Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 21:08:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 254
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ratovaćemo za Kosovo  (Pročitano 86832 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ajde nemoj da penis sada. Iskuliraj.
To sto ti mislis da su svi Srbi sa puskom u ruci zlocinci je tvoj problem.
Sa puskom se vise ne ratuje. Ratuje se kompjuterima.Simuliraju se mozgovi.
Vi ovi koji to nemate jos sanjate puske, nozeve i ostali arsenal.
Sto se tice izdaje i otkucavamnja, nije poterbno. I da bi hteo niko ne bi mi kupio.
Znaju oni jako dobro sta su srpske kvazipatriote.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
isto tako sam ja video i da deca od 6 goddrze pusku i da zene drze pusku i da siptari drze bebu u jedoj ruci a u drugoj kalasnjikov i da guraju zene decu i starce u prve linije a oni pucaju pozadi pozadi kill i borci za prava pa gde ste da pricate o siptarima kad teraju zene na silu da se udaju biju ih svsaki dan decu maltretiraju u 10 godina ih teraju da svercuju drogu za narko bosove ali zato da optuzujete skrorpijone tu ste odmah pa poslao bi ja vas na kosovo na jedno mesec dana u nekom selu kod djakovice pa da vidite kako tamo lepo zive ta deca i te zene kill
ali nisam ni pristalica rata jel od toga nema nista nemoze sve da ih pobijemo i istrebimo tako da jde jedino resenje odvojiti se i to bodljikavom zicom kroz koju prolazi struja i da nastavimo u normalnoj drzavi bez te rak rane a ti domorodci ce medju sobom da izginu zivi bili pa videli oni se i ovako kolju a tek kad im ode un nato i mi dignemo kineski zid pa bice to sistem ko kog stigne krstacu mu digne!

[Edit by niko79: Vredjanje zabranjeno pravilnikom Politickog ~ Geopolitickog foruma]
« Poslednja izmena: 16. Apr 2007, 13:57:24 od niko79 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Najtirazniji list u albaniji najavio stvaranje velike albanije. Izvor: Vecernje Novosti. Ko je danas procitao taj text imao je priliku da vidi sta je zapravo pravi cilj albanaca. Kada budu dosli do  Krusevca mozda nam i dodje iz dupeta u glavu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
A sta si ocekivao? Da ispostuju  drzavu Srbiju i da sa svojim Albancima ne govore? Svakako da imaju za cilj siptarski zivotni prostor, ali to ne znaci da mi moramo da se posvetimo unistavanju tog prostora po cenu naseg uginuca.
Mi smo po svim kriterijumima, sa njima samo gubili pa ako treba i dalje onda gubite bato, ali kojim pravom vucete celu naciju u to ja ne znam.
Onda referednum i pitanje: hocete da za rad 5 Srba sa Kosova svi izginemo?
Pa ako prodje hajdmo u rat.
« Poslednja izmena: 16. Apr 2007, 17:06:38 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Najtirazniji list u albaniji najavio stvaranje velike albanije. Izvor: Vecernje Novosti. Ko je danas procitao taj text imao je priliku da vidi sta je zapravo pravi cilj albanaca. Kada budu dosli do  Krusevca mozda nam i dodje iz dupeta u glavu.
Pa nista novo te karte po novinama, u Hrvatskoj je bila Hrvatska do Drine, u Srbiji Daruvar, Karlovac, Virovitica, Makedonc i se obradovali Solunu itd. A Albancima na Kosovu je pomogao naravno Milosevic, vodeci ratove za koje je znao da su unaprijed izgubljeni. Kada je sve bilo i proslo, naravno, za Kosovo je bilo kasno.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
A sta si ocekivao? Da ispostuju  drzavu Srbiju i da sa svojim Albancima ne govore? Svakako da imaju za cilj siptarski zivotni prostor, ali to ne znaci da mi moramo da se posvetimo unistavanju tog prostora po cenu naseg uginuca.
Mi smo po svim kriterijumima, sa njima samo gubili pa ako treba i dalje onda gubite bato, ali kojim pravom vucete celu naciju u to ja ne znam.
Onda referednum i pitanje: hocete da za rad 5 Srba sa Kosova svi izginemo?
Pa ako prodje hajdmo u rat.

Pa ne razumem shkorpi, jel treba odmah da se povucemo do Sumadije da ne bi "gubili sa njima"???  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
shkorpi, tvoju familiju okarekterisi kao '5 srba' djub_e pokvareno! jesi li upste svestan kakvu si uvredljivu konstataciju izneo? gove_o nepismeno pa od 45 do danas siptari su proterali preko 700 000 Srba! I sta smo mi u Srbiji uradili da to sprecimo?Nista. Tvoj tata je verovatno kao istaknuti clan KPJ uzivao sve blagodeti iste a vidim imao je sta da ostavi u vidu nasledstva svojim crvenim potomcima. Uplasio si se kao malo dete za lagodan zivot koji ti je tata ostavio ne cinjenjem. ti bi da zivis u ovoj drzavi kao parazit a da nemas prema istoj nikakve obaveze?e pa gospodo,malo ste se zaebali. to sto bi ti voleo srecom nema uporiste ni u 5 srba.ja sam ipak da ova govna resimo jednom za sva vremena MI a ne nasa deca(ja ih imam).ti si,po mom ubedjenju, jedan od onih koji bi i rodjeno dete gurnuo ispred sebe i u ambis zarad licnog interesa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e pa vidis ti strongserb uopste se ne slazem sa tim jel siptari jesu govna i treba ih sve pobiti ali to je jednostavno neuzvodljivo i netreba da se povucemo do sumadije vec da stavimo jaku vojsku na gtanici sa kosovom izvucemo jedan deo juznog kopaonika podignemo bodljikavu zicu aovi sto siu im siptari dobri posaljemo tamo da uzivaju sa siptarskom decom i zenama a i ove sto bi da ratuju posaljeo tamo neka se ubijajusa siptarima a mi normalni ljudi ovamo pravimo diznilend od srbije gde nema cedinih ljudi jel je njima bolje na kosovu i gde nema radikala jel su oni dole u ratu!
ovo je idealno resenje za srbiju lepsu od monaka!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
I zapadnjaci su spremni za rat, kao i uvek da potpaljuju vatru t.j. doturaju oruzje.

Citat

Ričard Holbruk: Rusija ce biti odgovorna za novi rat na Balkanu

Bivši visoki zvaničnik Klintonove administracije Ričard Holbruk oglasio se u Vašington postu komentarom u kojem stav Rusije prema pitanju Kosova u Savetu bezbednosti poistovećuje sa ”ključnim ispitom ruskih odnosa sa Zapadom.“ 

Holbruk ide korak dalje i tvrdi da bi akcija Rusije mogla da odluči da li će se u Evropi desiti još jedan rat . 

Naglašavajući da je budućnost Srbije leži u Evropskoj uniji ukoliko Beograd smogne snage da okrene ledja istorijskim mitovima i prihvati činjenicu da je Kosovo izgubljeno zahvaljući politici diktatora Slobodana Miloševića, Holbruk podvlači da Rusija podstiče upravo suprotne, ili kako on kaže ”pogrešne tendencije“ u Srbiji.     

U slučaju ruskog veta na novu rezoluciju o Kosovu ili pokušaja da se ublaži ili odloži Ahtisarijev plan, krhki mir na Kosovu nestaće u roku od nekoliko dana i izbiće novi talas nasilja, a možda i rat , tvrdi Ričard Holbruk. 

On smatra da Vašington treba da uputi Moskvi jednostavnu poruku: ako blokira Ahtisarijev plan, Moskva će biti odgovorna za haos koji će uslediti. 

Kosovo postaje najveći ispit za Vladimira Putina na medjunarodnoj sceni, a na kocki su bezbednost i stabilnost Evrope i odnosi Rusije za Zapadom, zaključuje Holbruk.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
shkorpi, tvoju familiju okarekterisi kao '5 srba' djub_e pokvareno! jesi li upste svestan kakvu si uvredljivu konstataciju izneo? gove_o nepismeno pa od 45 do danas siptari su proterali preko 700 000 Srba! I sta smo mi u Srbiji uradili da to sprecimo?Nista. Tvoj tata je verovatno kao istaknuti clan KPJ uzivao sve blagodeti iste a vidim imao je sta da ostavi u vidu nasledstva svojim crvenim potomcima. Uplasio si se kao malo dete za lagodan zivot koji ti je tata ostavio ne cinjenjem. ti bi da zivis u ovoj drzavi kao parazit a da nemas prema istoj nikakve obaveze?e pa gospodo,malo ste se zaebali. to sto bi ti voleo srecom nema uporiste ni u 5 srba.ja sam ipak da ova govna resimo jednom za sva vremena MI a ne nasa deca(ja ih imam).ti si,po mom ubedjenju, jedan od onih koji bi i rodjeno dete gurnuo ispred sebe i u ambis zarad licnog interesa.
Idi malo u Kaludjerici, Smederevu, Kraljevu, Krusevcu.
Gde vidis trospratnice i to veoma skupe pitaj odakle su ljudi. Konstatovaces da su sve to Srbi poreklom sa Kosova, koji su svoja imanja prodali, Siptari posteno kupili, a posle se ti isti Srbi setili da je tamo kolevka gde se ljuljaju siptarska deca.
Ako hoces dacu ti i nekoliko imena i prezimena pa idi vidi sta sve imaju i pitaj slobodno odakle im.
Siptari su to sve posteno kupili, a tek kada je doslo do kriticne tacke, gde je bilo manje od 15% Srba poceli su pritisci.
Od topline te kolevke, nijedan, ama bas ni jedan politicar (a proslo ih je na stotine koji su se okoristili), nije se locirao da zivi u kolevci srpstva.
Onda se nasao covek koji je na silu, hteo da odgovori silom.
Rezultat se posle 20 godina vidi, ili bolje reci nazire a tek ce se videti.
Jer za 20 godina ti jos trazis djubre u tudjem dvoristu a ne u svojoj glavi.
Ziv ti meni bio, dok je takvih kao ti srpski poraz je neizbezan. Tako ti je kada Slobe i Voje strogo paze da se geometrijska progresija srpskih urodjenih idiota ne smanji.
Zamisli kada smrdite i nama 'komunjarskim djubradima' Smile Smile Smile

@dulisha

Ja sam svoje misljanje rekao a vi kako hocete.
Amputacija teritorije, za rad spasavanja ostalog sto je od srpstva ostalo.
Ima nas 8 miliona, dovoljna je Srbija, Vojvodina i Srpska za dobru srpsku drzavu.
« Poslednja izmena: 16. Apr 2007, 20:31:35 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 99 100 102 103 ... 254
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 21:08:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.