Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ранко Панић прва жртва режима Тадић-Дачић  (Pročitano 27781 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Tada bih rekla da je neopravdana, sada... sa 10 godina vise... smatram da je reakcija policije petog oktobra bila opravdana...
Vandali su napali policajce, zapalili skupstinu i RTS... ako to nije bilo opravdano, onda zaista ne znam...
X puta sam rekla... onda su se neki borili za "demokratiju" i lupali Beograd, sada se njihova deca bore za "demokratiju"... i cipele... i patike... i sve ostalo..

Citat
Ja bio tamo i ti meni pricas  :DKordona nigde nije bilo izmedju nas  i njih.To se jasno na snimku moze videti...

I ja sam bila 5. oktobra ispred Skupstine... i sta sad...  Smile
« Poslednja izmena: 21. Avg 2008, 12:42:58 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Qtek 小米

Citat
Tada bih rekla da je neopravdana, sada... sa 10 godina vise... smatram da je reakcija policije petog oktobra bila opravdana...
Vandali su napali policajce, zapalili skupstinu i RTS... ako to nije bilo opravdano, onda zaista ne znam...
X puta sam rekla... onda su se neki borili za "demokratiju" i lupali Beograd, sada se njihova deca bore za "demokratiju"... i cipele... i patike... i sve ostalo..

Ма пусти 5.октобар, тада и није било реакције полиције.
Него шта је било пре тога када су отпораши добијали батине, усијане главе хлађене из водених топова 9.марта итд ?

Citat
Citat
Ja bio tamo i ti meni pricas  :DKordona nigde nije bilo izmedju nas  i njih.To se jasno na snimku moze videti...

Ја сам тог дана био на послу, а ви џабалебароши ... Smile
« Poslednja izmena: 21. Avg 2008, 14:41:22 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Tattoo
Sve se plaća,sve se vraća,došlo vreme da i oni broje žrtve,pa kad nisu brojali na Kosovu,a kao oni nas jedini brane,trebali su masu da povedu u Prištinu,ali,kad bi smeli,to su sve jajare sa punim ustima patriotizma a srce imaju ko miševi.Smradovi.

Nije patriotizam rikati u centru BG-a ne damo Kosovo,negu su trebali da naprave spiskove,da organizuju oružije,da skupe ljude i da upadnu na Kosovo,ali važi,to ne smeju da urade,pa čemu onda rikanje u centru grada. Smile Lažljivi foliranti sa jeftinom politikom za plitke mozgove. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Bio sam i ja.  Smile

Citat
Ма пусти 5.октобар, тада и није било реакције полиције.
Tad je Legija zavrsio posao i sredio da se dodje na vlast kao i Huligani
Sve se plaća,sve se vraća,došlo vreme da i oni broje žrtve,pa kad nisu brojali na Kosovu,a kao oni nas jedini brane,trebali su masu da povedu u Prištinu,ali,kad bi smeli,to su sve jajare sa punim ustima patriotizma a srce imaju ko miševi.Smradovi.

Nije patriotizam rikati u centru BG-a ne damo Kosovo,negu su trebali da naprave spiskove,da organizuju oružije,da skupe ljude i da upadnu na Kosovo,ali važi,to ne smeju da urade,pa čemu onda rikanje u centru grada. Smile Lažljivi foliranti sa jeftinom politikom za plitke mozgove. Smile
Ti ces da mi kazes.Ti u Pristasni nista ne bi mogli da im nije ovih u Beogradu.Da smo se mi  u Beogradu drugacije poneli prema tom Kosovu i Metohiji drugacije bi sve bilo.Ali to nije tema.Tema je decko koji je ubijen.Ako tebe i druge to raduje molim modove da zakljucaju temu jer ne mogu da gledam kako se neko sladi tudjom smrcu....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Qtek 小米

Па ви жути би нам први зарили нож у леђа, одрукали би нас пре него што би кренули за Приштину.
Сваки локални сукоб је један корак назад на путу евро-нато интеграције.
Штета што није били наших упада тамо доле, јер свако слабљење шиптарских позиција је и слабљење жутог режима овде.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1251
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG G2
Citat
Ранко Панић прва жртва режима Тадић-Дачић

Da nije valjda? Taj nesretni čovek, Bog da mu dušu prosti, je poslednja u nizu žrtava Radovana Karadžića i onih radkalčića koji su sve to zakuvali, a sada peru ruke... kao i obično. Ništa novo...iskoriste maloumnike i lakoverne da viču po ulicama, a ako nešto krene po zlu onda su svi krivi osim njih.... videli smo to onda kada je onaj momak izgoreo u ambasadi... jel i on žrtva nekog, samo vama znanog, režima ili svoje ludosti i radikalske pohlepe.

A sada radikalčići, tobož, žale zbog smrti tog čoveka, a od njega i njegove porodice su napravili neviđenu propagandu i cirkus, naravno samo sa jednim ciljem... vlast, destabilizacija, nemir, neredi.... jedino to ih održava u životu.... Pa jel vi mislite da radikalčićima odgovara red, mir i zakon u Srbiji? Tačno se znalo da će, kada su videli da gube sve što su imali od vlasti, izaći na ulice. To im je jedina opcija bila, a i povod su dobili - neko je rešio konačno da poštuje zakone ove zemlje!
IP sačuvana
social share

Vojvodini pesmu pevam, punu hleba rujna vina,
sve što imam dala mi je zemlja ova Vojvodina!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

raspadanje

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 166
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N97
Da li su radikali zasluzni za ovo ?!Kada su oni tako dobri politicari , zasto nisu ni dobitnici ovog priznanja...Osporavanje ovoga govori samo o ne znanju!

Tadić dobtnik nagrade "Kvadriga"
21. avgust 2008. | 16:05 | Izvor: Dojče vele
Berlin -- Predsednik Srbije Boris Tadić jedan je od dobitnika ovogodišnje nagrade „Kvadriga“.

To je nagrada koju ugledno nezavisno društvo „Radionica Nemačka“ od 2003. godine dodeljuje povodom Dana ujedinjenja Nemačke, 3. oktobra, saopšteno je u Berlinu. Prema rečima predstavnice organizatora Anet Barner, predsednik Srbije Boris Tadić ove godine se odlikuje za „hrabru političku nepokolebljivost".

„Verujemo da Tadićev kompas pokazuje u pravcu Evrope. Integracija Srbije u Evropsku uniju njegov je prioritet, a izručenje Radovana Karadžića Haškom sudu usred procesa društvenog preobražaja predstavlja istorijski događaj“, rekla je Barnerova.

Tadić dosledno i odlučno sprovodi politiku demokratizacije i modernizacije države koja se još uvek bori za svoj identitet, navodi se u obrazloženju.
Kako je najavljeno, pozdravni govor prilikom uručivanja nagrade predsedniku Srbije održaće austrijski predsednik Hajnc Fišer.

Osim Borisu Tadiću, ovogodišnja priznanja biće dodeljena britanskom muzičaru Piteru Gabrijelu za angažman na zaštiti ljudskih prava, nemačkom franjevcu Ekartu Heflingu za životno delo u radu sa siročićima u Brazilu i otvorenom Internet leksikonu Vikipediji.

Nagrada "Kvadriga" ime je dobila po bronzanoj skulpturi s vrha Brandenburške kapije, u Berlinu, koja prikazuje boginju pobede u kolima s četvorostrukom konjskom zapregom.

Za vreme Hladnog rata taj spomenik podsećao je na ideološku podeljenost sveta, a danas simbolizuje borbu za jedinstvo i slogu.

Svim dobitnicima nagrada će biti uručena na Dan ujedinjenja Nemačke, 3. oktobra, u Berlinu.

Ta čast ranije je ukazana nizu istaknutih svetskih ličnosti, između ostalih, nemačkim kancelarima Kolu i Šrederu, premijerima Luksemburga i Turske, Junkeru i Erdoganu, predsednicima Izraela, Ukrajine i Avganistana, Peresu, Juščenku i Karzaiju, švedskoj kraljici Silviji, britanskom arhitekti ser Normanu Fosteru i drugima.
« Poslednja izmena: 21. Avg 2008, 17:43:26 od djama »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
A da li ti znas da je nekoga neko gadjao kamenicama samo zato sto je policajac?

Svaka prica ima dve strane...

Iako sam sam trcala pred policijom, iako su na nas pustali tenkove i transportere... sto sam matorija sve vise shvatam da su takve stvari ipak opravdane...

Za ovu izjavu je malo reci da je licemerna.Razocaravajuce kada tako razmislja zena koja pretenduje da bude ravnopravni saucesnik foruma pa i vise od toga kao nekakav suprvizor jos gore administrator.Izgleda da negativnoj selekciji nema kraja.Ide u nedogled.Ovde u Srbiji svaka vaska moze da se za nesto pita.Apelujem na opsteprisutnu glupost i zlobu da se malo tera u tri pp

Sta je licemerno?
Sto kazem da demonstranti prave gluposti i da policija mora da se obracunava s njima?

Sto se tice vaski, kao osoba koja ima macke i bori se sa buvama i krpeljima, preporucujem ti Supitox ili Bubi prasak... ovaj drugi je jeftiniji, kosta 72dinara i moze da se kupi u Pet centru ili veterinarskoj apoteci  Smile

Upravo to je licemerno ! Pricati i forsirati tu zvanicnu(netacnu) pricu i pored toga sto su se ovde mnogi ljudi otvorili i poverili kako je zaista bilo na velikom mitingu za Radovana Karadzica.I maloj deci je postalo jasno kako je razbijen miting i uz ciju kordinaciju.Kako je bacan vojni suzavac u sasvim obican i miran narod.Ko je i kako posluzio i zaradio po 10evra za bacenu petardu u cilju provokacije i stvaranja meteza i haosa.O tome da su svi prisutni na mitingu znali da ce doci do provokacije i razbijanja demonstracija, samo je bilo nedoumice sa koje strane ce se ta predstava odigrati.
Zbog svega toga je licemerno i smesno ,a neretko i zalosno na ovaj nacin pravdati jedan izgubljeni zivot da bi se necija vlast ucvrstila i savest ocistila.U ostalom ta zvanicna verzija dogadjaja moze se podvaliti ljudima koje put toga dana tamo nije odneo.Pa i ti lepa moja Anea mozes se pravdati neznanjem, ali moras onda biti svesna da ispadas glupa u necijim ocima, po principu :"onim cime se glup ponosi, pametan se stidi".
Cak je pomalo i moronski izanova i iznova vrteti i ponavljati tu zvanicnu verziju koja se moze kupiti ali na svakoj trafici.

Sto se tice Supitox-a ili Bubi praska, plasim se da to stavim na macora da mi ne bi sve macke pobegle. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Da li su radikali zasluzni za ovo ?!Kada su oni tako dobri politicari , zasto nisu ni dobitnici ovog priznanja...Osporavanje ovoga govori samo o ne znanju!

Tadić dobtnik nagrade "Kvadriga"
21. avgust 2008. | 16:05 | Izvor: Dojče vele
Berlin -- Predsednik Srbije Boris Tadić jedan je od dobitnika ovogodišnje nagrade „Kvadriga“.

To je nagrada koju ugledno nezavisno društvo „Radionica Nemačka“ od 2003. godine dodeljuje povodom Dana ujedinjenja Nemačke, 3. oktobra, saopšteno je u Berlinu. Prema rečima predstavnice organizatora Anet Barner, predsednik Srbije Boris Tadić ove godine se odlikuje za „hrabru političku nepokolebljivost".

„Verujemo da Tadićev kompas pokazuje u pravcu Evrope. Integracija Srbije u Evropsku uniju njegov je prioritet, a izručenje Radovana Karadžića Haškom sudu usred procesa društvenog preobražaja predstavlja istorijski događaj“, rekla je Barnerova.

Tadić dosledno i odlučno sprovodi politiku demokratizacije i modernizacije države koja se još uvek bori za svoj identitet, navodi se u obrazloženju.
Kako je najavljeno, pozdravni govor prilikom uručivanja nagrade predsedniku Srbije održaće austrijski predsednik Hajnc Fišer.

Osim Borisu Tadiću, ovogodišnja priznanja biće dodeljena britanskom muzičaru Piteru Gabrijelu za angažman na zaštiti ljudskih prava, nemačkom franjevcu Ekartu Heflingu za životno delo u radu sa siročićima u Brazilu i otvorenom Internet leksikonu Vikipediji.

Nagrada "Kvadriga" ime je dobila po bronzanoj skulpturi s vrha Brandenburške kapije, u Berlinu, koja prikazuje boginju pobede u kolima s četvorostrukom konjskom zapregom.

Za vreme Hladnog rata taj spomenik podsećao je na ideološku podeljenost sveta, a danas simbolizuje borbu za jedinstvo i slogu.

Svim dobitnicima nagrada će biti uručena na Dan ujedinjenja Nemačke, 3. oktobra, u Berlinu.

Ta čast ranije je ukazana nizu istaknutih svetskih ličnosti, između ostalih, nemačkim kancelarima Kolu i Šrederu, premijerima Luksemburga i Turske, Junkeru i Erdoganu, predsednicima Izraela, Ukrajine i Avganistana, Peresu, Juščenku i Karzaiju, švedskoj kraljici Silviji, britanskom arhitekti ser Normanu Fosteru i drugima.
bravo za direktora tadica Smile Smile Smile
ovo je sigurno najvece priznanje na svetu a verovatno i u ostalim suncevim sistemima Smile

btw...ipak je najveca nagrada tadicu ljubav sa dacicem....priceless Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Predsednik Srbije Boris Tadić jedan je od dobitnika ovogodišnje nagrade „Kva(d)riga“ Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.