Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 07:35:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 130 131 133 134 ... 254
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ratovaćemo za Kosovo  (Pročitano 85010 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
Zastava 44°49'14"N 20°27'44"E
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N82
Da nema Rusa ostali biste vi dano bez Kosova. Samo je pitanje koliko su daleko Rusi spremni ići radi Srbije.

Ali činjenično gledano Beograd nema nikakvu faktičnu vlast nad Kosovom, samo je na papiru ono još srpsko. Šiptari su se nakotili sve zauzeli ja mislim da se tu malo može učiniti.
spremni su oni ici jako daleko ako misle da zadrze ceceniju
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Hehe, radikali mrze!

Jao, da se slatko nasmejem!

Nego, taktika i nije losa. Prvo potamaniti izdajnike a onda cemo sa sipcima mnogo lakse! Nece imati ko da sabotira i da im pomaze!
   Ma neeee...ne mrze. Uopšte to nisi dokazao u razmaku od četiri rečenice...
     Logika ?  Smile   Ali stvarno, ja sam se bar Šiptara nagledao... i sigurno ih manje volim nego radikale.... a što se tiče radikala prema drugoj srani u odnosu na Šiptare...ne bih rekao....nego to je već pitanje psihologije...ne bih u to...
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Ne, ne, ja ne mrzeti!
Ja puno voleti!
Zato gamad tamaniti!
I zemlju zastititi!
Ugh! Smile

ovaj je na svoju ruku  Smile Smile
nemojte me samo tuci  Smile  Smile

Rasho, sta bre da radimo sa 1,000,000 i kusur izdajnika u zemlji, ko bre tolike ljude finansira  Smile Smile. Znas ti koliko to kosta? Smile Milion i kusur izdajnika, od 7,500,000 stanovnika jedne zemlje....strani placenici i sise izdajnicke  Smile Smile Sve bi to nas dragi, ali pomalo cudni Rale od Zemun, stavio na razanj... Smile Smile

E moj Rale, razmisli malo kad pricas, tj kuckas...kad kuckas imas vremena i da mislis.... Smile Smile Smile

Zamisli sad da ti i tvoji indijanci, pobijete sve neistomisljenike i ostanete samo vi i vama slicni, dakle,zemlja u kojoj svi isto misle, ako jedan ide u provaliju, vuce sa sobom i sve druge, jer svi misle isto i svi misle da to tako treba... Smile Smile. Ostace vas 6,000,000 (ili tako neki broj), imate vise pracki i strela od broja stanovnika, ali steta kad nema pravog oruzja da ratujete sa celim svetom (po ko zna koji put  SmileSmile Smile i pokazete svima koliko ste primitivni... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Ma ratovacemo i sa vanzemaljcima ako treba. aj sad!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
nebeski narod, protiv nebeskih protivnika...logicno  Smile Smile Smile Smile
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Srbi VS vanzemaljci

Smile
« Poslednja izmena: 27. Apr 2007, 20:41:24 od pishax »
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
Zastava 44°49'14"N 20°27'44"E
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N82
poslije 5 minuta ishod meca a za te izdajice cemo se pobrinuti mi koji ne zivimo u matici da izjednacimo skor na strani
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Pa zar nisu negdje u Srbiji nasli onaj Krypton, eto, da Ameri posalju i Supermana, ne moze ovaj nista Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Treba jedan ogroman razanj za izdajnike. Samo treba izvrsiti selekciju. I podeliti clanske karte. Plave za domoljubitelje, a crvene za izdajice. rasha i pishax ce odlucivati koja kome clanska karta pripada.
Posle raznja pravac Kosovo.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
evo prilike za internet junačine  Smile Smile

Srbija: Spremaju se dobrovoljci za obranu Kosova

BEOGRAD - Dobrovoljačka Garda svetog cara Lazara, koja ima za cilj organizirati dobrovoljce širom Srbije koji bi u slučaju proglašenja neovisnosti Kosova bili spremni oružjem braniti interese Srbije, bit će osnovana 5. svibnja u Kruševcu, izjavio je za beogradski dnevnik "Danas" od subote predsjednik Pokreta veterana Srbije Željko Vasiljević.

Prema riječima Vasiljevića, koji je i zastupnik Socijalističke partije Srbije u srbijanskom parlamentu, toga dana će se ispred crkve Lazarice u Kruševcu pojaviti i "prva četa kršćanske milicije u uniformama, sastavljena od iskusnih ratnih veterana iz tridesetak gradova Srbije". Na tom prvom okupljanju bit će stotinjak dobrovoljaca iako Vasiljević tvrdi da ih u ovom trenutku u Srbiji ima oko pet tisuća.

"Njihov zadatak je organizirati što više ljudi koji bi u slučaju proglašenja neovisnosti Kosova bili spremni obraniti interese srpskog naroda. U međuvremenu, kao organizacija dajemo punu podršku pregovaračkom procesu i diplomatskoj obrani srpskih interesa da Kosovo ostane u granicama Srbije", rekao je Vasiljević.

Taj zastupnik SPS-a dodao je da "u svojim redovima imaju nekoliko umirovljenih generala i pukovnika koji im razrađuju vojnu strukturu i operativne planove, pravce kretanja i napade".

Na pitanje kako će nabaviti oružje u slučaju odlaska u rat, Vasiljević kaže da u ovom trenutku u Srbiji postoji veliki broj osobnog naoružanja, te da bi oružane akcije bile poduzete samo u slučaju da Kosovo dobije neovisnost. Naglasio je i kako ga nazočnost mirovnih snaga na Kosovu ne zabrinjava previše. "Vjerujemo da se oni ne bi uplitali jer imamo iskustva i znamo kako se ponašaju mirovne snage".

Pravoslavni svećenik Ljubivoje Radović izjavio je "Danasu" da crkva Lazarica neće sudjelovati u toj manifestaciji, ali da se nikome ne može zabraniti prisustvo na liturgiji ili posjet crkvi 5. svibnja.

U kruševačkoj policijskoj upravi agenciji Beti je rečeno da je skup o kojem govori Vasiljević uredno prijavljena te da će policija poduzeti odgovarajuće mjere za njegovo osiguranje.

Izvor: Jutarnji.hr
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 130 131 133 134 ... 254
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 07:35:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.