Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rak- pobediti ga fitoterapijom ili makrobiotikom  (Pročitano 87043 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
 Smile
« Poslednja izmena: 16. Mar 2006, 23:12:23 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
... nisam citala otpocetka, procitacu
otac mi je umro, nedavno, od raka. dijagnoza je bila metastaza. imao je sekundarni tumor koji je operisan dva puta i nanovo bujao (na vratu), primarni nije nikad ustanovljen.
lecen je zracenjem i hemoterapijama.
moj ogorceni utisak:
da se nije lecio, duze bi poziveo!
zasto tako mislim?
citala sam izvestaje.
... nije bilo odziva
pacijent nije odreagovao
izostala je ocekivana reakcija
...
svaka njima cast, pokusali su sve sto su znali
ja znam da su njega te terapije toliko oslabele, da je postao senka od coveka koji je bio,
i nimalo ne sumnjam da bi i od zdrave osobe to isto ucinile
malo sam se informsala u medjuvremenu i saznala da te terapije idu na ili-ili, sto znaci ili deluju ili toliko iscrpe organizam da se prirodni imunitet potpuno slomi
... da ne tupim
nije da ne verujem u medicinu, ali u slucajevima kada je jasno da se ne moze pomoci, kao sto je bio slucaj mog oca, ljudski je to i reci...! da ne pominjem silne sume koje smo dali za tzv. preglede, preglede pregleda, mito, i sve ostalo sto je bilo neophodno, da bi analize, pregledi, terapije, operacije, i sve u krug islo sto brze, jer je rak bolest koja se utrkuje s vremenom...
ako neznaju gde je primarni tumor, sta kog vraga lece...?!
... a ne muciti coveka
nije smrt sama po sebi tako strasna,
nista ne ume i ne moze coveka toliko i tako da ponizi kao bolest... Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
P.S. moj je otac bio u takvom stanju kada je umro, da su svi koji su ga znali ... uzas... rekli jednoglasno: covek se spasao!!

Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 101
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zao mi je zbog Vaseg oca,ali nazalost sve je to tacno sto ste napisali.Cim se neko pojavi sa takvom dijagnozom vec je zauzet stav da je bolest neizleciva i da pomoci nema.
U prethodnim textovima sam i napisao da sam i sam bio takav slucaj ali opet napominjem niko  nema pravo da mi unapred odredjuje sudbinu .Sam sam se izborio za moje zdravlje uz svesrdnu pomoc porodice  i lekovitog bilja.
Svi oni kojima je potrebna alternativa u lecenju malignih oboljenja neka poslusaju i ovaj savet iz knjige Marije Treben:300 gr nevena,100 gr koprive i 100 gr. Hajducke trave.Sve dobro izmasati i praviti caj od ove mesavine koji piti umesto vode 1,5 do 2 litra dnevno.3-4 supene kasike na 1,5-2 litra vode prokljucale .Neka stoji 30 min i piti.
IZmedju ostalog sto sam koristio i ovaj caj je odlican i pio sam ga umesto vode.
IP sačuvana
social share
Ne narusavajte svoje zdravlje,dovoljno vam ga drugi narusavaju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hvala jjapi na ovim receptima ja konzumiram čajeve pa ih je dobro menjati.
OVAKO HTEO BIH OVO DA PROČITATE ima podosta ali vredi http://www.cps.org.yu/Zdravlje/rak.htm         svedočanstvo jedne dr.specijaliste koja je i sama prebolela rak opširno piše kako nastaje,i šta je u stvari medicina  vrlo zanimljivo i korisno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mislim da sam dužan i da na naslov ovog posta dam svoje mišljenje.Fitoterapija da uvek i preventivno naravno,a ishrana nikakva vegeterijanska,makrobiotska ili životinjskog porekla  nego samo Sirova prirodna bez termičke obrade,pesticida itd.Milioni dokaza u korist ovome a ni jedan jedini obrnuto.
JJAPI ako može neka mešavina za rad bubrega ali ne preagresivna ako razumeš nije za odrasle.   ne zaboravi pogledati
http://www.cps.org.yu/Zdravlje/rak.htm
« Poslednja izmena: 17. Mar 2006, 20:41:28 od ns-vu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 101
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala na preporuci  procitao sam odavno knjigu od Lorin Dej i ima dosta stvari koje podrzavam.
Sto se tice mesavine za rad bubrega molim te da mi podrobnije objasnis o cemu se radi da bih ti pomogao.Mozes sda se obratis i na e-mail otoka@ptt.yu
pozdrav
p.s. Sto se tice sirove hrane u pravu si 100 %
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 101
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Do 15.aprila cu biti odsutan
Ako je potrebno evo i br.tel 062/543--594
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 101
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Posto sam stigao mozemo da nastavimo sa diskusijama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 101
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
PEČURKE
SHITAKE
--Shi znači "hrast", a Take - "pečurka". Shittake (Cortinellis shiitake) je pečurka koja raste na hrastovom panju.                                                                                                                    Indikacije:                                       ---                                                                                           -čaj od pečurke šitake eliminiše tzv. "staru" so; prema tome, koristan je za one -koji konzumiraju previše soli (meso i druge slane proizvode ili samu so),
----ova pečurka razlaže i odstranjuje holesterol iz krvi,
----ublažava lak hroničan kašalj, ali je ne treba davati veoma jin osobama (to su one osobe koje ne podnose hladnoću i čije su ruke i stopala lako rashlađuju itd.),
----smanjuje visok krvni pritisak,
----relaksira preteranu napetost i stresna stanja.
--Uzima se samo 1 pečurka dnevno po osobi, jer je to veoma jin biljka.                              Priprema:
--Potopiti jednu pečurku jedan sat ili dok ne omekša. Isecite je na četvrtine, dodajte 2 šolje vode i 1 prstohvat morske soli pa pustite da provri a zatim da se krčka 10-20 minuta dok ne preostane 1 šolja čaja. Svaki put piti samo pola šolje čaja.
MAITAKE
Maitake je čuvena po specifičnom prijatnom ukusu I neverovatnim nutritivnim I zdravstvenim efektima,poznatim vekovima.Zovu je pečurka koja igra,po Japanskoj legendi koja kaže da će od sreće zaigrati svako ko je nađe.Drugi ovo ime vezuju za njen izgled,jer pečurka čija se tela reklapaju izgleda kao leptir u igri.U fundamentalnom Japanu je cena maitake pečurke dosegla vrednost srebra,tako da su lokalni vlastelini veoma skupo plaćali pronalazače ove dragocenosti.Primenjuje se za jačanje imuniteta,normalizaciju krvnog pritiska,za tretmane kancera,normalizaciju holesterola,dopuna u lečenju HIV virusa,dopuna posle hemioterapije I lečenje dijabetesa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.