Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Разлике међу расама - научне чињенице  (Pročitano 54704 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Iliti, čujem mlin, ama brašna nigde!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
probacu ja da vam objasnim ovo na jednostavan nachin (opet Smile): video sam na tv grizli medveda koji je bio dobar prema ljudima ,nije nikog napadao i slobodno se shetao po nekom naselju . da li to znachi da treba pustiti sve grizlije da slobodno ulaze u ljudska naselja i da li to znachi da grizliji nisu opasni za ljude ?

isti je dakle sluchaj i sa raznim ljudskim rasama :najbolje je da se ne meshaju i da svako zivi sa svojima .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
 ^^pokusaj jos koji put, mozda i ispadnes pametan  Smile  Smile Smile Ti samo nesto gledas, opazas, filozofiras.....za promenu, zasuci rukave   Smile

Чиме?

recimo radom, zajednistvom i obrazovanjem...gde ces vise!? I vama, pacerima sto izigravate neke naciste, kvazi-nacionaliste i tako to, bolje da vam sluze kao primer.  Smile

« Poslednja izmena: 14. Feb 2007, 10:31:15 od RaznosacPica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
vazno je da si ti pametan ko pchelica,ljubi te majka kamenom u glavu Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k310i
Свака поједначна људска  јединка има оправдани разлог свог постојања на овом свету.
Уопште не могу да разумем какви су то мрачни и морбидни умови који могу да мрзе некога само због боје коже или свог етничког порекла, а да притом на било који начин нису лично угрожени од стране те јединке.
Мени нико жив не смета док год не угрожава моју слободу или безбедност.
Ако не могу да помогнем, сигурно никог нећу набити на колац.

Зато што их је неко направи мајмунима и они мисле да су животиње и да су угрожени.Човек створен да буде Бог ани хоће да буду животиње.И стално мисле да су угрожене врсте и да ће неко да их истреби.

Reloader
Брате неће тебе нико да дира,то што си доживео у животи није разлог да се тако бојиш људи и живота.Нису сви људи агресивни,као што ти мислиш.Има и људи који не мисле да су ћивотиње и не желе оно што је твоје и не треба да се бојиш за твоју територју. Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
recimo radom, zajednistvom i obrazovanjem...gde ces vise!?

И зато су заслужили да побију пар десетина хиљада невиног народа око њих и населе се на туђој земљи? Дај немој да си смешан...

I vama, pacerima sto izigravate neke naciste, kvazi-nacionaliste i tako to, bolje da vam sluze kao primer.  Smile

Нека, то остављамо теби, не би ме ни чудило и да си један од њих...

Човек створен да буде Бог

Шта је Бог, Јоцо?

Брате неће тебе нико да дира,то што си доживео у животи није разлог да се тако бојиш људи и живота.

Шта сам ја то доживео? Ко каже да се ја бојим људи и живота? Пре би се то могло рећи за тебе и твоје бојазни од девојака да те "не наведу на грех"  Smile

Нису сви људи агресивни,као што ти мислиш.Има и људи који не мисле да су ћивотиње и не желе оно што је твоје и не треба да се бојиш за твоју територју. Smile Smile

Лепо је што живиш у илузији и што још ниси прокљувио људску природу. Али, полако, има времена, само се плашим да не завршиш у лудари тада  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Шта је Бог, Јоцо?
ljubav.

Citat
Лепо је што живиш у илузији и што још ниси прокљувио људску природу. Али, полако, има времена, само се плашим да не завршиш у лудари тада
Mislis da budem jurodiv,tesko nisam ja te srece.....E da je mene d Bog udostoji te slave.....
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 5.0
Zao mi je sto nisam bio na forumu kada sam toliko bio isprozivan, pa nisam mogao da se branim. Ali dobro. Necu nikome da kazem da lupeta, niti da mu vredjam decu, ali cu reci da je cudno imati tako tvrdo ubedjenje a ne poznavati oblast za koju je ubedjenje vezano.

Evo kakvi su bili Spartanci. Ideja njihove drzave (polisa) je bila takva da svi treba da budu medjusobno bliski, sto je lepa zamisao, ali evo kako je sprovodjena. Da bi se ostvarila bliskost medju gradjanima, bilo im je zabranjeno stvaranje bliskosti sa svojim zenama, dakle negiranje znacaja porodice. Zena je gledana kao bice koja sluzi za reprodukciju, zabranjeno je bilo stvaranje ljubavi medju supruznicima, ali je seks bio obavezan radi dobijanja potomstva. Ljubav je sa druge strane bila potencirana medju muskarcima, sa ciljem stvaranja bliskosti medju vojnicima. Kome je vise stalo do svojih saboraca, vise ce se zalagati u ratu. Sto se tice njihove pedofilije, o tome necu mnogo da pisem jer mi se to gadi, ali mogao bih mnogo groznih informacija da navedem. Reci cu samo to da je postojao obicaj da svaki decak ima svog ucitelja koji ga je ucio kako da postane muskarac, a koji je u isto vreme bio i njegov "ljubavnik".

A postovi koje ja saljem nisu udaljavanje od teme, jer oni govore o narodu koji je sebe smatrao za superiornim u odnosu na ostale narode (koje je nazivao varvarima), i o nacinu uredjenja njihovog superiornog drustva, i o tome do cega ih je to uredjenje dovelo. Osim ako tema nije posvecena samo odnosu arijevskih naroda i Jevreja?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ljubav.

Значи човек је створен да буде - љубав?  Smile Објасни ми како то организам може да се поистовети са осећањем.

Mislis da budem jurodiv,tesko nisam ja te srece.....E da je mene d Bog udostoji te slave.....

Не знам шта је "јуродив"...  Smile

Evo kakvi su bili Spartanci. Ideja njihove drzave (polisa) je bila takva da svi treba da budu medjusobno bliski, sto je lepa zamisao, ali evo kako je sprovodjena. Da bi se ostvarila bliskost medju gradjanima, bilo im je zabranjeno stvaranje bliskosti sa svojim zenama, dakle negiranje znacaja porodice. Zena je gledana kao bice koja sluzi za reprodukciju, zabranjeno je bilo stvaranje ljubavi medju supruznicima, ali je seks bio obavezan radi dobijanja potomstva. Ljubav je sa druge strane bila potencirana medju muskarcima, sa ciljem stvaranja bliskosti medju vojnicima. Kome je vise stalo do svojih saboraca, vise ce se zalagati u ratu. Sto se tice njihove pedofilije, o tome necu mnogo da pisem jer mi se to gadi, ali mogao bih mnogo groznih informacija da navedem. Reci cu samo to da je postojao obicaj da svaki decak ima svog ucitelja koji ga je ucio kako da postane muskarac, a koji je u isto vreme bio i njegov "ljubavnik".

Пас лаје ветар носи... а за детаље обратити се јеврејима и геј-лобију.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
SonyEricsson k310i

Citat
Значи човек је створен да буде - љубав?
Bolje da nisam ni pocinjao.Kada budes istinski voleo znaces,ili kada budes od nekoga isetio istinsku ljubav znaces.to tad...Ne   
mogu da ti objasnim...

Citat
Не знам шта је "јуродив"...
Mislim da sam otvorio temu o tome,ako nisam otvoricu....

Ludi Hista radi

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.