Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Različit stav evropljana i amerikanaca o Iranu i upotrebi sile protiv Irana  (Pročitano 17732 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
stami4
Nemoj samo ti iz Srbije da pricas o osnovnoj kulturi. Smile Pitaj me zasto, odgovoricu ti...

Po ko zna koji put: Srbija n i j e u poziciji da namece stavove i pitanja, ako hoce da prezivi i opstane, mora pred jacim da pogne glavu
tj. da ude u prostor genitalija zapadnih sitnih politicara u kom su NVO vec dugo....
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
stami4
Nemoj samo ti iz Srbije da pricas o osnovnoj kulturi. Smile Pitaj me zasto, odgovoricu ti...

Po ko zna koji put: Srbija n i j e u poziciji da namece stavove i pitanja, ako hoce da prezivi i opstane, mora pred jacim da pogne glavu. Iran ce moci da se k.rci jos koje vreme, posle ce ga pojesti mrak....
da li sam ja pogresio temu ili sta je u pitanju ?
Ko sada prica o nametanju stavova Srbije u ovoj prici?
A sto se Irana tice - zar se ameri nisu vec jednom opekli kada su pokusali da ruse Homeinija?
Mislis li da ce sada bolje proci?
Ajde prosvetli me - lepo te molim - ne pitam te samo !!!!
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Pazi: Oni su u poziciji da se "opeku" i vise puta ako treba, dok iran nema taj luxuz...kako ti to nije jasno? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Pazi: Oni su u poziciji da se "opeku" i vise puta ako treba, dok iran nema taj luxuz...kako ti to nije jasno? Smile
A kako tebi nije jasno da je prekidac ringle u proteklih 30 god. u rukama Persijanaca ?  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610

Ako oni ne gore u paklu koliko su gresili ne znam ko ce goreti???
za njih treba lomaca koja ce vecno goreti !
Srbija ne moze samo da bude nemi posmatrac i da nikada nista ne uradi- a to sto mislite da Srbija samo gresi - bas i nisam uveren u tako nesto.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Nuklearno oruzje u Iranu je opasnost po taj region sveta, kao i po celu planetu, jer ceo svet bi osetio posledice kada to naoruzanje dospe u ruke terorista...mislite o tome Smile
Pa ja ne mogu da vjerujem šta sve cura lupa, kao da slušam govor G. W. Busha. Ako se praviš već da si demokrata onda razmišljaj na demokratski način, znači po tebi SAD imaju pravo na atomsko naoružanje, ima ga i Izrael, ima ga i Fraqncuska, i Rusija, i Kina, samo nema Iran, a sada ja tebe pitam zašto? Objasni mi, nemoj mi samo objašnjavat putem onih otrcanih Bushovih frazetina, njih sam se naslušao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Мени је некако логичније питање зашто било која земља треба да има нуклеарно оружје?
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Мени је некако логичније питање зашто било која земља треба да има нуклеарно оружје?
To ne možemo da promenimo. Imaju ga sile i velesile.
Pandan tvom pitanju je - zasto samo pojedine zemlje mogu a ostale ne mogu da imaju nuklearno oružje ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Зато што су јаче? Smile
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Pa ja ne mogu da vjerujem šta sve cura lupa, kao da slušam govor G. W. Busha. Ako se praviš već da si demokrata onda razmišljaj na demokratski način, znači po tebi SAD imaju pravo na atomsko naoružanje, ima ga i Izrael, ima ga i Fraqncuska, i Rusija, i Kina, samo nema Iran, a sada ja tebe pitam zašto? Objasni mi, nemoj mi samo objašnjavat putem onih otrcanih Bushovih frazetina, njih sam se naslušao.

Напала твоје па мењаш причу...
А на неким темама се слатко сложиш са таквима...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.