Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ранко Панић прва жртва режима Тадић-Дачић  (Pročitano 27936 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Ma, ne... nego sam za ovih 17 godina svog zivota u Beogradu zivela od centra do predgradja... tako da sam videla svasta... ali... zaista...
Takodje... u skoli i na faksu sam se susretala sa svim i svacima i nekako ne gajim preveliku nadu u radni polet srpskog naroda...

BTW. Zaboravila sam jednu stvar da kazem... a to je da je verovatni razlog odbijanja dobre plate ne plata ili bogatstvo populacije, vec cista srpska ljubomora...
Jednostavno... covek je rmbacio 40 godina svaki dan i stvorio nesto za svoju decu.. Nije bacao na pice, kocku, svalerke...
Njegovoj okolini se tako nesto nije dopalo...
To je onaj fazon... ako smo mi mizerni, svi moraju da budu mizerni... Wink
« Poslednja izmena: 17. Avg 2008, 22:50:34 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Овде су просечне плате недовољне за нормалан, опуштен живот.
Чим добијеш децу, стандард опада брзином муње.
Омладина то итекако види и одбија да одрасте.
« Poslednja izmena: 17. Avg 2008, 22:50:42 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma, ne... nego sam za ovih 17 godina svog zivota u Beogradu zivela od centra do predgradja... tako da sam videla svasta... ali... zaista...
Takodje... u skoli i na faksu sam se susretala sa svim i svacima i nekako ne gajim preveliku nadu u radni polet srpskog naroda...

BTW. Zaboravila sam jednu stvar da kazem... a to je da je verovatni razlog odbijanja dobre plate ne plata ili bogatstvo populacije, vec cista srpska ljubomora...
Jednostavno... covek je rmbacio 40 godina svaki dan i stvorio nesto za svoju decu.. Nije bacao na pice, kocku, svalerke...
Njegovoj okolini se tako nesto nije dopalo...
To je onaj fazon... ako smo mi mizerni, svi moraju da budu mizerni... Wink
Moraš da veruješ,jer će tako biti bolje i tebi i ljudima oko tebe! "Po željama srca vaših,biće vam",kaže Gospod! To važi i za narod.Koji put izaberemo,takav će nam biti i kraj.Malo više optimizma,rada i vereu Boga i biće bolje svima! Sve kreće od pojedinca.Mi očekujemo izlaz upirući pogled na pogrešnu stranu.Ne ide promena i boljitak od "vrha" već od "dna".Onaj ko tako želi  "sopstvenu promenu" nezahvalnik je i prema Bogu i bližnjima! Kaže sv.Simeon Novi Bogoslov:"Budi svetlost i hiljade oko tebe će se spasiti".Kako na duhovnom tako ovo važi i na svakom drugom planu!
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
U sustini... mislimo na isto, samo sa razlicitih pozicija...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Qtek 小米
У БГ има највише нерадника, али само зато што је Београд највећи град од два и кусур милион људи.
У централним општинама, такозваним жутим повлашћеним општинама (које већ годинама држи ДС) има највише нерадника и сразмерно броју становника има их много.

Не слажем се са тврдњом да смо ми колективно лењ народ, јер на примеру иностранства смо показали супротно.
Али слажем се са Анеом, да је глобализација учила своје и да су данас Срби постали себични, прихвативши материјалистичке идеје Е.У. и Америке.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Ima ih najvise svuda.. da se ne lazemo...
Zivela sam u centru, na NBG, Krnjaci, Vracaru, Cukarici... uskoro i na Vozdovcu... tako da...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I šta sa tim? Jeli to neko pravilo na kom potenciraš!? Ja sam jedinac,imam 37 godina,dve fakultetske diplome i magistraturu(filosofija i teologija),skoro 2 god.na ratištu,3 god.dirinčenja u Švabiji sa samo 2 nedelje odmorada bih sebi kupio mestašce gde ću živeti,imam porodicu(dvoje dece),radim...sve sam stigao uz Božiju pomoć! Uzimaš i navodiš primer koji nije pravilo,draga moja! Smile
Sta si radio u Nemackoj sa diplomom teologa? Sektash, a?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Sta si radio u Nemackoj sa diplomom teologa? Sektash, a? 
Raznosio pice! Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia E50
Ljudi...o cemu se radi... Smile

Pandurcine na smrt pretukli coveka od batina, a vi pricate o BG lezilebovicima i dokolicarima, drkadzijama i neradnicima, koji su od baba, tetki nasledili stanove, zemlju pored auto puta...sad ih rentiraju imaju od toga hiljadu-dve evra mesecno...pa glume "sposobne" ljude, koji eto kao imaju za razliku od nas "nesposobnih"...koji nemamo to...daj...
Pun mi je q... jebaca na baterije...i raznih "jakih likova" koji su obicni misevi, a prodaju muda za bubrege...A sa druge strane svi ti "jaki likovi" voze neka stara kola, i skrivaju da imaju kesa, jer bi im onda "pravi" krimosi lupali reket...
Manite se njih...nisu oni vredni rasprave...
Kome para treba, taj ce i da radi...kome ne treba, taj ce da mitinguje kako mu nije dobro nista od vlasti do komsije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ovo su demokratske demonstracije

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.363 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.