Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 17:33:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rastati se ili ne?  (Pročitano 4315 puta)
30. Jan 2014, 19:53:13
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 58
Zastava Sarajevo
Browser
Chrome 32.0.1700.102
mob
SonyEricsson ray
Moj muz cijelu svoju platu daje mamici i nakon 3 mjeseca braka.Ona je lagala na mene,cak je pocela sa lazima koje veze nemaju,rekla mojoj mami da laze,uzas.....Ja sam rekla da joj nikda necu uci u kucu.I on je rekao ok.I tako je bilo 2 dana do prekjuce.prekJuce je gospodja dosla dok je bio na poslu da noci kod nas(ma brta,sestru i kcerku u komsiluku nasem)i bila je moja mama.Napala nas obje,vrijedjala,lagala na nas.....govorila uzase i posto nisam cula zvono kda je zvonila jer se inace zvono lose cuje ona je rekla da sam je vidjela i nisam htjela da joj otvorim....kako je cula da sam rekla mami kao sta ce mi ona u kuci.Moram li reci da to nije istina?I njemu sam rekla porukom,on je nazvao da ide kod brata.Ona se digla,pocela da mi orijeti,da svasta govori i cak je u 23.30 navece pokucala gazdarici nasoj na vrata da kaze da sam je istjerala iz kuce.Sreca pa je gazdarica cula njene rijeci i prijetnje i pitala je sta hoce od mene.Ona je otisla a gazdarica dosla na kafu i rekla mojoj mami da me vodi odatle jer to nece izaci na dobro.On je dosao kao glava ga boli,kaze da je radi mene istjerao majkicu iz kuce.Juce ujutro ni kafu nije popio i otisao je majkici da je vuce jos laze mojoj rodici kako joj nisam htjela da otvorim.I rekao je da cu njjegovu majku da postujem ako cu zivjeti s njim i ja sam rekla da nece samnom nikako.Rekao je da mu spakujem stvar i da ce doci po stvari ja sam rekla da dodje sam i da spakuje jer nisam kuci.On je rekao da ce doci ali da nece da vidi moju majku u kuci kao ni ja njegovu.I pokupio je stvari,ne sve ali vecinu.I poslije je poslao poruku da njegovi navodno ne znaju nista jer je rekao da sam otisla kod moje mame i kao da me voli i da ce me voljeti uvjek.A neki dan je imao 20 eura kod sebe sutradan nije imao dinara.Kada sam ga pitala gdje su pare poceo je da se dere.I nadjem na papiru da je dao majkici svojoj.A prije toga molim li reci da im je dao CIJELU platu?I sinoc je nocio kod mamice.Jutros sam ga zvala da se nadjemo da mu prepisem auto da nebi napravio neke kazne jer se auto vodi na moje ime.Sve je bilo bezveze,kao stranci da smo.Prepisala sam mu auto i on na svoju ja na svoju stranu.Samo je rekao da mu spremim jos ostatak stvari koje sam sada popakovala.I otisao.Ja sam se cula s njegovim mamom i rodicom i rekla da idem,pozdravila se.On je cak rekao da sam bolesna i da sam otisla u svoj grad radi zdravlja.Inace ja sam napustila svoj grad i posao i presla u taj manji grad odakle je on.Ovaj stan je placena kirija do kraja mjeseca do tada ja idem u svoj grad
Bas lijep brak.Mnoge mi misli prolaze kroz glavu ali neznam sta je pametno.Vratiti se ovamo i poceti ovdje novi zivot radi dokumeata ili se vratiti u svoj grad gdje vise nemam posla.Da li ce se on javiti ikada vise ili ne.Kako da reagujem ako se javi?Ima li iko ko je prosao slicno i kako se sve zavrsilo?
Molim za pomoc inace cu da poludim
IP sačuvana
social share
Ostavicu iza sebe odjek moga osmjeha. . . . da ga proganja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
sta ti bi da zivis sa takvim covekom  Smile nemoj ni da se javljas kad te bude zvao, najbolje promeni br telefona kad se preselis, mislim, sta ce ti ta beda u zivotu.. da trosis svoje dane sa takvom slinom od coveka, nije valjda da tako malo sebe cenis  Smile

U svakom slucaju sad moze da ti bude samo bolje i lepse. Budi tamo gde ti vise odgovara, uredi sebi zivot da se osecas prijatno. Jebes brak, sve bude pa prodje, nisi i prva ni poslednja koja je probala pa odustala od psihickog terora.

Opusti se i dopusti da ti do mozga dopre cinjenica da si se spasila stresa i da nema nista bolje nego kad postavis svoju dobrobit iznad ljudi koji hoce da te ponize.

uzivaj u zivotu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.1
Browser
Safari 537.73.11
mob
I-mate 30 Pro
Jbt koja trilogija oko glupace snoske.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Apple 15
Jel to isti onaj s kojim si se svadjala jer nece da zivi u drugom mestu dok se ne izgradi deo kuce ili neko novi?

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 537.73.11
mob
I-mate 30 Pro
Jel to isti onaj s kojim si se svadjala jer nece da zivi u drugom mestu dok se ne izgradi deo kuce ili neko novi?

Bravo.... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
LG Frizider
Ajde bacite taj link da ne moram da se besim o autorkin profil Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.102
pa nije ona odgajala sina da bi joj ga neka balavica otela. osim toga ko će njegovoj majci da pere noge kad bude matora, ako ti odeš ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
ove zene samo na pare misle... Smile
pa ne moze tako...nema para i ajd odma se razvodi... Smile

suti i trpi... Smile

a sta ces kad se razvedes... Smile

bar ne ide u kafanu i ne kurva se... Smile  Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 58
Zastava Sarajevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.107
mob
SonyEricsson ray
Da to je taj koji nije htio da zivi nigdje drugo dok ne izgradi kucu ali je ipak pristao i bio sretan.Cak je govorio da se nece vratiti tamo nikada.I sta mu bi?
Nakon svega ne javlja se nikako.Sta mislite hoce li me potraziti ili je ovo za njega konacno
IP sačuvana
social share
Ostavicu iza sebe odjek moga osmjeha. . . . da ga proganja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
sta ces mu ti pored zive i zdrave majke? Smile
jel ti njega bas mnogo volis ili ne mozes da nadjes boljeg muskarca ko u dobroj staroj pesmi...?
« Poslednja izmena: 05. Feb 2014, 11:18:27 od Hunab_Ku »
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 17:33:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Rastati hoce ikada

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.