Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 07:33:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 233 234 236 237 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rapidshare - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 411323 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
jel moze pomoc? imam Modem Huawei EchoLife HG520i,a koristim Jdownloader kako da uradim parametre da napravim Reconnect,da nema cekanja 15min.hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
jel moze pomoc? imam Modem Huawei EchoLife HG520i,a koristim Jdownloader kako da uradim parametre da napravim Reconnect,da nema cekanja 15min.hvala unapred

Vidi opciju za update ip adrese.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 16
Zastava Leskovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Sagem v533
POzz svima...
Kao neko..ko se bas ne razume u sve ove stvari, puno, moje je misljenje da je rapid trenutno najjaci po pitanju download-a i uploada... tako da, hteli ili ne, moramo se nekako snalaziti da skidamo stvari sa njega...
Ja koristim free acount.. uz pomoc jednog programcica (neznam dal smem pisati koji) i mogu reci da sam prezadovoljan, nema nekih vecih problema sa downolad-om, pristojna brzina, program radi sam, snimim vise linkova i onda ne moram razmisljati o nicemu, potpuno automatizovano radi. Kod mene se javlja drugi problem...ovako:
Od skoro koristim bezicni net, do skoro sam imao modemski  Smile i sad sam navalio ko mutav da skidam sve zivo sto ranije nisam mogao zbog velicine i vremena...
Medjutim, kako u mom kraju (Vucje, Leskovac) istu baznu stanicu...ili kako se vec zove, koristimo nas 20-tak osoba, sa istim IP-jem...tako da kad se neko od nas nakaci na Rapid da skida nesto, ostali nemogu, dok on ne zavrsi...i izbacuje sledecu poruku
Your IP address xx.xxx.xx.xx is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
Ima li neko ideju kako bih mogao resiti ovaj problem...jer npr juce, nisam ceo dan mogao skinuti ni mb...dok danas ide vec nekako...
Ima fore za zakup nekog valjda javnog IP..koji kosta 10e...ali mi se bas nesto i ne daju oare...jer moram otplatiti opremu koju sam uzeo za ovaj bezicni...a i mesecne pretplate za nalog...tako da...ne smem da se izlazem vecim troskovima od sadasnjih...
Nadam se da cete shvatiti moj problem, da sam uspeo da opisem kako treba ida ce neko uspeti da mi pomogne...
Pozzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Moraces da platis. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 16
Zastava Leskovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Sagem v533
 Smile to je onda jos...10 za IP + 10 za Rapid + 10 pretplata za net + 15 rata za opremu =  Smile
Hvala na pomoci..  Smile
mada...da ne ureknem..pu..pu  Smile ovaj programcic sto sam skinu danas...radi extra... skida vec 9 fajl zaredom bez prekida..pravi pauzu izmedju fajlova oko min..i nastavlja dalje..i do zore, eto meni 1,8gb programa za jedan dan, nije lose..za free acount  Smile
Guracu s njim dok funkcionise...
« Poslednja izmena: 08. Feb 2009, 00:28:07 od scorpio73 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Neces morati da uzimas Premium account, osim ako hoces naravno... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
to je onda jos...10 za IP + 10 za Rapid + 10 pretplata za net + 15 rata za opremu 
Za ip ne treba. Samo rapid !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 16
Zastava Leskovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Sagem v533
Kako nemora za IP, ne razumem? Ali ja koristim neki IP koji delimo nas 20-tak...u tome je problem, bar su mi tako rekli ovi iz teh.podrske kod kojih imam otvoren nalog?!
Moracu malo da stopiram troskove, objasnio sam zbog cega, danas mi je islo ko podmazano...ali sam juce puko ko bas...
Nadam se da ce tako biti i u narednom periodu, da ne bih morao da placam za te ostale stvari...koje mozda i moraju da se odrade...
« Poslednja izmena: 08. Feb 2009, 00:34:34 od scorpio73 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49673
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung Galaxy S24
Od skoro koristim bezicni net, do skoro sam imao modemski  Smile i sad sam navalio ko mutav da skidam sve zivo sto ranije nisam mogao zbog velicine i vremena...
Medjutim, kako u mom kraju (Vucje, Leskovac) istu baznu stanicu...ili kako se vec zove, koristimo nas 20-tak osoba, sa istim IP-jem...tako da kad se neko od nas nakaci na Rapid da skida nesto, ostali nemogu, dok on ne zavrsi...i izbacuje sledecu poruku
Your IP address xx.xxx.xx.xx is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
Ima li neko ideju kako bih mogao resiti ovaj problem...jer npr juce, nisam ceo dan mogao skinuti ni mb...dok danas ide vec nekako...
Ima fore za zakup nekog valjda javnog IP..koji kosta 10e...ali mi se bas nesto i ne daju oare...jer moram otplatiti opremu koju sam uzeo za ovaj bezicni...a i mesecne pretplate za nalog...tako da...ne smem da se izlazem vecim troskovima od sadasnjih...
Nadam se da cete shvatiti moj problem, da sam uspeo da opisem kako treba ida ce neko uspeti da mi pomogne...
Pozzz

Šta da ti kažem. Dok sam stanovao u BG-u imao sam rooter i brzinu neta do  1 MB/s. Nisam imao problema sa IP-om.

No kada sam se vratio kući, na kablovski modem, imam isti poblem kao i ti.

Možeš samo jednu stvar da pokušaš. Gledaj da se zakačiš na Rapid u zgodan čas i da se ne skidaš sa njega dok sve što ti treba ne skineš. Zgodan čas bi bio termin kada je vjerovatnoća da niko ne skida najveća. Možda rano u zoru ili u sred noći... meni se desilo da u podne uđem i imam slobodan Rapid.

Ako si podvukao šta hoćeš da skineš, ovo može da te podmiri. Ali ako si riješio da skidaš gomilu materijala ostaje ti da platiš nalog. Lično sam protiv plaćanja naloga, jer 10 evra izgleda smiješna cijena ali je zaista bacanje novca. Sa druge strane ako skidaš 100 filmova kako neko reče, isplativo ti je platiti.

Poenta, ako skidaš samo ono što ti treba nipošto ne plaćaj nalog !!

« Poslednja izmena: 08. Feb 2009, 00:52:49 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Kada se ulogujes sa placenim nalogom, ne proverava ip adresu.
Ali i taj placeni nalog je limitiran na 2.600 megabajta po danu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 233 234 236 237 ... 314
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 07:33:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.