Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 16:49:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 232 233 235 236 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rapidshare - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 411519 puta)
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Citat
Navodno postoji Free mod sa kog možeš da skidaš čekajući "samo" 15 minuta između svakoga parta, međutim ako imaš statičan IP onda uopšte ne možeš da skidaš. Provajder dodjeljuje svim korisnicima isti IP tako da nemaš nikakve šanse da išta skineš sa Rapida.
Kakve veze Rapidshare ima sa tim sto provajder daje jednu istu adresu na vise korisnika? Ako bi dozvolili da skidate svi u isto vreme, onda bi prakticno bilo dozvoljeno i paralelno download-ovanje vise fajlova u isto vreme.

Citat
Sa druge strane ako imaš ruter na kom ti je otvorena mogućnost promjene IP adrese preko foxy proxy-a ili ma čega drugoga ne moraš da čekaš ni 15 minuta na free nalogu....
Time u stvari varas Rapidshare... Smiley

Citat
Najviše bi me obradovalo kada bih čuo da je Rapid ugašen...
ne bi vukli za nos više poštene ljude!
Desetak evrica mesecno mozes da odvojis za Premium account, ako ti toliko treba. Isplativo je svakome ko skida dosta sa Rapid-a na mesecnom nivou...

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 205
Zastava Philippines
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Siemens 
rapid je super ako ga koristis u odredjenom delu dana(noc i pre podne)a tu su i megaupload i netload itd. ovo normalno vazi za ljude sa dinamickom ip adresom a za ljude sa statickom ip adresom dobro kaze filip ko voli i kome treba za 10e mesecno nije mnogo za premium account torrent bi bio bolja opcija da je bolji upload ili da varas pa dok te ne provale  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49678
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy S24
Kakve veze Rapidshare ima sa tim sto provajder daje jednu istu adresu na vise korisnika? Ako bi dozvolili da skidate svi u isto vreme, onda bi prakticno bilo dozvoljeno i paralelno download-ovanje vise fajlova u isto vreme.

Kakve bi recimo veze sa tim imao Burek forum, kada bi na njega ti mogao da dolaziš kada hoćeš, a ja nebi nikada samo zbog IP-a ??  Smile

Citat
Time u stvari varas Rapidshare... Smiley

Znam, ali ako imam statičan IP ne mogu da varam Rapid.

Samim tim opet dobijamo dvije grupe korisnika:

1) koji nemaju nikavih prava da bilo šta skinu sa Rapid-a
2) koji mogu da skidaju čak i bez time limita

Zato sam i rekao da je Rapid prevara, jer oba korisnika su na Free nalogu.

Citat
Desetak evrica mesecno mozes da odvojis za Premium account, ako ti toliko treba. Isplativo je svakome ko skida dosta sa Rapid-a na mesecnom nivou...

Zašto bih plaćao nešto što mora da bude besplatno, i tako nekim tamo likovima omogućio da se nepošteno bogate.

rapid je super ako ga koristis u odredjenom delu dana(noc i pre podne)a tu su i megaupload i netload itd. ovo normalno vazi za ljude sa dinamickom ip adresom a za ljude sa statickom ip adresom dobro kaze filip ko voli i kome treba za 10e mesecno nije mnogo za premium account torrent bi bio bolja opcija da je bolji upload ili da varas pa dok te ne provale  Smile

Eto vidiš. Neko će da plati, a neko će džaba.

Na to se ja bunim, i zbog toga upozoravam.

Zašto ne ukinu free nalog ili ga ne naprave ljudski ?
Odgovor je: Samo zato da bi iznervirali ljude i natjerali ih da plate nešto što nikako ne bi trebali. Pošto im je politika ucjenjivačka ja im ne želim uspješno poslovanje.   

Volio bih bar da se zna odakle nešto može da se preuzme a odakle ne, a ne da nas bespotrebno navode na nešto gdje ćemo izgubiti mnogo i vremena i živaca, koliko nikako na računaru ne bi smijeli.
« Poslednja izmena: 04. Feb 2009, 15:36:13 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Citat
Kakve bi recimo veze sa tim imao Burek forum, kada bi na njega ti mogao da dolaziš kada hoćeš, a ja nebi nikada samo zbog IP-a ?? 
Nikakve, problem je do tvog provajdera.

Citat
Znam, ali ako imam statičan IP ne mogu da varam Rapid.
Kod kog si provajdera, koji paket imas?

Citat
Zašto bih plaćao nešto što mora da bude besplatno, i tako nekim tamo likovima omogućio da se nepošteno bogate.
Platis zato sto ti drugacije ne radi, a ne bogate se neposteno, pravila su za sve ista, nista protiv tebe nisu uradili. Smile

Citat
Zašto ne ukinu free nalog ili ga ne naprave ljudski ?
Odgovor je: Samo zato da bi iznervirali ljude i natjerali ih da plate nešto što nikako ne bi trebali. Pošto im je politika ucjenjivačka ja im ne želim uspješno poslovanje.

Ja tu ne vidim nista cudno. Ljudi hoce da naplate svoj rad. Ni ostali bolji file host-ovi nisu mnogo drugaciji.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49678
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy S24
Citat

Ne bih se složio da je to uopšte problem.

Citat
Kod kog si provajdera, koji paket imas?

Nije sad ni važno.

Citat
Ja tu ne vidim nista cudno. Ljudi hoce da naplate svoj rad. Ni ostali bolji file host-ovi nisu mnogo drugaciji.

Ima dosta drugačijih file hostova, samo se ne koriste toliko.

Citat
Platis zato sto ti drugacije ne radi, a ne bogate se neposteno, pravila su za sve ista, nista protiv tebe nisu uradili. Smile

Treba pažljivije da se vratiš na samu svrhu raznih, kako kažeš file hosotva.
To je da se skine nešto na brzaka sa neta što ne može da se kupi ili što je suviše skupo. Oni nemaju pravo da mi naplaćuju fajlove koje skidam jer nisu autori tih fajlova. Niko neće svoju intelektualnu svojini pokloniti tamo nekim web hosting-zima... Zašto onda uopšte ne bih tih 10 evra koje mi predlažeš uložio da platim autoru, nego prljavom Rapidshareu ??  Smile

Praktično ti trošiš pare i gubiš vrijeme na procedure plaćanja, dogovora itd. zbog čega se i pojavio free hosting kao eliminacija svega toga. Plaćanjem Rapidshareu vratio si se klasičnoj kupovini - sa suštinskom razlikom: ne plaćaš onome koji to pravi i razvija, nego nekome drugom čiji je formalni posao daleko lakši nego kulturno-kreativni autora sadržaja.     

« Poslednja izmena: 04. Feb 2009, 17:23:38 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Citat
Kakve veze Burek Forum ima sa tvojom IP adresom? Smile

Citat
Nije sad ni važno.
Onda ne postoji ni teoretska mogucnost da ti pomognemo. Smile

Oni ne naplacuju fajlove koje ces da skines, nego naplacuju odrzavanje servera i plate sebi i radnicima. Takodje je nazokonito da skidas nesto sto "ne može da se kupi ili što je suviše skupo"... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung , dobio od MTS-a
@ Master
Napravi ti filozofiju od necega sto je jako prosto  Smile lose cike iz Rapishare-a ti ne daju ( ili naprosto ne umes ) da skines 'iljadu fajlova uzastopno, i odma - ajmo bes, ajmo kletva  Smile

Citat
Citat

Vazi. Tvoj provajder nema dovoljno Ip adresa, pa pusta vise korisnika kroz istu..to definitivno nije problem provajdera  Smile idi begaj. Jel to provajder radi zato sto hoce, ili zato sto nema dovoljno Ip adresa u odnosu na broj korisnika??? Ciji je to problem? I sada Rapidshare treba da uzme i takve provadere u obzir kada kreira svoju poslovnu politiku.. Smile oce ludi su..
  Zapitaj se koji provajderi tako posluju, tj kojim oblastima/zemljama takvi provaderi pripadaju..Odgovor ce ti dati i ideju koliko su platezno sposobni ljudi iz regiona u kom takav provajder radi..A samim tim bice ti jasno zasto ti i takvi korisnici nisu bas na vrhu ciljne grupe koju Rapidshare zeli da privuce..

Da bi tebi, koji sa jos X njih ides kroz IP adresu, omogucio free skidanje - Rapidshare bi morao da pusti one koji imaju staticku, odnosno jedinstvenu dinamicku adresu, da simultano skidaju vise fajlova! To im se naprosto ne isplati, i zato su free skidanje ogranicili na jednu IP adresu u trenutku. KOliko je to los poslovni potez, najbolje govori to sto su u sve vecoj krizi  Smile

E sada, sto ti sa tim ne mozes da se pomiris - nemam drugi savet nego: odrasti, zivot je surov  Smile

Citat
Ima dosta drugačijih file hostova, samo se ne koriste toliko.
Naravno da ima. Probaj ih, pa ce ti onda biti jasno zasto je Rapidshare najbolji. Ne najjeftiniji, ne najpovoljniji, ne najslobodniji nego najbolji.

Mala pomoc: mozda tebi izmedju Rapid-a i nekog drugog nema neke razlike. Al onome ko je taj fajl stavio, itekako ima razlike..Probaj da uploadujes malo veci fajl, pa onda nekoliko manjih fajlova u nizu, na Rapidshare i na taj drugi host..Kada uporedis vreme koje ti je za to potrebno, neke ce ti stvari biti jasnije.. Smile

Citat
Treba pažljivije da se vratiš na samu svrhu raznih, kako kažeš file hosotva.
To je da se skine nešto na brzaka sa neta što ne može da se kupi ili što je suviše skupo. Oni nemaju pravo da mi naplaćuju fajlove koje skidam jer nisu autori tih fajlova. Niko neće svoju intelektualnu svojini pokloniti tamo nekim web hosting-zima... Zašto onda uopšte ne bih tih 10 evra koje mi predlažeš uložio da platim autoru, nego prljavom Rapidshareu ??
Opet glupost..Ako sa premium za mesec dana skines npr 100 filmova sa Rapida, kako bi tih 10 evra umesto njima uplatio autoru  Smile ajd majke ti objasni, da se opet nasmejem. Jel bi za svaki film dao po 10 centi, ili bi placao u skladu sa kvalitetom filma  Smile
Ajd mi molim te daj broj ziro racuna Guy Ritchie-a, ocu da skinem jedan njegov film pa da me ne grize savest  Smile 10 po 10 centi i eto njemu vile

Odakle ovom gazdi Bureka pravo da npr ogranici velicinu attach-a za poruke?? Zamisli molim te kakav ucenjivac: taj attach je tvoje delo, nije njegovo, a gazda kaze: ako ti se ne svidja, nemoj dolaziti Smile
E probaj ti da placas hosting koji on placa mesecno, pa ce ti biti jasnije..A onda pomisli na host koji Rapidshare placa..

Ovo je 21. vek druze, pricamo o servisu na internetu, znaci - nema monopola, nema ucenjivanja niti primoravanja. Sve je stvar izbora i tvoje dobre volje..
Da bi ucestvovao na npr ovom forumu, morao si kod prijave da ostavis svoj email..Nikako drugacije..Jel i to ucena? Po tebi jeste, al te zabole jer emaila imas i na bacanje..
Rapidshare ti trazi 10 evra za prijavu Smile da ih imas, ne bi toliko kukao..zato ti opet kazem - odrasti  Smile pozzdrav

IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49678
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy S24
Ti si sigurno čovjek iz Rapidshare-a...

Koja reklama...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Vazi..cim ne mislim kao ti, mora da sam ti neprijatelj  Smile

odrasti  Smile
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Лозница цела , црвено бела.

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson С 905
ja rapid koristim do kraja mog premium naloga ( april ) i onda dovidjenja .... ne pada mi napamet da placam , a da me ogranicava sa 2.66 GB dnevno. verovatno cu preci na megaupload.
IP sačuvana
social share
Први дерби је одигран 1946.године,на минус седамнаест степени,али дрвене трибине стадиона предратне ''Југославије'' биле су пуне.

На једној страни седели су навијaчи Партизана,официри са револверима,партијци,црни ''кожни капутићи'',ошишани комсоломци,сви са партијским задатком да навијају за тим ЈНА,Партизан.Основан од стране партијског државног врха,постојала је директива да он увек мора бити најбољи.Тако је на тој утакмици у тиму Партизана наступило девет репрезентативаца бивше НДХ,јер све што је вредело у фудбалу морало је играти за Партизан.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 232 233 235 236 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 16:49:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.