Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rasna i nacionalna diskriminacija u Vojvodini!  (Pročitano 11232 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Кокота бре како кеве ти успе да изједначиш Смрт држави и Без краља не ваља?
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Slazem se da postoji nacionalna diskriminacija u Vojvodini. Kad u Somboru udjes u supermarket i pitas nesto na srpskom, navodno te niko ne razume .. pitaju te da li znas engleski  Smile

Nije to samo u Somboru.
Pff... supermarket... da stvar bude gora neće ni lek u apoteci da ti da ako ne pitaš na mađarskom...
U vreme kamera na mobilnim telefonima da me ne usluži u prodavnici kad je lepo zamolim, pa znaš kako bi se pušilo do you tuba. Znaš kako bi dobili sve moguće inspektore od poreskih do sanitarnih. Znaš kako bi im smestila i bube i miševe i buđ i  istekle lekove i neispravne račune.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...u malim sredinam,samo bi ti se zahvalili na informacijama i ispratili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
ali je zato "cigan", "šiptar" i slicno govor mrznje ?

bas da vidim kako bi ste osudili ljubu alicica zbog pesme "ciganin je al najlepsi".
ah da ... pozitivna diskriminacija.

Da, ali ne bih ga kaznjavao.

Citat
sta si trazio medju njima ? mislim stvarno... lep si decko, pametan, iskreno se nadam da je to mladalacki bunt koji ce proci jednoga dana. jer ako dodju plemena s juga, zabole njih dal si Srbin, hrvat, hriscanin, ateista,...
jednostavno ne treba ti to. imamo toliko potencijalnih neprijatelja.
(sano nemoj odmah da me optuzujes za paranoju).

Sta mi je trebalo sta? Setao sam sa ljudima ciju borbu podrzavam i opet bih. I opet, ja neprijatelje u tom smislu nemam.

Citat
jeste. terorisali ste psihicki.
ili ne priznajete ni psihu kao sto ne priznajete duhovno ?

Niko normalan ne smatra neciju setnju za licni teror. Eto, ja mogu isto tako da kazem da me terorisu oni koji idu u crkvu svake nedelje. Da li bi to znacilo da sam u pravu? Ne. Nije nesto teror samo jer se tebi ne dopada.

...ma @kokota,demokratiju dozivljava,ono kao jastuk.
kad zazulja,on ga malo namesti i to je to.
...kad bi drug @kokota,hteo da objasni,kakve veze setnja pedercina ima veze sa transparentom smrt drzavi!?

Za one koji znaju da citaju, napisano je da je to ponela jedna grupa koja nije u organizaciji bila, a koja je isti taj transparent nosila i na studentskim protestima ove i prethodne godine, kao i kada su protestvovali sa sindikatima. Dakle, nema nikakve, ali oni shvataju svaki skup sa kojim se identifikuju kao priliku za samopromociju.

Кокота бре како кеве ти успе да изједначиш Смрт држави и Без краља не ваља?

Obe parole su politicke poruke koje se zalazu za promenu politickog uredjenja. Jedna ka anarhizmu, eventualno komunizmu, druga ka monarhiji. Ali svrha im je ista kao i nivo pretnje koji predstavljaju.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
...u malim sredinam,samo bi ti se zahvalili na informacijama i ispratili.

Veruj mi imala sam probleme po opštinama koji su uspešno nestajali pred kamerom mobilnog telefona.

Inače Kokota kad svrati Zemunac pitaj ga koliko smo se borili da oduzmemo državi pravo na politički teror pa razmisli kako si ti doprineo podrškom da taj teror bude ponovo uveden.
« Poslednja izmena: 04. Jan 2011, 00:15:05 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
@kokota,
...aaaaaa,pa dobro,ako je tako?
i oni momci,koji su bacali kamenje na muriju su samo manjina,koja se identifikuje sa VECINOM.koja je opet protiv tih vasih demokratsko-homoseksualno-liberalno-proevropskoamerickih manifestacija.jasno i glasno bila protiv .zamisli,da je mirna vecina izasla taj dan na ulicu?
ne nemoj da zamisljas!usivali bi vam i cmarove i glave,ali to ne bi znacilo,da vas mrzimo kao ljude.
« Poslednja izmena: 04. Jan 2011, 00:19:20 od hozeombre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
@kokota,
...aaaaaa,pa dobro,ako je tako?
i oni momci,koji su bacali kamenje na muriju su samo manjina,koja se identifikuje sa VECINOM.koja je opet protiv tih vasih demokratsko-homoseksualno-liberalno-proevropskoamerickih manifestacija.jasno i glasno bila protiv .zamisli,da je mirna vecina izasla taj dan na ulicu?
ne nemoj da zamisljas!usivali bi vam i cmarove i glave,ali to ne bi znacilo,da vas mrzimo kao ljude.

Dok god ne ugrozavaju nicija prava, neka protestvuju. Dok god nekoga fizicki napadaju neka dobijaju batine i bivaju hapseni.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Pa kako ne ugrožavaju ničija prava ako se 200 000 mirnih građana Beograda u nedelju ujutro nije moglo prošetati, nisu mogli da odu u prodavnicu, na pijacu, da izvedu decu u park, čak ni prozore da otvore jer ih je  milicija opkolila i uvela ograničenja njihovih građanskih sloboda na neustavan način
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
Pa kako ne ugrožavaju ničija prava ako se 200 000 mirnih građana Beograda u nedelju ujutro nije moglo prošetati, nisu mogli da odu u prodavnicu, na pijacu, da izvedu decu u park, čak ni prozore da otvore jer ih je  milicija opkolila i uvela ograničenja njihovih građanskih sloboda na neustavan način

Te mere nisu uvedene zbog ljudi koji su hteli da se setaju vec zbog onih koji su to njima hteli da zabrane.
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Da, ali ne bih ga kaznjavao.

šiptari sebe nazivaju šiptarima. cigani sebe nazivaju ciganima. madjari sebe nazivaju madjarima.
ako nekom madjaru kazes da je madjar, da li je i to govor mrznje ?

Citat
Sta mi je trebalo sta? Setao sam sa ljudima ciju borbu podrzavam i opet bih. I opet, ja neprijatelje u tom smislu nemam.
zasto nisi bio kada su porodicni ljudi šetali ulicama ? zasto njih ne podrzavas ?
mislim, ipak si hetero. ili kako se to kaze strejt.

Citat
Niko normalan ne smatra neciju setnju za licni teror.
vecina je bila protiv. koga je jos milicija stitila dako krvavo ?

Citat
Eto, ja mogu isto tako da kazem da me terorisu oni koji idu u crkvu svake nedelje.
i mene isto, znajuci da su to samo vernici na papiru.

Citat
Nije nesto teror samo jer se tebi ne dopada.
ne dopada se velikoj vecini.
mislim... zasto su se svi sjatili ovde da protestvuju ? zasto ti nesto tako nisi organizovao u svom gradu ili bar novom sadu ?

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.