Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ранко Панић прва жртва режима Тадић-Дачић  (Pročitano 27763 puta)
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Što manje para,majstor više vara! Smile

IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Da dodam... evo... ja poznam "decka" od 33 godine koji je iz malo bolje stojece porodice... Malo bolje u smislu da mu je cale dirnicio 20 godina kao predstavnik jedne firme u Nemackoj i zaradio za stan...
Elem.. lik je jedinac, njegovi su takodje jedini naslednici svojih roditelja... sve ce na kraju da pripadne njemu...
I on nema apsolutno nikakav interes da radi... Njegovi su pokusavali da ga zaposle, ali on izdrzi dve nedelje i ode kod sefa i pita ga da li ovaj moze da ga otpusti. Ne izmisljam... sam mi je pricao...
Sad je sav happy jer mu je umro deda, tako da vise ne zivi sa roditeljima vec u dedinom stanu, dobija dzeparac od svojih, a vise mu i ne treba jer zivi kao klosar i dovoljno mu je da kupi dnevno 2-3 litra piva i nesto vutre...
Naravno... kad njegovi umru pocece da prodaje sve sto je ostalo od njih... i tako dok ne ostane bez cvonjka... a onda ce da zavrsi u prihvatilistu... Ali.. briga njega... vazno je da ne mora da radi... Wink

A nije jedini... po Beogradu (a i sire) ima ih puno... jako puno...
Moja generacija +/- 5 godina je generacija neradnika...

Ako i rade, rade za neku sicu... bez ikakvih planova za buducnost... I onda im je neko kriv sto nemaju para, sto nisu zavrsili faks...
O porodici razmisljaju tek posto napumpaju neku klinku ili dugogodisnju devojku...

Na kraju... ogranicicu se samo na Beograd, posto znam da je van Beograda tesko i da su plate uzasno male. Ali i cene su manje, tako da se na kraju sve svodi skoro na isto...
Sto se tice Beograda, dakle...niko mi ne moze reci da su plate male, da posla nema, da se tesko zivi...
Ako je tako, zasto su kafici u Knezu puni usred bela dana... pice je tamo min 100 dinara... zasto su splavovi prepuni.. a prodavnice u Delta City-u? Smiley

« Poslednja izmena: 17. Avg 2008, 22:29:07 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
pa nisu svi kao tvoj poznanik,samo mnogi nemaju mogućnost da se zaposle

mislim da smo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da dodam... evo... ja poznam "decka" od 33 godine koji je iz malo bolje stojece porodice... Malo bolje u smislu da mu je cale dirnicio 20 godina kao predstavnik jedne firme u Nemackoj i zaradio za stan...
Elem.. lik je jedinac, njegovi su takodje jedini naslednici svojih roditelja... sve ce na kraju da pripadne njemu...
I on nema apsolutno nikakav interes da radi... Njegovi su pokusavali da ga zaposle, ali on izdrzi dve nedelje i ode kod sefa i pita ga da li ovaj moze da ga otpusti. Ne izmisljam... sam mi je pricao...
Sad je sav happy jer mu je umro deda, tako da vise ne zivi sa roditeljima vec u dedinom stanu, dobija dzeparac od svojih, a vise mu i ne treba jer zivi kao klosar i dovoljno mu je da kupi dnevno 2-3 litra piva i nesto vutre...
Naravno... kad njegovi umru pocece da prodaje sve sto je ostalo od njih... i tako dok ne ostane bez cvonjka... a onda ce da zavrsi u prihvatilistu... Ali.. briga njega... vazno je da ne mora da radi... Wink
I šta sa tim? Jeli to neko pravilo na kom potenciraš!? Ja sam jedinac,imam 37 godina,dve fakultetske diplome i magistraturu(filosofija i teologija),skoro 2 god.na ratištu,3 god.dirinčenja u Švabiji sa samo 2 nedelje odmorada bih sebi kupio mestašce gde ću živeti,imam porodicu(dvoje dece),radim...sve sam stigao uz Božiju pomoć! Uzimaš i navodiš primer koji nije pravilo,draga moja! Smile
« Poslednja izmena: 17. Avg 2008, 22:30:39 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
pa nisu svi kao tvoj poznanik,samo mnogi nemaju mogućnost da se zaposle

mislim da smo

Ako imas stvarnu potrebu da se zaposlis, radices i ono sto ti nije struka...
To se odnosi na 2/3 moje uze porodice... svo troje radimo...

I šta sa tim? Jeli to neko pravilo na kom potenciraš!? Ja sam jedinac,imam 37 godina,dve fakultetske diplome i magistraturu(filosofija i teologija),skoro 2 god.na ratištu,3 god.dirinčenja u Švabiji sa samo 2 nedelje odmorda bih sebi kupio mestašce gde ću živeti,imam porodicu(dvoje dece),radim...sve sam stigao uz Božiju pomoć! Uzimaš i navodiš primer koji nije pravilo,draga moja! Smile

Mislim da si ti izuzetak. Wink
I ja imam par drugarica koje su zavrsile fakultete i dobro se zaposlile, ali kad pogledam ljude oko sebe... one su definitivno izuzetak...

Misljenja sam da to "ne moze se" i "rat je", "kriza je", mora da se zameni sa "mora se"...
« Poslednja izmena: 17. Avg 2008, 22:33:00 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Ako je tako, zasto su kafici u Knezu puni usred bela dana... pice je tamo min 100 dinara... zasto su splavovi prepuni.. a prodavnice u Delta City-u? Smiley

Немам утисак да су они које виђаш по кафићима и сплавовима негде озбиљно запослени.
Запослен човек, који притом има и породичних обавеза, не банчи до пет ујутро и не блеји по кафићима око два поподне, уз коктелчиће егзотичних назива.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Citat

Немам утисак да су они које виђаш по кафићима и сплавовима негде озбиљно запослени.
Запослен човек, који притом има и породичних обавеза, не банчи до пет ујутро и не блеји по кафићима око два поподне, уз коктелчиће егзотичних назива.

Pa, to je i poenta...
Ti koji sede u kaficima i po splavovima uglavnom kukaju kako ne mogu da nadju posao, kako jos zive kod mame i tate, kako im matori ne daju dovoljno... i koliko kostaju one patike u Reflexu...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Misljenja sam da to "ne moze se" i "rat je", "kriza je", mora da se zameni sa "mora se"...
O tome ti pričam.Ko hoće uradiće sa sobom nešto i veruj mi,dosta ljudi radi sve i svašta da bi preživelo! Znam ih podosta!Navoditi primere skorojevića nije pravilo.Ima,daje mu se,dobija stanove od pokojnika,roditelji mu "maze lenjost"...da nema znaš kako bi radio!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Citat
O tome ti pričam.Ko hoće uradiće sa sobom nešto i veruj mi,dosta ljudi radi sve i svašta da bi preživelo! Znam ih podosta!Navoditi primere skorojevića nije pravilo.Ima,daje mu se,dobija stanove od pokojnika,roditelji mu "maze lenjost"...da nema znaš kako bi radio!?

Ima takvih i medju onima koji nemaju.. koji veruju vise u kocku nego u lopatu...
Verovatno zato i nemaju...

I tako... mozemo jos o ovome da pricamo ili da se vratimo na temu...  Smile
« Poslednja izmena: 17. Avg 2008, 22:43:23 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Opet ti isto! Ali,dobro...ženska reč mora da bude poslednja! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.