Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jun 2025, 14:31:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rasime, spasi me!  (Pročitano 12219 puta)
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 3510
Национализовати сву имовину приватизовану у задњих десет година. Присилити досадашње власнике да испуне сва потраживања које дугују радницима и држави, ако не букагије на ноге и правац каменолон да тесају коцке да се врати стари сјај централних тргова српких вароши. Одредити адекватан максимум имовини покретне, непокретне, финансијске које може имати лице у приватном поседу, па макар био то и Мишко са свих 26000 запошљених. Не може држава бити власништво неколико клонираних инстант богаташа са подебелим комунистичким педигреом. А да не причам о понашању доскорашњих кардељиста и носиоца идеја самоуправног социјалзма, садашњих инстант богаташа о понашању према радницима и шиканирању, вређању, малтретирању истих од стране њихових псета, непосредних надзорника сексуално исфрустираних и неиживљених манијака. Ту овакав закон ништа не може, за лажну српску привредну елиту - преки суд!!!! 
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Национализовати сву имовину приватизовану у задњих десет година. Присилити досадашње власнике да испуне сва потраживања које дугују радницима и држави, ако не букагије на ноге и правац каменолон да тесају коцке да се врати стари сјај централних тргова српких вароши. Одредити адекватан максимум имовини покретне, непокретне, финансијске које може имати лице у приватном поседу, па макар био то и Мишко са свих 26000 запошљених. Не може држава бити власништво неколико клонираних инстант богаташа са подебелим комунистичким педигреом. А да не причам о понашању доскорашњих кардељиста и носиоца идеја самоуправног социјалзма, садашњих инстант богаташа о понашању према радницима и шиканирању, вређању, малтретирању истих од стране њихових псета, непосредних надзорника сексуално исфрустираних и неиживљених манијака. Ту овакав закон ништа не може, за лажну српску привредну елиту - преки суд!!!! 

E to ti drugovi nece dati. Ne moz tek tako protiv 'demokracije'. To je steceno pravo na 'demokraciju'.
To bi se trebalo izboriti, ali za to nemas sa kim.Postene si ili pobio, ili su pobegli ili su izginuli.
Ovo malo sto je ostalo, ima da cuti. A rulji ko jebe mater. Drugo nije ni zasluzila. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 3510

E to ti drugovi nece dati. Ne moz tek tako protiv 'demokracije'. To je steceno pravo na 'demokraciju'.
To bi se trebalo izboriti, ali za to nemas sa kim.Postene si ili pobio, ili su pobegli ili su izginuli.
Ovo malo sto je ostalo, ima da cuti. A rulji ko jebe mater. Drugo nije ni zasluzila. Smile Smile Smile
Није ваљда та такви требају уводити институцију отказа. Биће да ће да се дигне опет кука и мотика, па јамање кулака, онда на њихово место неки нови кулаци и све тако у зачарани круг.
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230

Није ваљда та такви требају уводити институцију отказа. Биће да ће да се дигне опет кука и мотика, па јамање кулака, онда на њихово место неки нови кулаци и све тако у зачарани круг.
Ono sto smo mi nazivali kulacima, su ti danasnji selaci.Oni su robovi od Turskog vremena do dan danas.
Kulaci su danas u gradovima, otkupili od drzave, ono sto si ti fol oteo kulacima, pa daju u najam.Otkupili za sitne pare. Neki su samo preveli knjige, jer im se moglo.
Kakva kuka i motika? Pa to su nasi drugovi. Oni su ti drzali partijske sednice, citali ti Marksa i Kardelja.
To je trebao neko ove navijace da organizuje u korisne grupe. Ovako ce se zavrsiti na incidente i stroge kazne zatvora. Zasto mislis da ih jure? Jer su se rasplakali nad par zrtava? Ne nego se boje da ce se naci neko koji da im da upotrebnu vrednost pa onda tesko njima. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 416
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Jeste tacno. I on je iskoristio foru kao 'posten', osetio da rulja trazi nekoga da glasa protiv Slobe i uzjahao.
Nije bio u stanju jednu sustinsku reformu decentralizacije da uradi, a partija mu pocivala na ideju decentralizovanih regiona.I on ti je bio neki 'spas'.
Ja bih Rasimu porucio da batali. Ne treba Srbiji populizam i saosecajnost.
Srbiji treba reformator.Uposljavanje u jeftina drzava.
Citat

Srbiji treba da nauči da hoda. Taman kada je naučila da puzi, torpedovali nas Čerčil i maskirana komunistička bratija iz kapitalizma u povoju u kvazisocijalističko društvo. E da bi se sve to dogodilo, Srbiji ne treba reformator, nego domaćin i parlamentarna monarhija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Srbiji ne treba reformator, nego domaćin i parlamentarna monarhija.

па веља је домаћин Smile Smile Smile

иначе...парламентана монархија ће бити у следећем броју политикиног забавника Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ja sam vise za parlamentarnu monarhiju,u kojoj bi postojali kralj na celu drzave,ali vise okrenut spoljnoj politici,zatim Vlada koja bi izradjivala zakone i Savet od 25 najzasluzenijih gradjanina,Savet u kome bi bili lekari,naucnici,pisci,poljoprivrednici,menadzeri itd. ,a uslov za ulazak u Savet je filantropija i dostignuti rezultati u svojoj oblasti...Savet bi imao neko konsulativno telo sastavljeno od istaknutih profesora sa fakulteta  Smile
Ovo je modifikacija ideje Archibalda Rajsa  Smile

Ali tema je o Rasimu  Smile
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
U Srbiji ne treba ni papa, ni Soros ni kurati rus na tenku.
U Srbiji treba jedan prost zakon. Zakon koji da pita: odakle ti?
Sta si imao 1989-e i sta imas 2009-e? Odakle ti? Ako dokazes nema problema, evo tebe za ministra ali ako ne dokazes kako da si imao primanje od po 20.000 evra 20 godina onda zna se: ti ides na kazan a imanje na dobos.
To je toliko prosto da nema jednostavnijeg.
Mozel Rasim to da uradi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 
Ja sam vise za parlamentarnu monarhiju,u kojoj bi postojali kralj na celu drzave,ali vise okrenut spoljnoj politici,zatim Vlada koja bi izradjivala zakone i Savet od 25 najzasluzenijih gradjanina,Savet u kome bi bili lekari,naucnici,pisci,poljoprivrednici,menadzeri itd. ,a uslov za ulazak u Savet je filantropija i dostignuti rezultati u svojoj oblasti...Savet bi imao neko konsulativno telo sastavljeno od istaknutih profesora sa fakulteta  Smile

Aleksandar Karađorđević, okrenut spoljnoj politici. Smile Smile Smile Smile

Savet od najzaslužnijih građana, na čelu sa Miškovićem? Smile Smile Smile
Ako su provesori fakulteta, onda je na čelu Šešelj. Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 15. Dec 2009, 19:39:44 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5

Aleksandar Karađorđević, okrenut spoljnoj politici. Smile Smile Smile Smile

Savet od najzaslužnijih građana, na čelu sa Miškovićem? Smile Smile Smile
Ako su provesori fakulteta, onda je na čelu Šešelj. Smile Smile Smile

Ja sam vise za Obrenovice,ali sta je tu je...I Aleksandar nije los jer ima veze po svetu  Smile
Hmm,ne sa biznismenima...Napomenuo sam lekare,poljoprivednike,naucnike,dakle ljude iz naroda koji se bi se birali na 3 godine...Nema Skupstine i cirkusa...
Profesori nisu tu da bi dali politicko,vec strucno misljenje...Ako se radi o nekim zakonima o poljoprivredi,Savet moze da zatrazi strucniju analizu od strane Odeljenja za konsalting...Savet takodje moze da predlozi neku ideju Vladi...Evo recimo ja bih uzeo Miodraga Stojkovića,istaknutog srpskog naucnika http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9C%D0%B8%D0%BE%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B3_%D0%A1%D1%82%D0%BE%D1%98%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B
Savet bi mogao da komunicira putem interneta ili u nekoj sali,a plata bi bila u obliku dnevnica,ako ucestvujete tog dana,dobijate plate,odnosno na kraju meseca se sabiraju radni dani i mnoze nekom kvotom i to je mesecna plata  Smile
Stranke bi se kandidovale samo za Vladu  Smile
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jun 2025, 14:31:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.