Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 20:37:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 126 127 129 130 ... 254
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ratovaćemo za Kosovo  (Pročitano 85343 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
Zastava 44°49'14"N 20°27'44"E
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N82
ma idu mi siptari na kurac! kako bre salje vecu radijaciju ona samo zivu silu ubija na odredjenoj daljini i nema one stene radijacije, mislim ima ali zanemarljivo u odnosu na termonuklearne bombice
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
ma svi su oni dobri njih ne treba dirati dajte mi mjesto predsjednika rusije i eto leti nuklearka na albaniju
Rusija brate ima 300 miliona, ne može imbecil da vlada njome. A ako baciš nuklearku, da ti objasnim pošto si mali retard da si je onda bacio na sebe. Znaš, radijacija. Ali za radijaciju nuklearki znaju samo ljudi. Nego, lepo ti ako bude prilike, kad se nasiljuješ Šćiptarki dole, nakolješ i nakradeš, donesi neku tehniku, naći ću ti kupce....ccccc....
Rusija ima 165 miliona ali to je drugi problem.
Rusija je svetska sila, koja dugorocno odredjuje strategiju i kroji istoriju covecanstva.
Nase su zablude uzasne kada se poklopi njihov interes sa nasim, bande nasih kvazipatriota stvara utisak da ce Rusi jos malo pa bacati bombe na sve sto mrzi bracu Srbe. To je bedno sa nase strane.Ova igra: ratovali ste sa njima a da nas niste ni pitali, pa sada hajde malo da i nas pitate.
Ne vidis da uopste jedan zdrav problem nije postavljen? Jednostavno kazu: daj da se dogovore. Kao jadnici ne znaju da dogovora nema.
Kad je bila opsanost da Lebed nasledi Jelcina davali su koncesije da se izabere Putin.
Udri po Cecenima, mi cemo da cutimo, dizi popularnost, daj ostavku i izlazi na izbore.
Sada se igraju druge igre, Rusija jaca i normalno da apetiti rastu. Onaj Berezovski nije sam digao raju u Moskvi, pa im sada Putin kaze: daj malo Kosova, daj malo bojevih glava da vas podsetimo ko smo i posle cemo da pregovaramo.
Mi smo jedna bedna moneta za potkusurivanje, a nikako da shvatomo da samo mi to mozemo da resimo.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N82
ma meni je rusija ideal Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ma idu mi siptari na kurac! kako bre salje vecu radijaciju ona samo zivu silu ubija na odredjenoj daljini i nema one stene radijacije, mislim ima ali zanemarljivo u odnosu na termonuklearne bombice
Samim tim što ubija živu silu a ne raznosi eksplozijom ti pokazuje da ubija radijacijom... A ako ćeš da ubijaš Šćiptare onda bolje ubijaj ove na Kosovu, pošto su ovi u Albaniji jadni i bezopasni. Jedino ako nećeš na Kosovo da bacaš neutralku?
     Nije mi cilj da se svađam ali šta si se napalio na to ratovanje?  Nisi ti još (a nisam ni ja iako stariji))
pokupio svo znanje sveta pa da se ložiš slepo na rat. Znaš ti koliko je mladih kao tio izgubljeno u ratovima, misliš da su ginuli sa svrhom? Neki nisu ni hteli, poskidani ko glineni golubovi , a neki još mlade, klinačke krvi se ložili jer su hteli da budu junaci. Pitanje je da li bi isto mislil sa 10 godina više. Nego, hvala Bogu, od jurišanja na Kosovo nema ništa.
       A to za neutronsku: neutronska bomba je nuklearno oružje koje daje relativno malu eksploziju, ali sa relativno velikom količinom radijacije. Ako ne veruješ, evo ti link : http://sh.wikipedia.org/wiki/Nuklearno_oru%C5%BEje
                 Samo hoću da ti kažem da razmišljaš opasno. DA se ne vređamo više. Meni je baba još u Mitrovici , pola familije mi je sa Kosova, ali ne rešava se to tek tako. Aj, u boj! U boj! A to što su Šiptari još u srednjem veku pa se razvijaju širenjem teritorija i što su narodi na ovim prostorima generalno zaostali pa još uspevaju da nam prodaju ovaj tip ratova, to je posebna priča. Ne vode se stvari više samo puškom. A kao što vidiš, svi imaju nuklearke kao pretnju, demonstraciju sile. Kad bi svi tako bez razmišljanja hteli da postupe, kao ti, ne bi sad bilo ni mene ni tebe da kuckamo za kompom.

Rusija ima 165 miliona ali to je drugi problem.
Rusija je svetska sila, koja dugorocno odredjuje strategiju i kroji istoriju covecanstva.

Škorpi, to sam ponovio onu "našu staru" frazu. Znam da nema 300,   sigurno pa tek nema sad, posle odvajanja nekih članica SSSR!!
« Poslednja izmena: 26. Apr 2007, 21:58:36 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 86
Zastava Bijeljina - Bosna i Hercegovina - Jugoslavija :-)
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens A50
Ne znam da nas je iko ikada više zajebavao i iskorištavao od braće Rusa! Oni samo koriste našu naivnost i našu naklonjenost njima kako bi se obogatili i pokazali svijetu kolika su sila!
Boli njih za nas!
IP sačuvana
social share
Od Vardara pa do Jadrana,
od Đerdapa pa do Triglava,
kao niska sjajnog đerdana,
svetliš suncem obasjana
ponosito sred Balkana
Jugoslavijo, Jugoslavijo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N82
radi se o tome sto to zracenje dosta manje traje od zracenja termonuklearne bombe zaboga ucio si valjda iz fizike, neutroni prave nova jezgra i nema vise zraecnja a to prvobitno zracenje ubija zivu silu shvatas
mos je bacis na albaniju nama preko brda nista

mozda ruse boli za nas al sigurno da ih nije briga koliko i za njih same a koliko je samo rusa umrlo u ratovima zasto bi se previse sekirali za nas
u svakom slucaju meni je rusija kralj
« Poslednja izmena: 26. Apr 2007, 22:13:59 od gogio »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Ziveli braco Srbi i sestre Srpkinje!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia n70
Kosovo je deo Srbije i ne treba da ga damo,ako je moguce treba izbeci rat a ako ne,nek se ratuje!Molim samo oni koji u svom profilu imaju grb Zvezde ili Srbije da ne pricaju o Kosovu kao o lanjskom snegu jer je svima jasan stav Delija,kao i Grobara,jer je Kosovo jedna on malo stvari koje branim zajedno i za koje cemo ginuti zajedno!
Zivela moja Srbija i moji Srbi!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
хи хи докле је дошло, до атомске, термонуклеарне и шта ти ја знам које бомбе.
Људи нама су у војсци остале само праћке.
Какав црни рат, нас да нападну индијанци изгубили би.
Једино шта можемо да урадимо је да из петних жила кукамо по европи и Америци да се нађе неко средње решење, иначе Косово оде....
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Ne znam ja Djedaj na cemu si, al baci, mnogo lose tripujes.
Ne znam ja sta si ti umislio pa kao zajebao me sa Zemunom al dobro.
Samo si pokazao da pretendujes i da otcepis Vojvodinu, kao svaka dobra LDP ovca (inace taj termin koristim od pocetka).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 ma opet si se zajebo. Pokazuješ kakve niske metode koristite protiv druge strane.
          Ne pretendujem ja da otcepim Vojvodinu, nego to vi Nostradamusi predviđate. A majstori ste za izvrtanje ili neshvatanje. Nešto od ta dva?  Inače, jesam ja pričao lepu pričicu o ljubavi, nego sam mnogo kratko ovde pa sam mislio da će to da ima nekog uticaja. Onda počeše neke uvrede opet, pa reko ... da se igramo onda. Drago mi je da si ti sebi bio dosledan. Od početka  Smile
   @cg, pa dečko oće nuklearku da baca na Albaniju (kolko ne zna o čemu priča)
   Onda mi je objasnio da će da baci neutronsku . Pošto ima 18 , ajde , oće da se igra rata..ali Raša još vozi tenkiće, mator čovek. (Sad je inače moda kod radikala da se deca igraju  tenkićima umesto autićima  Smile )

« Poslednja izmena: 27. Apr 2007, 01:47:54 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 126 127 129 130 ... 254
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 20:37:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.