Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 14:33:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rado ide Srbin u vojnike ...  (Pročitano 13344 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 232
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam sluzio godinu dana plus rezerva pa rokanje po Kosovu.Ovo sam cudo vozio i znao gde se nalazi svaki sraf.Nije mi bio problem da sluzim a i rezerva mi nije tesko pala.
Druga slika je iz rezerve.A treca je zajebancija.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ZIL135.JPG
(39.11 KB, 1012x668)
ORUZIJE.JPG
(25.35 KB, 525x688)
Image0415-2210(TV99)[6].JPG
(83.21 KB, 1024x760)
IP sačuvana
social share
Srbija do Tokija preko Milvokija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 19
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
ZA HERROSA:

Ma niko covece nije popizdeo... Znam da smo se otprlike nasli u celoj prici...  Smile Ovo je vise bilo za sve one zadrte likove  Smile koji ne znaju da prihvate nesto drugacije od neceg ustaljenog. Ne kazem ja da na redovnom sluzenju ima nekih drazi, ali ipak ne mora svako kroz to da prodje... Nije svaciji zivot isti... Neko vidi ovo, neko ono, svako ima neku svoju zivotnu pricu... Sta ces...? Tako ti je to, u principu...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 232
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Znam da ipak treba imati mogucnost da biras alli ni ovo nije nesto strasno. Smile
IP sačuvana
social share
Srbija do Tokija preko Milvokija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
@jole011

jole ruzna ti frizura he he he h e  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Drugarice i drugovi, dame i gospodo, braco i sestre!

Moram da pohvalim ovu temu jer je vrlo dobra, sveobuhvatna i zadire u kljucno pitanje nase zemlje i nase

sigurnosti. Puno toga svi vi rekoste pa je red i ja da kazem.

Moj pradeda Stojan, artiljerac, je poginuo prilikom proboja soluskog fronta. Za vreme drugog svetskog

rata jedan deda, major kraljeve garde, je ubijen s ledja kod Knica za vreme aprilskog rata i baba Natasa

je od '41 u Londonu, tacnije u Ipsvicu, mestu tada 11 kilometra od Londona. Drugi deda Zivojin je zavrcio

policijsku akademiju i za vreme rata je bio nacelnik Kragujevackog zandarmerijskog okruga. Komunisti su

ga '44, prilikom okupacije zemlje sa njihove strane, vezali za kamion i ubili rafalom. Moj otac je takodje

ucesnik drugog svetskog rata. Dugo je posle rata proveo na vojnim duznostima ali kojim ne znam. Umro je

relativno mlad i nikad nismo stigli da se ispricamo. Nikad nije bio clan partije jer znao je koje su to

barabe. Drug Tito ga je odlikovao medaljom za hrabrost. Dosta nas je izginulo za slobodu ove zemlje i

dosta nas je profesionalno sluzilo u vojsci ili policiji. Pa tako i ja.

Sedamdesetih godina jedna studija Pentagona je nasu zemlju nazvala Indokinom na kvadrat!!!  Nesto

kasnije u Beogradu dva Jermena vrse atentat u sred grada na turskog ambasadora i ubijaju ga. Na njih

skace masa- jure ih, gine student Zeljko i jedan penzioner koji ih je takodje jurio biva ranjen. Obojicu

hvataju radjani i predaju Narodnoj Miliciji. Bili smo cvrsti, jaki i spremni. Onda pocinje specijalni rat

protiv nas... i kao proizvod tog rata imamo danas masu ljudi koji ne zele da brane zemlju, koji ne zele da

nose oruzje i koji smatraju sebe izigranim.

Da sve je to racno:
- nema na vidiku boljeg sutra
- jad i beda u vojsci
- prevare i licimerje na sve strane
- svi prete i svi bi da nam kroje kapu

I sta to treba da znaci???? Da treba da cvrsto zbijemo redove jer nasa majka Srbija je ugrozena i ne

smemo da je ostavimo. Sada kada je najgore treba da pokazemo svoju snagu, ljudskost i dostojanstvo.

Civilno sluzenje vojnog roka- cist proizvod specijalnog rata koji je ugradio u nase ili bolje receno vase

glave zamisao o bessmislu postojanja vosjke. Pobogu ljudi- pa vidite bre izvestaje o vojnom opemanju

SAD! Oni se itekako spremaju za rat i to ne jedan nego gomilu i to gde stigmu i kako stignu.

Znate li vi kake su nam komsije? Bugari u skoli uce da su nas oni oslobodili! Kad god se ukaze prilika

roknuyce ce nas junacki s ledja. A siptari- ne dao Bog da znate sta uce njihovu deca. Doveli ih Turci ovde u

18 veku da nas tlace u okviru basibozuk jedinica. Grdan narod pobise na Kosovu u zadnjih 200 godina.

Nestankom turske okupacije ovde su ostali siptari i islam. Hrvatska politika u spezi sa Vatikanom nikad

nece biti prijateljska prema nama. I sta onda vi vidite? Drugi Izrael. Isto smo kao i Izael- okruzeni

neprijateljskim drzavama. Ajd malo motajte po Guglu pa vidite kaka je vojska tamo> I zene sluze nego

sta.

Mi i Izrael smo poslednje dve zemlje na svetu koje smeju da pomisle na civilno sluzenje vojske. Gledajte

Svajcarsku- ne samo da ima da sluzis vojsku nego svaki mesec ima da ides na poligon i da ispucas neku

kolicinu municije. Tenkovi su im u hangarima u okviru gradskih cetvrti i kad krene uzbuna cas se komsije

skupe u posade i krenu!!!

Nemoj da pomisljate na bilo sta drugo jer domovina se brani srcem i sa oruzjem u ruci!!!

Ajd da napravim malo istorijsku digresiju i zajebanciju Smiley

"1300 kaplara na civilnom sluzenju vojnog roka" ili

"Sovjetsku gardijsku diviziju je kod Staljingrada napalo levo krilo SS pancer divizije na civilnom sluzenju

istocnog fronta..."

Smej te se smejte ali bolje bi bilo da kukamo.

Ako krene opet ja sam spreman i ako da Bog casno kao i svi moji, da dam zivot za ovu otazbinu. Ja drugu

nemam a svom detetu nemam sta da ostavim osim obraza. Ono ce sutra ponosno stajati jer svog oca nece

da se stidi.

A vi kako ocete- ja znam svoj put.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
bravo majstore..samo bolje bi bilo da detetu ostavis strani pasos,jebi ga...mozda bi tako pljunuo na uspomenu na dedu i oca,ali ovde pravog rata nikad nece biti,pri tome mislim na rat koji pocinje zato sto nas napada neka sila da bi za sebe nesto postigla,ovde se ratovi kreiraju tako da se sto vise profitira...tako da tesko da ces doziveti da branis svoju zemlju,pre ce biti da branis dzep masona koji su na vlasti
eto jbga tako se meni cini...ali da dodje do rata ni mene ne bi obisao,isao bi u vojsku nego sta bi...samo ne bi mislio da cinim nesto za otadzbinu.
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 jeste mrze nas bugari,japanci,liliputanci ...
gluposti, ova zemlja je vec ionako pokorena
kao i ta bugarska,albanija i .t.d.
chak i u sluchaju nekog rata opet bi
ti koji bi se borili ispali budale ako ne bi
poginuli ili bili proglaseni za rat.zlochince.
a shto se tiche ove danashnje vojske
ona ne bi mogla da sachuva ni nacrtanu
ovcu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ma nema de da se ide i da moze!! ko ce ovde da ostane? I na kraju krajeva nije na nama da brinemo o tome ko nad nama vlada- uvek ce biti stranih silnika sa velikim uticajem. Mi treba da razmisljamo kao Japanci- dakle svako od nas je sitan mali tockic koji treba da odradi svoj sitan poso. Znaci nema tu nekog junacenja- radi svoj deo posteno i to je to. Jednom ce doci neki posteni oficir na polozaj pa ce da smaknu ove sto piju krv narodu. To odavde ne moze niko od nas malih. treba biti strpljiv i istrajan i doci ce trenutak kada ce Srbija biti opet velicanstvena u svojoj slobodi!!! Na nama je da casno i posteno radimo i volimo nasu zemlju.

Imam ja kolko oces njih preko al necu da idem. A kome ne valja slobodan je. mene nece slomiti malodusnost. Bio sam i  u smrtnim opasnostima, znao sam i da patim i da budfem bez parceta leba al nisam klonuo i necu.

Dok sam moderator ovde ja cu velicati rodoljublje i slaviti odbranu nase zemlje!!! A i licno nista nisam bolji Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 19
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
"Jednom ce doci neki posteni oficir na polozaj pa ce da smaknu ove sto piju krv narodu."

Kada se to desi OBECAVAM ti da cu svoje dete poslati u redovnu vojsku  Smile . Upravo ono sto si ti rekao... Osecam se IZIGRANIM... Jel ovde se malo ide u krajnost SLUZENJE VOJNOG ROKA i ODBRANA ZEMLJE su 2 razlicite stvari, po meni.

"Sovjetsku gardijsku diviziju je kod Staljingrada napalo levo krilo SS pancer divizije na civilnom sluzenju istocnog fronta..."

Bwahahahaha... Bas si mi ulepsao dan... Moze i ovo:

"2 civilna vojnika poginula na odsluzenju vojnog roka, kada su im slucajno metle opalile " Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 244
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mi treba da razmisljamo kao Japanci- dakle svako od nas je sitan mali tockic koji treba da odradi svoj sitan poso.

Smile Smile Smile Tako se i gradi i cuva otadzbina . Sa obzirom na stanje u vojsci svako bi trebao i sam da se trudi da stekne neka znanja potrebna za odbranu .
IP sačuvana
social share
Maximalno!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 14:33:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.14 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.