Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 19:11:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 282 283 285 286 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rapidshare - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 412939 puta)
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49712
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Samsung Galaxy S24
Ja sam ti ponudio tri moguća rješenja. Samo jedno od njih je kupovina Premium naloga. Ostala dva su besplatna.

Skinuo sam downloader i jel ga sada treba podesiti. Imaš li ideju kako se to radi ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 205
Zastava Philippines
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Siemens 
skidaj uvece sa rapida tad obicno nepise za slotove bar meni ili jdownlaoder u toku dana obicno pomaze mada sto skidas sa rapida sad u principu ima sve ili ostali (megauplaod i slicno) ili torrenti privatni  a sto se tice premiuma za rapid to jedino ako skidas dosta onda je isplativo ovako ne
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 81
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Kako da namestim da mi stiklira koji su linkovi za rapidshare dobri sa zelenom strelicom i kad su losi da ih precrta,hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Proberi: Link
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

New York - Paris - Peckham

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 709
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Samsung 
Ja sam ti ponudio tri moguća rješenja. Samo jedno od njih je kupovina Premium naloga. Ostala dva su besplatna.

Skinuo sam downloader i jel ga sada treba podesiti. Imaš li ideju kako se to radi ?  Smile

Нема неких великих подешавања за JDownloader. Једино можеш да потражиш скрипту на нету за промену IP адресе, ако нећеш да чекаш 15 мин . Ако си на Беотелу (модем Sagem 800-840), могу ја да ти пошаљем...  Smile
IP sačuvana
social share
(куц-куц)  
- Ко је?  
Мечка!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49712
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Samsung Galaxy S24

Нема неких великих подешавања за JDownloader. Једино можеш да потражиш скрипту на нету за промену IP адресе, ако нећеш да чекаш 15 мин . Ако си на Беотелу (модем Sagem 800-840), могу ја да ти пошаљем...  Smile

Ništa, skinuo sam nekako sve što mi je trebalo. Sutra već vidim Rapid kako postavlja nove uslove za free korisnike tipa: samo 1 fajl na 1 dan (koji ne smije biti veći od 55MB, jel onda se računa kao 2 ili čak 3)...  Smile
« Poslednja izmena: 31. Dec 2009, 01:40:51 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 407
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
to i nije problem sve dok možeš da dobiješ novu ip aderesu. meni su najveći problem ovi dowload slotovi za free user-e. recimo meni radi samo prepodne i pomalo popodne. izgleda mi da će premium kad tad postati neminovan ma koliko se to kosilo sa mojim osnovnim principima škrtosti  Smile
IP sačuvana
social share
"Život bi bio puno lakši da imamo source code."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 18323
Zastava velika plana
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E51
Neko vreme bicu na wireless. Imam premium rapidshare dok sam bio na adsl-u.Da li smem sad da ga aktiviram s obzirom da smo svi na jedan IP?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 407
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
smeš slobodno. rapid radi proveru acc-a i preko ip adrese i preko kukija (a samo ćeš ti imati kuki za premium).  za svaki slučaj stavi password na sve user acc-e u xp-u da ti neko ne mazne kuki i onda koristi tvoj nalog na rapidu.
« Poslednja izmena: 05. Jan 2010, 09:37:51 od gersh »
IP sačuvana
social share
"Život bi bio puno lakši da imamo source code."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 182
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia n95
Unfortunately right now our servers are overloaded and we have no more download slots left for non-members. Of course you can also try again later. (to jest zelimo da bacite pare za premium acc, samo da biste skinuli jedan file xD)
Ima li koja  fora da se ovo izbjegne, a inace mi treba premium, samo ako neko moze da mi objasni kako da dobijam te free rapid pointse...
Inace ide li sta brze download kad skidam preko premiuma...?
« Poslednja izmena: 07. Jan 2010, 20:50:28 od Airhead93 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 282 283 285 286 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 19:11:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.