Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 23:11:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 254
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ratovaćemo za Kosovo  (Pročitano 87301 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Sve je moguce
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Neznam da li je iko primetio, ali rat se zavrsio 99-te. Tada smo izgubili. Samo nam to tada jos niko nije rekao.
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Da, ti si sigurno izgubio, sve ti, vidim, tesko palo......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
И није било неуобичајено, бар до XV-XVI века да се прво дете убије. Даље, један народ не одликује само генетска слика, већ и култура и традиција. Уосталом, има пуно плавих и риђих Турака у Турској (па и ових наших потурица, јер се нису баш мешали са Турцима).
Gde si video plavog Turcina?
Balije su sacuvale genetiku plave slovenske rase, jasno se vidi, ali su pod strahovito destruktivnim ucenjem Kurana.
To je paklena kombinacija.

Плавих Турака има колико волиш. Једног сам видео и у Београду. Не заборави да је постојао и данак у крви, а и да су жене поробљених народа, дакле и српске, одлазиле у хареме и рађале децу. А та деца су опет, правила децу итд.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 8621
Zastava 44°49'14"N 20°27'44"E
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N82
Neznam da li je iko primetio, ali rat se zavrsio 99-te. Tada smo izgubili. Samo nam to tada jos niko nije rekao.

ne svidja mi se takav stav, al jbg nije moj da ga mijenjam
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Ajde nemoj da penis sada. Iskuliraj.
To sto ti mislis da su svi Srbi sa puskom u ruci zlocinci je tvoj problem.
Sa puskom se vise ne ratuje. Ratuje se kompjuterima.Simuliraju se mozgovi.
Vi ovi koji to nemate jos sanjate puske, nozeve i ostali arsenal.
Sto se tice izdaje i otkucavamnja, nije poterbno. I da bi hteo niko ne bi mi kupio.
Znaju oni jako dobro sta su srpske kvazipatriote.
Ovo ti je jako pametan odgovor  Smile
A ta prica o Turcima i prvoj bracnoj noci je prenaduvana al cak i da je istina to sto pricas ne znam stvarno cemu toliko nasladjivanje tom temom!??!
)
Pa i ne pripada topicu ali nije nezanimljivo. Moguce da nije svugdje bio obicaj posto su Turci tada imali svoju vrstu lokalne samouprave, tj, svaki beg je radio u svoh hataru sto mu je volja. A i to da je knez Milos naredio te spiskove spaliti daje cijeloj prici cudan ton. Sa jedne strane slavenski janicari se bore protiv Srba a sa druge strane mozda i obrnuto. Taj Balkan je stvarno lud
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
@strong
Kosovo je vise nego nezavisno. Cak i njihova zelja da im Srbi nikada ne dolaze je ispunjena. Idi pa proveri.
Meni je zao nasih politicara. Sta ce bez tog problema?
Bez problema Kosova zivi 80% srpstva. I vise.
Nema vremena, mora da misli kad ce plata ako ce je biti a svako ima nekoga a ako i nema on sam je gladan.
Ja sam se zezao jednom kada sam rekao da cemo na Vidovdan 2014-e u Evropu, jer je stogodisnjica od pucnja u Sarajevu.
Lepo bi bilo da proglase za Vidovdan. Mi cemo i dalje slaviti poraz a oni pobedu.
@pishax
Nije to nikakav mit oko prodaje imanja. Oni su to stvarno kupovali a Srbi su odlazili jer djaba kuca kada nisu mogli da se zaposle, nalazili mesta po Zelezarama, Fabrikama Vagona,  Zastavi itd. Nije se moglo sa njima ziveti.Na Kosmetu dodje Srbin da se zaposli sa dvoje dece u poenima a Siptar sa 12 dece. Mislim da ti nije tesko racunati. To je bilo samoupravljanje, socijala itd itd. Kod Srbina zena radi, a Siptarka radja Siptarcice.
Drzavu nisi imao, pa dodju i pojedu svo voce a ti ako se bunis, onda ti ga iseku.
U Obilicu je bilo istaknuto: Ulica na prodaju.
Lepo od tebe sto kao patriota hoces da mi ih dovedes da zive samnom, ali ja bi tebe tamo da zivis sa njima. Meni ne trebaju ni u kakvom obliku.
Pa uzivaj bato.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

kad kola krenu niz brdo srecni su samo volovi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 867
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple Iphone
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
@strong
Kosovo je vise nego nezavisno. Cak i njihova zelja da im Srbi nikada ne dolaze je ispunjena. Idi pa proveri.
Meni je zao nasih politicara. Sta ce bez tog problema?
Bez problema Kosova zivi 80% srpstva. I vise.
Nema vremena, mora da misli kad ce plata ako ce je biti a svako ima nekoga a ako i nema on sam je gladan.
Ja sam se zezao jednom kada sam rekao da cemo na Vidovdan 2014-e u Evropu, jer je stogodisnjica od pucnja u Sarajevu.
Lepo bi bilo da proglase za Vidovdan. Mi cemo i dalje slaviti poraz a oni pobedu.
@pishax
Nije to nikakav mit oko prodaje imanja. Oni su to stvarno kupovali a Srbi su odlazili jer djaba kuca kada nisu mogli da se zaposle, nalazili mesta po Zelezarama, Fabrikama Vagona,  Zastavi itd. Nije se moglo sa njima ziveti.Na Kosmetu dodje Srbin da se zaposli sa dvoje dece u poenima a Siptar sa 12 dece. Mislim da ti nije tesko racunati. To je bilo samoupravljanje, socijala itd itd. Kod Srbina zena radi, a Siptarka radja Siptarcice.
Drzavu nisi imao, pa dodju i pojedu svo voce a ti ako se bunis, onda ti ga iseku.
U Obilicu je bilo istaknuto: Ulica na prodaju.
Lepo od tebe sto kao patriota hoces da mi ih dovedes da zive samnom, ali ja bi tebe tamo da zivis sa njima. Meni ne trebaju ni u kakvom obliku.
Pa uzivaj bato.
Ovo so dobro opisao
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Tako je bilo. Ta prica sa mnogonacionalnosti nema blage veze. Tamo je ili crno ili belo. Nema nikakve sredine.
A u staroj nam Jugi, svi su ih pomagali protiv nas i Hrvati i Slovenci i balije. Neko vreme i bivse rukovodstvo Vojvodine.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 254
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 23:11:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.