Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 19:16:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 156 157 159 160 ... 254
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ratovaćemo za Kosovo  (Pročitano 84768 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Nisi lud!Niti govora,razlika je u tome sto tada nije bila ova garnitura politicara i ovakvi mediji koji sve rade da bi oslabili osecaj pripadnosti Srpskom narodu,ko biva Evropejci,sad kad se ukinu granice svi cemo biti isti,pa što onda samostalno kosovo itd...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
To su samo "argumenti" ovih koji se zalazhu za nezavisnost, suplje priche kako bi 70% naroda pobeglo iz zemlje. Trla baba lan da joj prodje dan. Bilo kako bilo od tog rata o kome palamudite nema nishta tako da niti ce 70% da zapuca na granicu niti ce 70% da zapuca na Kosovo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
To su samo "argumenti" ovih koji se zalazhu za nezavisnost, suplje priche kako bi 70% naroda pobeglo iz zemlje. Trla baba lan da joj prodje dan. Bilo kako bilo od tog rata o kome palamudite nema nishta tako da niti ce 70% da zapuca na granicu niti ce 70% da zapuca na Kosovo.
Pa ovi procenti mozda ne odrazavaju pravo stanje al odlijevaju se ljudi polako, vec od 1991. I to oni najsposobniji, koje naravno svijet probira i uzima samo najbolje pa zato danas ima mnostvo inzenjera, doktora, fizicara, kemicara i ostalih sa americkim, francuskim, kanadskim, britanskim i ostalim pasosima. A kad doticni i zavire nazad na rodnu grudu, domaci su im zavidni i gledaju kako da ih zeznu i opeljese ili ih mole da im organiziraju nesto da bi izisli i oni van zemlje. Huligani, mafijasi i ostali ostaju jer doticne zemlje imaju toga viska pa ne primaju nove.
A to za rat imas pravo
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5610
"Kosovo više nikada srpsko"

Varšava -- Biljana Srbljanović kaže da Kosovo više nikada neće biti srpsko i da sada ostaje samo da se brane srpska manjina i spomenici.

Književnica je poljskom dnevniku Gazeta viborča izjavila da "Srbe treba probuditi i reći im da Kosovo više nikada neće biti srpsko i da sada treba braniti srpsku manjinu i spomenike kulture i ništa više".

"Nacionalisti su pobedili na izborima obećanjem da će spasti Kosovo. Ali svi znaju da je kasno. Sada je potrebno da se srpska manjina na Kosovu štiti od napada, očuvati spomenike i kulturu. I to je sve", rekla je Biljana Srbljanović.

"Politika jeste prljava, ali nemamo drugog izlaza, moramo da se angažujemo jer će, inače, drugi odlučiti za nas. Odlučno smo protiv nasilja i uviđamo neodgovornost srpskog političkog vrha. Srbija nije u evropskim strukturama i njena pozicija je složena, ne samo politički, već i ekonomski. A tu su i razna mafijaška ponašanja. Nastojim da činim nešto protiv toga", rekla je Biljana Srbljanović.

Izvor: B92

Камењарка распала!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
@Rasho
@Dulisha
A sta bi bilo da odete dobrovoljno da branite Kosovo.
Ja bih se vratio u stranci i drzao nadahnute govore.
Kada dodjete bez ruku ili nogu da vam delim medalje i drzim patriotske govore.
A kada trazite pare, da vam objasnim da je to samo retorika. Smile Smile Smile

To bi bio sto bi Dinkic rekao: sesti princip, podele odgovornosti.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Прво ти одговори шта ћеш са оним црнцима па да видимо даље...

Вања се одмах изјаснио, али у теби се виде остаци ДСС-а - никако да нам даш одговор  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Прво ти одговори шта ћеш са оним црнцима па да видимо даље...

Вања се одмах изјаснио, али у теби се виде остаци ДСС-а - никако да нам даш одговор Smile
Sto rece danas Lalovic, ne dajem odgovore na hipoteticna pitanja. Kada dodju crnci o tom potom.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Pa ovi procenti mozda ne odrazavaju pravo stanje al odlijevaju se ljudi polako, vec od 1991. I to oni najsposobniji, koje naravno svijet probira i uzima samo najbolje pa zato danas ima mnostvo inzenjera, doktora, fizicara, kemicara i ostalih sa americkim, francuskim, kanadskim, britanskim i ostalim pasosima.

Nishta se ti ne sekiraj, za rat uvek ima dovoljno sposobnih.

Citat
A kad doticni i zavire nazad na rodnu grudu, domaci su im zavidni i gledaju kako da ih zeznu i opeljese ili ih mole da im organiziraju nesto da bi izisli i oni van zemlje.

Granica je josh uvek otvorena i nikom nije zabranjeno da ode iz zemlje. Ako ti se ide iz Srbije srecan ti put i nemoj da brinesh niko od nas koji smo ostali ovde nece ti zavideti. Evo ja prvi cu da ti pozhelim srecu i sve najbolje, da se shto bolje snadjesh i da se shto pre obogatish,a shto se tiche tvog bogatstva koje cesh steci nemorash ni jedan jedini dinar da ulozhish u Srbiju. Wink

Citat
Huligani, mafijasi i ostali ostaju jer doticne zemlje imaju toga viska pa ne primaju nove.

Suvishe ti je opshirna ova definicija ajde budi malo precizniji. Ja sam ostao a ne mogu sebe da svrstam ni medju mafijashe ni medju huligane a nije mi jasno koji su ti ovi "ostali".  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Sto rece danas Lalovic, ne dajem odgovore na hipoteticna pitanja. Kada dodju crnci o tom potom.

Инфилтрирани ДСС-овац...  Smile

Препознао сам те ја одмах - превише си нејасан у изражавању...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Citat
Pa ovi procenti mozda ne odrazavaju pravo stanje al odlijevaju se ljudi polako, vec od 1991. I to oni najsposobniji, koje naravno svijet probira i uzima samo najbolje pa zato danas ima mnostvo inzenjera, doktora, fizicara, kemicara i ostalih sa americkim, francuskim, kanadskim, britanskim i ostalim pasosima.

Nishta se ti ne sekiraj, za rat uvek ima dovoljno sposobnih.
U to ne sumnjam, skoro svako moze pucati

Citat
A kad doticni i zavire nazad na rodnu grudu, domaci su im zavidni i gledaju kako da ih zeznu i opeljese ili ih mole da im organiziraju nesto da bi izisli i oni van zemlje.

Granica je josh uvek otvorena i nikom nije zabranjeno da ode iz zemlje. Ako ti se ide iz Srbije srecan ti put i nemoj da brinesh niko od nas koji smo ostali ovde nece ti zavideti. Evo ja prvi cu da ti pozhelim srecu i sve najbolje, da se shto bolje snadjesh i da se shto pre obogatish,a shto se tiche tvog bogatstva koje cesh steci nemorash ni jedan jedini dinar da ulozhish u Srbiju. Wink
Citat
Pa granica je otvorena i nikom nije zabranjeno izici iz zemlje samo sto u druge zemlje nije bas dozvoljeno uci. A ja sam odavno van a nisam ni otisao iz Srbije. Neman nesto novaca na bacanje a ni u ulaganje pa ni ne razmisljam o tome. Al nisam ni otisao da se obogatim vec da zivim.

Citat
Huligani, mafijasi i ostali ostaju jer doticne zemlje imaju toga viska pa ne primaju nove.

Suvishe ti je opshirna ova definicija ajde budi malo precizniji. Ja sam ostao a ne mogu sebe da svrstam ni medju mafijashe ni medju huligane a nije mi jasno koji su ti ovi "ostali".  Smile
Citat
Pa nit si doktor nauka nit medicine, a obicnih radnika ima i na zapadu previse. Ne zelim sada da te na neki nacin vrijedjam, nisam ni ja doktor. Samo kazem koga strane ambasade zele rado vidjeti i podijeliti im vize. Da "mozgovi" odlaze iz Srbije je susta realnost.Samo sam to htio reci al odoh u off.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 156 157 159 160 ... 254
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 19:16:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.