Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 00:39:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ratko Mladic je po vasem misljenju:
Heroj
59.7%  (40)
Zlocinac
37.3%  (25)
Nisam siguran
3%  (2)
Ukupno glasova: 67
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ratko Mladic~Heroj~Zlocinac  (Pročitano 40534 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
@Mirjana i mi smo tokom Oluje dosli do Banja Luke pa smo dobili nalog za povlacenje...ali sta ces nekad gubis a nekad dobijas....ruski rulet  Smile
Eto vi se kad se pomene Ratko mladic odma uhvatite srebrenice a ponosite se olujom  zar to nije bio pravi pravcati zlocin, koliko ljudi je pobeglo za srbiju koliko je pobijeno, koliko je zena silovano....Tuzno je to druze moj....

Nije tuzno moj prijatelju jer ste imali izbor...ili pukovnik ili pokojnik...a poginulo je 2500 ljudi u akciji a u Srebrenici oko 8000!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 163
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Bilo je zlocina sa svih strana ali mudze su radile stvari o kojima ne mogu ni da govorim. Balija ne provociraj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
Sta je vama!? Off-ovi su obrisani!

mmm i munibaba procitajte pravilnik i smirite zivce!
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Ja samo za moje mogu reci kada sve ovako procitam ovo sto se ovdje prica kako eto u Hrvatskoj dobrovljno su Hrvati iseljavali se iz svojih kuca u inozemstvo kako su je se u Srbiju vozila bjela tehnika iz Hrvatske pa tamo preprodavala,pa onda kako su Srbi koji ih je bilo 14% u Hrvatskoj zauzeli preko 30% Hrvatske teritorije koja je priznata bila od SVIJETA sto vi priznajete to znamo samo sto je u ona doba slobo govorio to je bilo ispravno....pa po tome takvu ste poraznu i politiku imali....Ratko Mladic,general koji je kada je se sve zavrsilo i kada je se kako Mirjana kaze desilo veci pokolj nego sto je i sam Mladic nad Muslimanima ucinio,poubijao ljude koji su se predali i koji uopce nisu imali vise sa cime da se brane,oko 8000 ljudi za takav rok poubijati to je stvarno za pohvalu jer ni Pavelic nije toliko brzo ubijao ljude ta zakvo kratko vrijeme...kako god nekome je on svetinja ili Heroj a nekome zlocinac i malo veci mis koji bjezo od svoje odgovornosti...I meni naprimjer Gotovovina nije Zlocinac nego upravo Heroj koji je spasio i Bosnu i Hrvatsku od Srbomanije...i samo sto ste vi Srbi ili zapravo vasi predstavnici u Krajini imali izbora znaci ili Z 4 plan ili pakovanje i gibanje tamo di vam je srce...eh niste htjeli taj  Z4-Plan onda zna se sto je trebalo da dodje jer ako samo zelite po vasem eh to nije moglo ici...dali smo vam mogucnost sto vi niste nikome htjeli dati ni Hrvatskoj,Sloveniji,Bosni a kako stoji i Crnogorci su olos jer su se odvojili...Pozz Smile

@Mirjana i mi smo tokom Oluje dosli do Banja Luke pa smo dobili nalog za povlacenje...ali sta ces nekad gubis a nekad dobijas....ruski rulet  Smile

Ako je Gotovina heroj (a vec sam naveo da vas razumem shto ga smatrate herojem jer je vash) zashto onda i kojom logikom priznajesh Hashki sud koji je uhapsio tvog heroja i tereti ga da je zlochinac???  Smile

A kada se hvatash Srebrenice... kojih 8.000??? Gde si ih ti prebrojao???
I vidi ovako da ti pojasnim, naprimer idesh ti sad i koljesh po Srbiji, pravish zulume kao balije u Kravici, Bratuncu... i td. I jednog dana udarim ja sa svojom vojskom i lepo vas rasklopimo i opkolimo sa svih strana. Ti imash mogucnost da birash, da li ces da nam se predash ili ces da se borish do poslednjeg metka. Ti odlucis da se predash i mi vas pohapsimo. Budi ubedjen da ti ja necu oprostiti nijednu odsechenu srpsku glavu, nijedno srpsko dete zakucano za drvo uopshte ni jedan jedini srpski zhivot! Dobices metak to je sigurno! E to ti je Srebrenica, a ne izmishljenih 8.000 dechaka i prekini da lupetash i licitirash sa hiljadama malih balija.
Nisu imali chime da se brane??? A imali su chime da kolju civile, to su imali? Pa shto nisu dzihad mudonje povadili kolce, nozheve i sablje kojima su klali srpske civile po okolnim selima pa se pbranili???

Inache da raspravimo i oko ustasha. Ako se ne varam na nekoj od tema si se slozhio da su ustashe i njihova ideologija iz drugog svetskog rata bile fashistichke. U chemu je razlika izmedju ustasha iz drugog svetskog rata i ustasha iz rata iz '91? Postoji li uopshte razlika izmedju dvojice ustasha? Da li zhelish da ti uploadujem slike ustashkih obelezhija iz '91 pa na ovamo? Nikakav vi izbor niste dali nikome, vi ste krenuli oruzhjem da pravite NDH istu onu kakvu je '41 hteo da napravi Pavelic, etnichki chistu. U tome ste i uspeli uz podrshku zapadne avijacije u akcijama bljesak i oluja, ali vas sad taj isti zapad yebe da morate da tim Srbima omogucite povratak i vratite svu otetu imovinu ne iz razloga shto zapad voli Srbe nego shto zapad voli da glumi demokratiju, ali samo u tudjem dvorishtu. Vi za svoju drzhavu mozhete da zahvalite iskljuchivo dvema stranama. Jedna je zapadna sila koja vam je pruzhila podrshku  u smislu naoruzhavanja i avijacije. A druga strana je Milosevic sa svojim stani kreni taktikama i prodajom srpskih interesa. Shto se tiche vashe samostalne vojne sposobnosti ona je kao i kroz istoriju bila na nuli. Vasha vojska samostalno mogla je samo da sere po svojim petama ili da kolje civile shto je i chinila.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
twice   woow

Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ faca

halo bolan, pusti ove pojedince koji gledaju mladica kao heroja. neka ih , ali onda neka se vise nepitaju zasto cijeli svijet protiv srba. svaka cast pojedincima koji isto tako vide mladica kao zlocinca. drazo mihajlovic se jos smatra kao heroj tako ce i mladic ostati heroj, i o njemu ce neko otpjevati pjesme uz gusle, ako vec nisu ? narod je manipulisan, nadam se samo da ce doci pameti jednom...sto prije to bolje. ako mladic nije zlocinac neka se preda, neka mu sude, mozda i on dobije par godina u "vrticu" kao oric.

pozdrav

bas si vidovit :chuckel:pevamo i pevacemo s ponosom pesme o mladicu,heroji se nikada ne predaju a on jeste heroj,a narocito se nece predati necijem a ne srpskom sudu,t.j. sudu koji sudi samo srbima za ratne zlocine ,a kada je u pitanju oric njemu su nasli olaksavajucu okolnost sto je u vreme izvrsenja zlocina imao samo 25.godina ,kao da je stariji maloletnik,a ne punoletno lice.pesme se pevaju i uz sintisajzer,gusle i srpske trube.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Samo vam jedno mogu reci dao Bog  da vam bude u zivotu isto onako kako vi drugima zelite ja ovdje vise necu da trosim vrijeme jer kako vidim znate i od Boga i od cijelog svijeta bolje...adio ljudi!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Ratko Mladić je najobičniji papak , kao vojnik 0 , kao čovjek ispod nule !!
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
Samo vam jedno mogu reci dao Bog da vam bude u zivotu isto onako kako vi drugima zelite ja ovdje vise necu da trosim vrijeme jer kako vidim znate i od Boga i od cijelog svijeta bolje...adio ljudi!

no, come back !!!!  Smile

a nikola, papak nego sta je, kad dozvoljava sebi da drugi misle da se krije!!!
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
pa jasno , em je izgubio sve bitke , em nema muda da izadje iz rupice , jes to neka kao faca sada ......  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 00:39:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.