Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ratko Mladić se krije u Srbiji  (Pročitano 41459 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia E

Ukoliko postoji nepravda prema tim narodima, ista treba biti ispravljena. Ne vidim kako ce biti bolje ako se napravi jos jedna.
Kakva je to opaska ukoliko postoji nepravda?? Jel ti to nas zajebavas? Zaboravio sam da napisem i dve atomske bombe bacene na Japan 1945-e e to je genocid na kvadrat!!!

Istina treba biti ispravljena kako istina moze biti ispravljena, Smile znaci da nije bilo istine, jer istina je samo jedna i tu nema sta da se prepravlja razmisli malo!!!
Citat
Ne vidim kako ce biti bolje ako se napravi jos jedna.
Naravno da nece i ja sam za to da se krivci gone i osude na zasluzene kazne ali ne mogu da se pomirim sa tim da se jedni te isti provlace jer imaju para i moc a drugi koji nemaju para i moc uvek odgovaraju zarad te tvoje istine i pravde!
Da je Mladic amerikanac i da je ratovao za USA vojsku zivotom garantujem da mu ne bi falila dlaka sa glave taman da je pobio 8.000.000.000 muslimana, cak bi bio proglasen za heroja a osnovne skole i nosac aviona bi dobio njegovo ime!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 213
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Apple 3G
Da je Mladic amerikanac i da je ratovao za USA vojsku zivotom garantujem da mu ne bi falila dlaka sa glave taman da je pobio 8.000.000.000 muslimana, cak bi bio proglasen za heroja a osnovne skole i nosac aviona bi dobio njegovo ime!
Onda bi srbija bila Amerika!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
[Onda bi srbija bila Amerika! Smile
...ti si nista vise do jedno obicno nepismeno sovinisticko govno.
pizdek,Srbija se uvek pise VELIKIM slovom S,kao Amerika sa A,ili Hrvatska sa H.
trebao si da pitas mamu ,ona bi te naucila pravopisu.mamu su ti ucili vojnici JNA dok su se dopisivali,kad ti je mama belezila recke,koliko ju je vojnika pregazilo.a
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Nokia E

Zahvaljuj Bogu svaki dan sto Srbija nije kao USA ili Rusija, jer da jeste ajd pogodi koja bi prva zemlja nestala sa lica zemlje!  Smile
« Poslednja izmena: 05. Nov 2010, 14:40:55 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0

Zahvaljuj Bogu svaki dan sto Srbija nije kao USA ili Rusija, jer da jeste ajd pogodi koja bi prva zemlja nestala sa lica zemlje!  Smile
...@Dominik ne drzava,vec oni koji trenutno u njoj zive.i ne bi ih valjda pometlao?
pa izjebao bi opet Srbe! jer da ih nema Vatikan bi ih opet pravio od zdravog mesa i kosti srpskih.
njih samo treba vratiti tamo gde im je mesto u stale,mada oni vise preferiraju becke i budinske stale(navika) ali brzo bi se oni uklopili i u srpskom svinjcu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Jbt ovi se svadjaju, A meni da je da znam gde je taj mladic da uzmem onih 10.000.000e. Mada nesto mi sve govori da ne bih poziveo da ih potrosim. Ali 10.000.000 je lepa para Smiley.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Jbt ovi se svadjaju, A meni da je da znam gde je taj mladic da uzmem onih 10.000.000e. Mada nesto mi sve govori da ne bih poziveo da ih potrosim. Ali 10.000.000 je lepa para Smiley.
...ma ziveo bi i proziveo 100%
ali kako bi ti se to vratilo na kasnije potomke.
bio bi prokletiji od Andriceve "Proklete avlije"!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
...ma ziveo bi i proziveo 100%
ali kako bi ti se to vratilo na kasnije potomke.
bio bi prokletiji od Andriceve "Proklete avlije"!
Pa prokleta avlija je zatvor koliko se secam. Nije stvarno prokleta:). A i da nije on neki svetac slucajno. Brate da se ne lazemo on je naredio kada je zauzeo srebrenicu da se gadja narod koji se krijo po planinama. Ja jesam Srbin ali ono sto je on uradio pa to niko ne bi uradio. Ti se u ratu boris protiv vojske a ne protiv civila. Sada ce neko da kaze sta su oni radili. Lepo je govorio stari narod bitnije je cojstvo od junastva. A ovaj to nije pokazao. I nije se poneo kao pravi Srbin.
« Poslednja izmena: 07. Nov 2010, 01:04:56 od seeyeaat20ocloack »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0

......Pa prokleta avlija je zatvor koliko se secam. Nije stvarno prokleta:).
Smile
bato pozdravljam te,nemam snage.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ne bitno uzeo bih ja 10.000.000 pa bi ih podelili bratski:).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.