Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 01:27:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rasprava o zanru muzike -.-!!  (Pročitano 11429 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49910
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung Galaxy S24
Ништа народна музика није слабијег квалитета од панка, метала, хип-хопа, репа... Нити су турбо фолк звијезде мање зло од разно разних сатаниста, секташа, црнчуга, кримоса, дрогераша,... штавише напротив. Када говоримо о музици која није смеће онда не можемо а да не поменемо класичну музику, Моцарта, Бетовена. Духовну музику, Мокрањца. Оперу, Паваротиа. Џез, Дизиа Гилеспиа. Још по неки жанр и то је то. Ови што арлачу колик год могу за мене су дебили па били они народњаци или металци потпуно је небитно. Што се мене тиче нек свако ужива у трешу који му се свиђа. И нек пусти друге да уживају.
« Poslednja izmena: 19. Jun 2013, 23:59:35 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.07.0
Ништа народна музика није слабијег квалитета од панка, метала, хип-хопа, репа... Нити су турбо фолк звијезде мање зло од разно разних сатаниста, секташа, црнчуга, кримоса, дрогераша,... штавише напротив. Када говоримо о музици која није смеће онда не можемо а да не поменемо класичну музику, Моцарта, Бетовена. Духовну музику, Мокрањца. Оперу, Паваротиа. Џез, Дизиа Гилеспиа. Још по неки жанр и то је то. Ови што арлачу колик год могу за мене су дебили па били они народњаци или металци потпуно је небитно. Што се мене тиче нек свако ужива у трешу који му се свиђа. И нек пусти друге да уживају.
Donekle se slazem, ali isto tako se ne slazem.  Ako je muzika kvalitetna, bez obzira na zanr, ja cu da je slusam, ako je krs i lom, onda koji kur'' raspravljamo.
Citat
A sta ti slusas>?
Uglavnom slusam rep, ali generalno slusam od svega po malo...
Jednostavno u tim hard core sranjima ne mogu da uzivam, isto kao sto uz trance ne mogu da uzivam. To je muzika gde nesto drugo treba da te vozi...

Vidis, ukusi su razliciti. Ja mogu da slusam nesto rep-a i hip-hopa, ali to samo po neku pesmu, nista ono od americkih crnja, osim ako nije nesto sto je starije, jer ovo novo je sve na istu foru.  Eminema mogu da slusam ceo dan, i BG Sindikat, i mozda jos ponesto, ali to je to. 
Imam vrlo malo postovanja prema celoj toj sceni, jer je izgubila smisao, nije to vise da kazes nesto sto ti se ne dopada, niti da si protiv vlasti ili ovoga i onoga, sve se svelo na komercijalu, a ista stvar je i sa drugih zanrovima sto se tice komercijale.

Ja slusam punk,metal,rock,jazz,dok moj cimer slusa narodnjake...Nikada nismo raspravljali o muzici...
Ja sam ga naveo da slusa neki deo moje muzike kao sto je i on mene da poslusam neki deo te muzike koju on slusa...
Stavovi su razliciti,o tome ne vredi raspravljati... Jednostavno iskuliras,boli te tuki ,slusas ono sto volis a oni neka tupe do sutra...
Kupis vopi pustis Ac/Dc i uzivas... Smile
Meni muka od AC/DC, svi ih slusaju, i na svakoj reklami u USA ih pustaju, da su smorili
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
mob
Nokia 
Definitivno da su razliciti ukusi i da o njima al zaista ne treba raspravljati...ali znate sta mene zanima
mislim glupo bi bilo da biras ljude po vrsti muzike tj. po tome sta neko slusa al ono ne bih da generalizujem stvari al nekako sam provalila(cuj provalila  Smile ) i da po tome sta neko slusa, mozes provaliti "kakav je osoba u pitanju", dal je seljacina ili nije, koliko je povrsna osoba ili nije, mislim pazi neko moze da slusa i zesce narodnjake, pa da bude kul..ali meni se jos nije desilo da upoznam osobu koja slusa narodnjake, a da nije seljacina, konzervativna itd.. sto ne znaci da su osobe koje slusaju narodnje zaista takve, pa sad ko je uspeo da me ukapira, volela bi da cujem njihova iskustva, da li se moze po muzici prepoznati kakav je osoba u pitanju?

Sta ga znam, ja bas nesto volim sto nisam iskljuciv. Pa mogu da odem i u kafanu i na pank koncert.  Smile

Iskreno, i ne razumem previse iskljucive ljude. Posebno one koji se toliko groze da oce da napustaju prostoriju ako im pustis nesto sto nije po njihovom ukusu...

Mislim i ja ne slusam nesto death metal i ne odgovara mi, al mi nikad nije predstavljalo problem da sedim u nekom drustvu koje pusti nekoliko pesama istog...
Moj dobra drug iz srednje slusa metal, protiv kog ja nemam ama bas nista al je jako "iskljuciva osoba", primera radi
ispricacu nesto od skoro, dogovorimo se mi 10 dana ranije da cemo izaci u grad, negde da djuskamo i on super, kul ovo ono i dva dana pred izlazak kazem ja njemu da vec kujem planove gde cemo ici, koja ekpia ce biti
on sav oduseveljen super, strava, ma idemo sigurno i bla, bla , bla i to vece kad smo trebali da se nadjemo tri sata pred izlazak zove on mene i kaze mi e sad sam gledao na netu sta ce biti tamo i kao u fazonu ti znas da ja to ne varim bas najbolje, pa ja njemu kazem jbg moras da se prilagodis vecini, sta ces ne moze se svim ugoditi
treba svi po malo da se prilagode kad vec ne slusamo svi slicnu muziku jbg i covek mrtav ladan nije hteo da ide  Smile meni je to nesvatljivo, znaci on je ladno ispalio sve zbog muzike  Smile, ja to ne kapiram,
sutra zove on mene, kazem mu steta sto nisi doso, super je bilo, a on, ma smorio bi se ja, ...reko to je do tvoje glave, ne reko do muzike  Smile
muzika je bila miks, tipa pop, rok, pank, the Prodigy, haos skroz mesano
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Алкохол решава те ствари... Не свиђа ти се музика а ти попи пар пива и решена ствар...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Ја лично презирем турбо фолк и још увек нисам упознао особу која воли турбо фолк а да са њом имам било какав приснији однос. Не због музике него једноставно ми не одговарају такви ментални склопови.

Што се тиче те журке, потпуно га разумем, ја сам исти такав. У трећем разреду средње сам отишао са четири журке после сат времена јер нисам могао да трпим музику која се пуштала, па сам временом потпуно престао да идем у клубове, сплавове, дискотеке и све остало где царује турско-јерменска музика. Одем једном месечно у винарију где се пуштају нормалне ствари и чекам бир фест, остало нити идем нити варим нити ме занима.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Ја лично презирем турбо фолк и још увек нисам упознао особу која воли турбо фолк а да са њом имам било какав приснији однос. Не због музике него једноставно ми не одговарају такви ментални склопови.

Што се тиче те журке, потпуно га разумем, ја сам исти такав. У трећем разреду средње сам отишао са четири журке после сат времена јер нисам могао да трпим музику која се пуштала, па сам временом потпуно престао да идем у клубове, сплавове, дискотеке и све остало где царује турско-јерменска музика. Одем једном месечно у винарију где се пуштају нормалне ствари и чекам бир фест, остало нити идем нити варим нити ме занима.

Таки сам ти и ја...Кад баш ударе турбофолк латим се чаше да мало убијем свест јер другачије не могу да се забављам и опустим уз ту музику...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15

i covek mrtav ladan nije hteo da ide  Smile meni je to nesvatljivo, znaci on je ladno ispalio sve zbog muzike  Smile, ja to ne kapiram,
sutra zove on mene, kazem mu steta sto nisi doso, super je bilo, a on, ma smorio bi se ja, ...reko to je do tvoje glave, ne reko do muzike  Smile
muzika je bila miks, tipa pop, rok, pank, the Prodigy, haos skroz mesano

Pa to ti pricam. I ajd da je bio neki tezak turbo-folk pa da razumes ali je generalno te stvari mozda mogao da slusa. Ali kad nisi makar malo prilagodljiv dzaba...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung SGH-E590
@Raven
Ovo danas vise nije rep, nego pop, ali hvala bogu pa postoji dovoljno dobrih starih repera da uvek mozes da naletis na nesto dobro i tebi novo. Smile

IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.07.0
@Leni
Moj stav bi bio slican, osim toga sto bih mozda bio kratko, i podneo neko vreme a onda palio kuci.  Da je u pitanju nesto sto mogu da slusam, ja cu ici i zdrzacu celo vece ako treba, ako je neko sranje, neka hvala
@Raven
Ovo danas vise nije rep, nego pop, ali hvala bogu pa postoji dovoljno dobrih starih repera da uvek mozes da naletis na nesto dobro i tebi novo. Smile

Posto ne slusam rep ili pop excluzivno, sve sto cujem, ma koliko bilo staro je novo, jer ga cujes po prvi put, ali hvala na pokusajuduhovitosti Smiley
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
SonyEricsson W800i
To je muzika gde nesto drugo treba da te vozi...
Pa treba ti ako tebi u sustini nije do te muzike vec samo do tog tripa koji ces dobiti kad te nesto "vozi"...
Ja inace slusam sve sto mi se svidi,i ne treba mi nista da me "vozi" ni za rep,ni za metal,a ni za trens koji obozavam...da se razumemo,uglavnom neki laksi,ne one hard kor varijatne gde stvarno ne mozes trezan da uzivas.
Ali sta ce mi nesto za npr ovo?
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 01:27:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.