Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 00:49:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 281 282 284 285 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rapidshare - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 410013 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4504
OS
Linux
Browser
Mozilla
Pogledaj iznad. Čovjek je rekao da onaj e-mail stiže svima koji imaju premium account sa preko 50 GB. Zato sam napisao šta ja imam.

Pa poruka stiže svima a ne samo onima koji imaju preko 50 GB
Ja to nisam znao. Kao što sam već rekao, @nilobac je to napisao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo
Njajači su vaćaroši,imaju foru da se zamene premium poenu za keš,i imaju kurs za razmenu poena i on se menja svaki dan,ali je fora što stalno pada,tako da što mi se više skuplja poena cifra sve manja hehehhehehehe

Još ću da im dugujem. Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Pogledaj iznad. Čovjek je rekao da onaj e-mail stiže svima koji imaju premium account sa preko 50 GB. Zato sam napisao šta ja imam.

Pa poruka stiže svima a ne samo onima koji imaju preko 50 GB
Ja to nisam znao. Kao što sam već rekao, @nilobac je to napisao.
Ajde sad se raspravljajte malo o tome. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
HTC One
Cak i za 300. Wink
Где може да се узме за 300 дин. ?

Evo oglasa, decko prodaje povoljno, 3 meseca je dzabe

http://forum.burek.com/rapidshare-megaupload-hotfile-nalozi-na-prodaju-jeftino-t476181.new.html#new

Ljudi, jel zabranjena prodaja RS acc-ova na Bureku? Vidim da su sve teme koje su u poslednje vreme zakljucane, pa sam malcice znatizeljan  Smile
« Poslednja izmena: 05. Dec 2009, 13:54:27 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Tattoo
Cak i za 300. Wink
Где може да се узме за 300 дин. ?

Evo oglasa, decko prodaje povoljno, 3 meseca je dzabe

http://forum.burek.com/rapidshare-megaupload-hotfile-nalozi-na-prodaju-jeftino-t476181.new.html#new

Ljudi, jel zabranjena prodaja RS acc-ova na Bureku? Vidim da su sve teme koje su u poslednje vreme zakljucane, pa sam malcice znatizeljan  Smile
Pa sjebao ih rapid,ne mogu sad toliko brzo da skupe poene,neće oni još dugo,a i biće sigurno skuplji. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Nije problem skupiti poene Smile

Jednostavno nije ljudima rezon da prodaju (posteno skupljene) za par stotina dinara kad tih 8000 mogu da naplate od rapida

trenutni kurs (nikad nizi Smile) je 0.89 evra za 1000 poena

kradeni nalozi (vecina koja se nudi za prodaju) su druga prica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49653
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Samsung Galaxy S24
Ljudi, ima li neko ideju kako skinuti 1 fajl kao free korisnik poso to meni izgleda kao ne moguća misija?  Smile

There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later.

I kada god pokušam isto je tako. Ako ne može drugačije zašto ne uvedu plaćanje prema broju fajlova koje možete da skinete ?

« Poslednja izmena: 29. Dec 2009, 19:00:25 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4504
OS
Linux
Browser
Mozilla
Ljudi, ima li neko ideju kako skinuti 1 fajl kao free korisnik poso to meni izgleda kao ne moguća misija?  Smile

There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later.

I kada god pokušam isto je tako. Ako ne može drugačije zašto ne uvedu plaćanje prema broju fajlova koje možete da skinete ?

Rapidshare je baš počeo srati s tim. Ja fajlove skidam sa JDownloaderom, "ručno" ne ide. Instališi ili JDownloader ili Cryptload (ili kupi Premium Rapidshare nalog).
« Poslednja izmena: 29. Dec 2009, 19:17:50 od chmaooq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49653
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Samsung Galaxy S24

Rapidshare je baš počeo srati s tim. Ja fajlove skidam sa JDownloaderom, "ručno" ne ide. Instališi ili JDownloader ili Cryptload (ili kupi Premium Rapidshare nalog).

Ма знам ја да 10 евра није много, али некако се глупаво осјећам када плаћам скидање евентуано 2 фајла...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4504
OS
Linux
Browser
Mozilla
Ja sam ti ponudio tri moguća rješenja. Samo jedno od njih je kupovina Premium naloga. Ostala dva su besplatna.
« Poslednja izmena: 29. Dec 2009, 20:45:55 od chmaooq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 281 282 284 285 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 00:49:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.