Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 22:24:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ram memorija  (Pročitano 1330 puta)
24. Apr 2014, 12:13:19
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 56
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Pozdrav

Imam maticnu plocu http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=347#spec
Moze li neko da mi objasni da ova moja maticna podrzava  Samsung M391T2953EZ3-CE6 1gb 667 mhz ddr2 ram memoriju?
« Poslednja izmena: 24. Apr 2014, 12:14:38 od Radzon1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Pozdrav

Imam maticnu plocu http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=347#spec
Moze li neko da mi objasni da ova moja maticna podrzava  Samsung M391T2953EZ3-CE6 1gb 667 mhz ddr2 ram memoriju?

Подржава Smile
IP sačuvana
social share
Ček znači ti hoćeš da kažeš da ne voliš kad se nešto tera u krajnost?
Pa ti onda nisi Srbin...
 Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 56
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
 Aleksandar_038 hvala na brzom odgovoru..

Upravo sam kupio preko kp-a ram memoriju i problem je u tome sto kada ubacim ram memoriju MONITOR se ne pali, svetli zuta lampica, kao ono za stand baj.. Da li neko zna u cemu je problem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Aleksandar_038 hvala na brzom odgovoru..

Upravo sam kupio preko kp-a ram memoriju i problem je u tome sto kada ubacim ram memoriju MONITOR se ne pali, svetli zuta lampica, kao ono za stand baj.. Da li neko zna u cemu je problem?

Чекај, јер се комп не пали када убациш тај рам - је ли само тај модул у компу, или има и неки други. Прво провери само са новим модулом, у случају да имаш више... Друго, да ли пишти комп приликом паљења?
IP sačuvana
social share
Pa ti onda nisi Srbin...
 Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 56
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0

Чекај, јер се комп не пали када убациш тај рам - је ли само тај модул у компу, или има и неки други. Прво провери само са новим модулом, у случају да имаш више... Друго, да ли пишти комп приликом паљења?

Kada ubacim ram, kopm se upali, cuje se zvuk sve normalno, samo se monitor ne pali. Imam apacer od 512 i jos jednu (nisam siguran koja je marka) od 1giga, i kad ubacim i samsung javlja se problem sa monitorom.. Ista prica kada samo ubacim samsung ram memoriju, cuje se zvuk, pali se, samo slika na monitoru nista.. Ne pisti Smiley

Mozda je memorija neispravna?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Kada ubacim ram, kopm se upali, cuje se zvuk sve normalno, samo se monitor ne pali. Imam apacer od 512 i jos jednu (nisam siguran koja je marka) od 1giga, i kad ubacim i samsung javlja se problem sa monitorom.. Ista prica kada samo ubacim samsung ram memoriju, cuje se zvuk, pali se, samo slika na monitoru nista.. Ne pisti Smiley

Mozda je memorija neispravna?

Може бити... а може бити да су гремлини, тј. да је једноставно некомпатибилна са твојом плочом. Ја имам један Апацер ДДР2 модул који са мојим гигабајтом неће да ради никако... на другом гигабајту (исти чипсет, П43, само други модел плоче), ради одлично... Јбм га - гремлини. Можда ако имаш код неког да пробаш тај модул, да видиш како се понаша?

IP sačuvana
social share
Pa ti onda nisi Srbin...
 Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 56
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Може бити... а може бити да су гремлини, тј. да је једноставно некомпатибилна са твојом плочом. Ја имам један Апацер ДДР2 модул који са мојим гигабајтом неће да ради никако... на другом гигабајту (исти чипсет, П43, само други модел плоче), ради одлично... Јбм га - гремлини. Можда ако имаш код неког да пробаш тај модул, да видиш како се понаша?

Da da, razumem te.. Bas sam maler.. Provericu kod drugara, ali kontam da se ne slazu maticna i ram.. Sad mogu da je preprodam ili da se menjam sa nekim, ili da uzmem neku plocu koja podrzava ramove haha  jel da? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Da da, razumem te.. Bas sam maler.. Provericu kod drugara, ali kontam da se ne slazu maticna i ram.. Sad mogu da je preprodam ili da se menjam sa nekim, ili da uzmem neku plocu koja podrzava ramove haha  jel da? Smiley

Па сад баш, не исплати ти се да мењаш плочу Smile Знаш како, може да ти западне нека на којој тај самсунг ради, а друге две не Smile

Провери код ортака, ако ни код њега не ради, јбга, неисправна је. Ако ради, можда можете да се трампите за модуле и пробате?
IP sačuvana
social share
Pa ti onda nisi Srbin...
 Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 56
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Nema drugog resenja, realno Smile  Nista, hvala ti sve u svemu Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 521
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
Nema drugog resenja, realno Smile  Nista, hvala ti sve u svemu Smiley

Ако си из БГ-а, имам и ја један модул ДДР2, 1 ГБ, у компу, можеш и са мном да се трампиш... уколико се испостави да је исправан Smile

Сад се сетих. Ај пробај овако: стави један модул који ради и самсунг (а трећи изостави), а види да ради. Тек онда додај трећи. Не сећам се које беше биостар плоче нису хтеле да раде са више од 2 модула, иако су имале 4 слота. Smile
« Poslednja izmena: 24. Apr 2014, 13:31:10 od Aleksandar_038 »
IP sačuvana
social share
Pa ti onda nisi Srbin...
 Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 22:24:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: memorija ram

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.