Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ratno Sarajevo - logor za Srbe  (Pročitano 73198 puta)
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Hupajupa a sta ti radis na Cetnickom forumu???
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Topaz
edukuje se, isto kao i ja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 545
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Alcatel dobar neki ;)
edukuje se, isto kao i ja  Smile

kako ste mene zaboravili  Smile
IP sačuvana
social share
Seka Aleksic fan club !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Edukuje  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
cekaj malo,govorim za region sarajeva,ne za bosnu.u sarajevu su se desili pojedinacni zlocini sa ove strane za razliku od preko 11 000 ubijenih ljudi sa one strane.brojke pokazuju tako

Gdje sad nadje preko 11.000 ubijenih? Mislis na Srebrenicu? Pa i Muslimani su se zaustavili na cifri od 8.000 a ti ode do 11.000. Ispade ti gori od njih.  Smile
A koliko je Srba stradalo po Sarajevskim logorima za koje si sam priznao da su postojali? Jel i to smatras "pojedinacnim zlocinima" ili mozda kolateralnom stetom? Hajde povuci mi razliku izmedju pojedinacnog i organizovanog zlocina. U cemu je razlik? U broju?

Citat
to sto navodis grbavicu kao primjer,znas kako se uopste desilo?cete su se spustile sa vraca na grbavicu u maju mislim 9 da je bio.od kuce do kuce su isli,palili stanove,izbacivali zene i djecu vani,oceve i bracu vodili na "ispitivanje",neki su poslani u rani vod na jevrejsko grobnje,neki su ubijeni odmah,neki koji su bili malo vise pozicionirane licnosti mucili itd.sto se tice srba na grbavici,ni oni nisu bili postedzeni ovoga.odvedeni su pritvor,muceni 48 sati i poslati u rani vod na vraca.neki su se izvukli iz tog pakla,kasnije kad su dosli niski specijalci,stanje se pogorsalo drasticno.znaci,ovdje na nepricam o srbima kao cetnicima,vec normalnim ljudima sa porodicama koji su istjerivani na ulicu,oduzimali su sve,pare,nakit,auta,i td!lijepo su odbranili grbavicu.kasnije,96 kad je bila reintegracija iste,isti ti srpski "junaci" pretjaci su istjerivali srbe starce,babe i dede od 80 i kusur godina iz svojih stanova,prisilno!

Pa nesto se ne sjecam da sam bio istjeran iz stana i zatvoren 48 sati. Ni ja ni niko od mojih prijatelja i poznanika.
I nije niko od Srba '95 istjeran iz Grbavice i Ilidze nego su sami otisli, nemoj da pricas gluposti. Bolje im je i to nego sa vama imati posla.

Ne kontam sto stalno potenciras izraz "cetnici" za pripadnike VRS kad nisi ni jednog cetnika u zivotu vidio, kao ni ja.
IP sačuvana
social share
"Kada bih uspio da ubijedim Muslimane da prestanu da ubijaju sopstveni narod radi CNN-a mozda bismo odavno imali primirje."

- General Mekenzi, jun 1992
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E50
e,sad iti alfa...bio si ti isteran iz stana i pritvoren 48 sati... Smile pa,neznas ti bolje od hopasupe... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1467
Zastava sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 5800xpress
cekaj malo,govorim za region sarajeva,ne za bosnu.u sarajevu su se desili pojedinacni zlocini sa ove strane za razliku od preko 11 000 ubijenih ljudi sa one strane.brojke pokazuju tako

Gdje sad nadje preko 11.000 ubijenih? Mislis na Srebrenicu? Pa i Muslimani su se zaustavili na cifri od 8.000 a ti ode do 11.000. Ispade ti gori od njih.  Smile
A koliko je Srba stradalo po Sarajevskim logorima za koje si sam priznao da su postojali? Jel i to smatras "pojedinacnim zlocinima" ili mozda kolateralnom stetom? Hajde povuci mi razliku izmedju pojedinacnog i organizovanog zlocina. U cemu je razlik? U broju?

Citat
to sto navodis grbavicu kao primjer,znas kako se uopste desilo?cete su se spustile sa vraca na grbavicu u maju mislim 9 da je bio.od kuce do kuce su isli,palili stanove,izbacivali zene i djecu vani,oceve i bracu vodili na "ispitivanje",neki su poslani u rani vod na jevrejsko grobnje,neki su ubijeni odmah,neki koji su bili malo vise pozicionirane licnosti mucili itd.sto se tice srba na grbavici,ni oni nisu bili postedzeni ovoga.odvedeni su pritvor,muceni 48 sati i poslati u rani vod na vraca.neki su se izvukli iz tog pakla,kasnije kad su dosli niski specijalci,stanje se pogorsalo drasticno.znaci,ovdje na nepricam o srbima kao cetnicima,vec normalnim ljudima sa porodicama koji su istjerivani na ulicu,oduzimali su sve,pare,nakit,auta,i td!lijepo su odbranili grbavicu.kasnije,96 kad je bila reintegracija iste,isti ti srpski "junaci" pretjaci su istjerivali srbe starce,babe i dede od 80 i kusur godina iz svojih stanova,prisilno!

Pa nesto se ne sjecam da sam bio istjeran iz stana i zatvoren 48 sati. Ni ja ni niko od mojih prijatelja i poznanika.
I nije niko od Srba '95 istjeran iz Grbavice i Ilidze nego su sami otisli, nemoj da pricas gluposti. Bolje im je i to nego sa vama imati posla.

Ne kontam sto stalno potenciras izraz "cetnici" za pripadnike VRS kad nisi ni jednog cetnika u zivotu vidio, kao ni ja.
mislim da si imao privilegiju kod ceta sto nisi bio izbacen.ma ja nemam sa vama nikakvog posla,imam sa normalnim ljudima,al posto ovdje samo se prepucavamo,pametniji se povlaci da slavi ovu novu godinu!koliko si upucen vidim!
e,sad iti alfa...bio si ti isteran iz stana i pritvoren 48 sati... Smile pa,neznas ti bolje od hopasupe... Smile Smile Smile
vidi momak,bolje obradjuj zemlju koju imas,koja ti je ostala prije proljeca da ispucas negativnu enegriju!ako si ti junak(a imak mislim da si dijete) sa snajperom nemas sta da pricas meni.pocni se malo kultivisanije ponasati,21 vjek je!jel ti jasno? Smile
IP sačuvana
social share
kad jedan papak umre,rode se dva!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
@hupajupa

Fino je to sto mislis da bolujes od viska pameti ili manjka argumenata. Ko priznaje pola mu se prasta.  Smile
IP sačuvana
social share
"Kada bih uspio da ubijedim Muslimane da prestanu da ubijaju sopstveni narod radi CNN-a mozda bismo odavno imali primirje."

- General Mekenzi, jun 1992
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Hupajupa a sta ti radis na Cetnickom forumu???

Moramo pratiti kako neprijatelj razmislja i sta planira Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Vratite se temi!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.