Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 04:46:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rasime, spasi me!  (Pročitano 12375 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Рашо је само декор, крију се пичкетине иза њега.

Ako neko zna Rasima bil ga pitao imal mene na nekom spisku?
Imam nekakve ustedjevine pa ako treba............ Spasi me Rasime.
Ministre moj najdrazi Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 416
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa priča se da je Rasim još jedini pošten čovek na našoj političkoj sceni. Kad kažem "PRIČA SE" mislim na poznanike koji su politički aktivni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Pa priča se da je Rasim još jedini pošten čovek na našoj političkoj sceni. Kad kažem "PRIČA SE" mislim na poznanike koji su politički aktivni.
Pa i Voja Kostunica je bio i ostao posten. To nije smetalo da se oko njega skupe sve lopine. To je jos gore, kad svoje postenje stavis u sluzbi lopina a ne javnog interesa.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5

Ako ne uzima rapu ne znaci da je posten.Mozda se kupuje "pozicijama" ili
imenovanjima "prica se".
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Srbija nema nacionalnu stranku. Komunisticka kopilad su zbrisala srbe i srpsku istoriju i oni su samo kontinuitet 45-e, bez ikakve podloge sem prodaje srpstva na kilo. Srpski interes nije uopste prisutan u Srbiji.
Rasim, je jos jedna populisticka opcija: ja cu da vas spasem.
Ko mu je rekao 'welcome'?
Vucic, Chanak, Tadic, Draskovic. To sve govori.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Srbija nema nacionalnu stranku. Komunisticka kopilad su zbrisala srbe i srpsku istoriju i oni su samo kontinuitet 45-e, bez ikakve podloge sem prodaje srpstva na kilo. Srpski interes nije uopste prisutan u Srbiji.
Rasim, je jos jedna populisticka opcija: ja cu da vas spasem.

U ime tzv.opstanak na vlasti po svaku cijenu (drzave Srbije),bivsi Sarajevski student medicine
(svrseni) koja koincidencija,11 godina novinar a nakon toga:

Posle petooktobarskih promena izabran je za ministra za nacionalne i etničke zajednice u Vladi SRJ. Nakon izbijanja krize na jugu Srbije, u decembru 2000. godine imenovan je za potpredsednika Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa. U avgustu 2001. godine imenovan je za potpredsednika Koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju.

Nakon potpisivanja Beogradskog sporazuma marta 2003. godine izabran je za ministra za ljudska i manjinska prava u Savetu ministara SCG. Od 2003. do 2006. godine obavljao je dužnost kopredsednika Mešovitog komiteta za ekonomsku saradnju sa mnogim arapskim zemljama. Od jula 2004. predsednik je Nacionalnog saveta za saradnju sa MKTJ, a od jula 2006. koordinator za sprovođenje Akcionog plana za završetak saradnje sa MKTJ. Od septembra 2005. godine predsednik je Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa. Ministar rada i socijalne politike u Vladi Republike Srbije od 15. maja 2007. godine.

Nepotkupljivi spasilac za 9 godina 9 imenovanja i naravno povlastica.
Pa ako je i od ovih puno je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 3510

Између осталих и твој профан Воја Коштуница Smile
« Poslednja izmena: 14. Dec 2009, 13:46:15 od Persona grata »
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230

Jeste tacno. I on je iskoristio foru kao 'posten', osetio da rulja trazi nekoga da glasa protiv Slobe i uzjahao.
Nije bio u stanju jednu sustinsku reformu decentralizacije da uradi, a partija mu pocivala na ideju decentralizovanih regiona.I on ti je bio neki 'spas'.
Ja bih Rasimu porucio da batali. Ne treba Srbiji populizam i saosecajnost.
Srbiji treba reformator.Uposljavanje u jeftina drzava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 3510

Jeste tacno. I on je iskoristio foru kao 'posten', osetio da rulja trazi nekoga da glasa protiv Slobe i uzjahao.
Nije bio u stanju jednu sustinsku reformu decentralizacije da uradi, a partija mu pocivala na ideju decentralizovanih regiona.I on ti je bio neki 'spas'.

И отарасити се социјалних демагогија. Пензионерима зарађено, социјала стварно коме је потребна. Полутане (они што паразитирају по јавним предузећима и одмарају се од земљорадничких и др. послова а у слободно време рмбаче на својим имањима и у време ударничких пољопривредних радова узимају боловања  а одморе користе да би ладили м..а углавном на ЦГ приморју јер не стоје баш најбоље са стр. језицима) којих има још увек у приличном броју послати на имања и ето ти рационализације администрације, пољопривредне реформе и оживљавања српских села. Е у том случају реформа не би карала државу а народ гладовао.
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230

И отарасити се социјалних демагогија. Пензионерима зарађено, социјала стварно коме је потребна. Полутане (они што паразитирају по јавним предузећима и одмарају се од земљорадничких и др. послова а у слободно време рмбаче на својим имањима и у време ударничких пољопривредних радова узимају боловања  а одморе користе да би ладили м..а углавном на ЦГ приморју јер не стоје баш најбоље са стр. језицима) којих има још увек у приличном броју послати на имања и ето ти рационализације администрације, пољопривредне реформе и оживљавања српских села. Е у том случају реформа не би карала државу а народ гладовао.
Te diskusije su iscrpljujuce. To smo imali 50-ih i 60-ih kad su se gradila preduzeca od zajmova. Pun qrac mladjih referenata, inokorespondenata. Udjes u metalno preduzece i na desetine zena vrte neke papire.
Od danasnjih penzionera 70% njih ima 30 godina staza a da je svih 30 godina citao Vecernje Novosti na poslu od prve do zadnje strane.
Ista situacija sada. Ekonomski institui su dobijali debele pare da naprave sistematizacije nastimane po ' novim metodama organizacije rada'. Sada se bukvalno izmislja radno mesto bez ikakvog obzira. Vala ima bato sistematizacija poslova i konkurs.
Kakva bre otpremnina, kakvi bakraci? Institucija otkaza mora jednom zauvek da se uvede bez milosti.
kako kod Miska njih 25000 i znaju da rade i rade i sve u redu?

Pa vala je sam Rasim rekao da u njegovom ministarstvu ako bi nekih 200 ne bi doslo na posao, ne bi ni primetio.
« Poslednja izmena: 15. Dec 2009, 03:48:52 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 04:46:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.