Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 13:49:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rano ili ne...prvi put.  (Pročitano 9508 puta)
Clan u razvoju

ljudi se poštuju rečima,a vole ćutanjem..

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@sandra80:
Nisam ni mislila da budem drska.Pogrešno sam se izrazila.
Reći ću samo da se ne slažem sa tobom.
Ne kaju se uvek zbog razloga koji si ti navela.
Devojke se kaju jer se posle seksa odnos uglavnom promeni,kako na bolje tako i na lošije.
Ja sam još nevina,što je retko u mom društvu pa znam iz tuđih iskustava.
Desi se da se veza svede na seks,da devojka ne bude zadovoljna tim iskustvom,da je dečko ostavi jer mu je to bio jedini cilj,desi se da posle toga naiđu na monotoniju posle čega sledi raskid.Sve su to razlozi za kajanje.I nisu retki.
IP sačuvana
social share
"Toliko je bilo u životu stvari kojih smo se bojali.A nije trebalo.Trebalo je živeti..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
znam da si pogresno izrazila...ok je  Smile

slusaj ovako...ko je tu iskoristen je bilo kad su nase babe imale 3 godine...
ovo je drugacije vreme...sto bi bilo da je on tebe iskoristio pa cim si spavala sa njim on je tebe ostavio?
mozda si ti isto tako njega iskoristila? Smile
i ti si zelela sex isto kao i on,zar ne?
e pa lepo kako god da se on ponasa a ti lepo uzmi mustru pa i ti tako...znas li koliko na svetu ima muskaraca? Smile
hrabro Smile
ako zelis sex nadji za pocetak nekoga ko zeli isto sto i ti...ako elis ljubav prvo onda cekaj da se zaljubis..
mada,iskreno,od toga vajde nikakve!
ljubav je vec prevazidjena stvar..u tim godinama se samo na jedno misli..a da ti kazem jednu tajnu-do kraja zivota muskarci samo na sex misle!!
tako da ti nadjes sebi nekog malog slatkog..pa ako zelis samo napred!
nemoj samo dozvoliti da ti soli pamet kako neces biti popularna u skoli i atako to...
nemoj nasedati..na sve su spremni..a kad dobiju zapale Smile
srecno!!! Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 552
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8

Ne razumem, to je sigurno... nikad se nisam kajao zbog sexa -_-

Muško si.Na tebi je da se hvališ koliko si njih "probušio",a na nama je da se kajemo što smo dale.

On i busenje su 2 razlicita popjma veruj mi! ne zna ni konzervu da otvori... Smile

Nego, taj stav o kajanju posle prvog puta ti ne valja. mislim da ne treba ni da se hvalis, a daleko od toga da se kajes...jednostavno da prihvatis to tako kako je.

O "muskarcima" koji se u drustvu hvale poentiranjem nemam neko posebno misljenje....vecita deca!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
@body_artist

ako sam dobro shvatila, ti se bojis da ce te posle sexa ostaviti???
onda nemas poverenja u njega.
i zbog toga mislis da nisi spremna na sex?
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
On i busenje su 2 razlicita popjma veruj mi! ne zna ni konzervu da otvori... Smile
Nego, taj stav o kajanju posle prvog puta ti ne valja. mislim da ne treba ni da se hvalis, a daleko od toga da se kajes...jednostavno da prihvatis to tako kako je.
O "muskarcima" koji se u drustvu hvale poentiranjem nemam neko posebno misljenje....vecita deca!

Smile Blago receno, pateticno  ....
----------------------------
* Body_artist, imas pogresan pogled na stvari, ne treba ziveti vecno u staklenom zvonu, "sta ce biti ako uradim ovo", jednostavno uradi ono sto zelis da uradis , odnos ce se mozda promeniti na neko vreme, ali ces i ti i on shvatiti da nije sve u tome, shvatices da ma koliko zeleo/la sex, ne mozes to da radis sa osobom koja ti se ne svidja i jos mnogo stosta ...

Nemas oko cega da se kajes, to je nesto sto je vremenom sve bolje i bolje, jos si ti sa nekim ko ti se svidja ...

Vise mi mirise na to da ti analiziras " A sta ako on nije pravi za moj prvi put" , i to je isto dvosekli mac, jer ne treba to shvatati olako a ne treba cekati ni onaj 'savrsen' trenutak, jer ce ti zivot proci i neces ga docekati... kakav god da je taj trenutak ako si sa nekim koga volis, on je savrsen ... Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Не би да се правим много паметан,али сетите се овога пре него што почнете да саветујете...

Imam 15 godina,uskoro 16.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne plašim se toga.Imam poverenje u njega.Samo sam navela kao razlog kajanja kod nekih devojaka.

Plašim se šta će drugi misliti o tome.
Možda je ovo glupo,ali plašim se da će me manje ceniti.
I imam osećaj da ću ostati bez ideja posle seksa,koji bi trebalo da bude neka kulminacija veze.
Mislim da neću znati šta dalje.
Više volim ovo nevino i slatko iščekivanje.
Ustvari sam ovim sama odgovorila na temu.  Smile
IP sačuvana
social share
"Toliko je bilo u životu stvari kojih smo se bojali.A nije trebalo.Trebalo je živeti..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
17 :ciggy:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@yourtoiletpaper

Ti si jedna jako zanimljiva ličnost...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
ako radis to zbog drustva... ne
ako radis to zbog njega... ne
ako radis to zbog odrzanja veze... ne
ako radis to zbog sebe... da

mislim... da budemo realni... kroz nekoliko godina sasvim je moguce da se neces druziti sa istim drustvom ili biti sa tim deckom...
ako si ti sigurna da to hoces, da se neces... sta ja znam... kajati ili osecati lose... samo pazi da koristis zastitu...
jer... zatrudenti se moze i prvi put, a objasnjenja tipa... ja sam zdrav... ja sam nevin... etc... malko su deplasirana Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 13:49:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.