Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Radikali na vlasti- Sta bi bilo kada bi bilo?  (Pročitano 11621 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
ja imam neku malu zelju u sebi da dodju na vlast,

zar se ti Kraljevicu ne zalazes za 6ti princip?
?
odakle ti to?
oizbiljno, reci mi, odakle ti to?

ja se jedino slazem sa time da DS ima skoro apsolutnu vlast...da li ce to biti preko 60% ministarstava i predsednik skupstine i drzave ilio preko premijera predsednika i 20% ministara..nebitno...svakako ce mi se zelja ispuniti...licno sam vise za 60% ministarstava, jer mislim da niko nece prihvatiti djelica, i jos naseg ministra policije, finansija, odbrane....mada, nista nije sigurno...velikog razocarenja nece biti.
svi znaju da ce DS biti odgovoran i zasluzan za rad vlade...jedini je problem na sledecim izborima kad kostunjavi prisvoji za sebe sve doro sto mi budemo uradili..
Citat
,u Beogradu su na zadnjim izborima bili ispred ds,što govori da će na sledećim izborima biti verovatno vlast u BG.

u Beogradu na rezultat DS-a slobodno dodaj i glasove LDP-a Wink

demokratsku Srbiju dobijamo onda kada DS oznaci DSS kao nedemokratsku stranku i povede nas u 6. oktobar Wink
a tada mozemo da se oprostimo od demokratske vlasti..
zna se koliko je DSS demokratska stranka-ni malo...a to znaju i njihovi biraci, sto znaci da ima preko 50% ljudi nezainteresovanih za demokratiju...to sada treba namazati da izgleda demokratski..inace. CAO! zbogom evropo!

Citat
voleo bih da vidim kako ce oni vladati

i ja bih voleo da vidim kako bi oni vladali, ali u nekom dobrom filmu, jer stvarno nemam vremena za tu torturu uzivo Wink
sta sad seres!??!
zar nisi pre 2 meseca govorio kako DSS i SRS treba da vladaju! a ja govorio kako nemamo vremena za to!

sad se kao pravis pametan...mora da ti cale malo objasnio neke stvari..kako to ustvari ide. Smile
« Poslednja izmena: 14. Mar 2007, 22:11:28 od Kraljevicu Marko »
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Citat
zar nisi pre 2 meseca govorio kako DSS i SRS treba da vladaju! a ja govorio kako nemamo vremena za to!

i dalje govorim to, ali to se nece desiti... ali lepo da na novim izborima DS kaze da nece nikako sa DSSom.

Citat
ja imam neku malu zelju u sebi da dodju na vlast,

zar se ti Kraljevicu ne zalazes za 6ti princip?
?
odakle ti to?
oizbiljno, reci mi, odakle ti to?

odavde

Citat
licno sam vise za 60% ministarstava,

iliti: ja sam za Kostunicu za premijera.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
Citat
Slusaj primer:decko zavrsi stomatologiju sa prosekom 9.4 u roku i ne moze da se zaposli.Da je zavrsio pre 10 godina mirne duse bi mogao a okrivi Milosevica i Seselja,ali prvi je vec godinu dana mrtav,a drugi u zatvoru vec 4 godine.I sta sad da podrzava nulti ili sesti princip,da se uclan u neku stranku i bude podguzna muva,da sa 26 godina lepi plakate i larma o evropskoj buducnosti Srbije i naravno krivi radikale zbog buvlje pijace u Zemunu.Ovakvih i slicnih primera je mali milion,pa niko ni studenti,a ni njihovi roditelji ne izlaze na ulice.Gde su sada te studentske organizacije sem onog "studenta" od 50 i kusur leta sto,nesrecnik,zabada po svom gradu neke kolceve,juri vampire i bele miseve

Ili vidi ovo decko zavrsi srednju skolu, pocne da studira/radi pošalju ga na front u Bih i on pogine .....
Ovo je kao bolja varijanta?

A sto se tice investicija u nasu zemlju, pa niko nije lud da ulaze veliki novac u malu drzavicu koja sutra planira da napadne komsiluk ( a re toga je izgubila 3-4 rata)
« Poslednja izmena: 15. Mar 2007, 07:08:59 od sstanko78 »
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
iliti: ja sam za Kostunicu za premijera.
iliti: ja sam za to da demokrate imaju apsolutnu vlast.

zna se da su ministarstva kao feudi, sto znaci da ce DSS imati jako malu i ogranicenu moc-koja tezi nuli... a DS uz predsednika i MIP, apsolutnu moc u odnosima sa inostranstvom, a uz finansije i policiju, apsolutnu u drzavi..ostalo ce biti G17...sto i nije toliko lose-mnogo bolje od DSS...DSsu ozbiljnoj manjini i bvez mogucnosti da kroji sudbinu srbije.

zasto se to tebi ne svidja. bas me zanima, majke mi.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16345
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
Ili vidi ovo decko zavrsi srednju skolu, pocne da studira/radi pošalju ga na front u Bih i on pogine .....
Ovo je kao bolja varijanta?
pa kakve to ima veze sa Radikalim,covece...... Smile
....da li si bio obavesten da je bio rat,a u svakom ratu se gle cuda gine i strada.Pa svugde u svetu se poginuli vojnici i oficiri smatraju herojima,samo kod nas se oni poistovecuju sa budalam i glupacima koji su eto sramote isli da brane svoj narod o fasisticke ustasko-muslimansko-balijiske kame,a nisu pobegli u Madjarsku ili Grcku,ili jos dalje u Nemacku a odatle ohrabrivali nato da bombarduje jos malo........
Citat
veliki novac u malu drzavicu koja sutra planira da napadne komsiluk ( a re toga je izgubila 3-4 rata)
btw.drzavica je deminutiv imenice drzava i onda je sasvim nepotrebno navoditi "mala drzavica",a dok to razumes objasni mi kojim mi to oruzjem mozemo da napadnemo komsiluk osim vodenim topom i penom za gasenje pozara.
sve u svemu:Jadno..... i kako ljudi odgajani na estetici B92,Ivana Stambolica i Sonje Biserko mogu uopste da donose razuman stav o bilo cemu pa i o dolasku radikala na vlast.......... Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
@DB
da,da i svi ucesnici bi trebalo da dobiju zasluzene boracke penzije,samo da pronadju dva svedoka koji ce to da potvrde.ruzne stvari brisem iz secanja,a narocito kada sam bio prevaren i zaveden,a ovo nije mesto da se time hvalim niti je ovo mesto gde treba se pordimo ko je ispao veca ovca.
Slusaj primer:decko zavrsi stomatologiju sa prosekom 9.4 u roku i ne moze da se zaposli.Da je zavrsio pre 10 godina mirne duse bi mogao a okrivi Milosevica i Seselja,ali prvi je vec godinu dana mrtav,a drugi u zatvoru vec 4 godine.I sta sad da podrzava nulti ili sesti princip,da se uclan u neku stranku i bude podguzna muva,da sa 26 godina lepi plakate i larma o evropskoj buducnosti Srbije i naravno krivi radikale zbog buvlje pijace u Zemunu.Ovakvih i slicnih primera je mali milion,pa niko ni studenti,a ni njihovi roditelji ne izlaze na ulice.Gde su sada te studentske organizacije sem onog "studenta" od 50 i kusur leta sto,nesrecnik,zabada po svom gradu neke kolceve,juri vampire i bele miseve
Citat
...onda cemo lepo da budemo iza Albanije..ako to ljudi budu odabrali, nista bolje ni ne zasluzuju...
...a sad smo ne samo ispred Albanije,vec po standardu i ispred Madjarske,Ceske,Slovenije,Poljske,Grcke,Spanije i ozbiljno pretimo da ugrozimo Dansku i Svedsku..... Smile,samo eto sto mi jadni i ne znamo kako dobro zivimo

Merilo onoga gde smo sada treba da bude ono gde smo bili dok su Milosevic i Seselj bili na vlasti - plata 3 marke, prodavnice prazne, kriminalci a la Knele divljaju po ulicama, RTS nam prica kako nam je divno i sjajno, a glavni posao i perspektiva je bilo biti diler deviza i ulicni prodavac benzina na kante...ili sverc sapuna i koka-kole iz Segedina...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
prc, al da odes do segedina morao si da platis taxu za izlazak iz zemlje  Smile
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Ne daj boze...
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 226
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
@DB
da,da i svi ucesnici bi trebalo da dobiju zasluzene boracke penzije,samo da pronadju dva svedoka koji ce to da potvrde.ruzne stvari brisem iz secanja,a narocito kada sam bio prevaren i zaveden,a ovo nije mesto da se time hvalim niti je ovo mesto gde treba se pordimo ko je ispao veca ovca.
Citat
...onda cemo lepo da budemo iza Albanije..ako to ljudi budu odabrali, nista bolje ni ne zasluzuju...
...a sad smo ne samo ispred Albanije,vec po standardu i ispred Madjarske,Ceske,Slovenije,Poljske,Grcke,Spanije i ozbiljno pretimo da ugrozimo Dansku i Svedsku..... Smile,samo eto sto mi jadni i ne znamo kako dobro zivimo

Merilo onoga gde smo sada treba da bude ono gde smo bili dok su Milosevic i Seselj bili na vlasti - plata 3 marke, prodavnice prazne, kriminalci a la Knele divljaju po ulicama, RTS nam prica kako nam je divno i sjajno, a glavni posao i perspektiva je bilo biti diler deviza i ulicni prodavac benzina na kante...ili sverc sapuna i koka-kole iz Segedina...

reci da su sps i radikali bili na vlasti devedesetih,je isto kao da si rekao da su prosle 4 godine vladali DSS i DS
ako ces da poredis devedesete i sadasnjost, u pravu si za devedesete, ali kako je danas:
imas platu 120 eura,prodavnice pune a ja u njih ulazim samo da kupim hleb i toalet papir,kriminalci a la Knele
divljaju po ulicama,RTS vise niko ni ne gleda,a B92 pljuje po svemu sto je srpsko a sto aktivno ne podrzava DS ili LDP,
a glavni posao ili perspektiva je biti izbacivac,telohranitelj ili kelner,a da ti poslodavac bude kriminalac a la Knele

Meni je zao ljudi koji ne mogu nista da postignu u zivotu,i kojima je Sloba kriv sto nisu nista jeb..li u devedesetim
Ne kazem da je tad bilo bolje,jer nije,ali tada smo makar znali zasto drzava propada
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1001
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia ?
Samo vas posmatram kako "sejete" mrznju vi "veliki" DEMOKRATORI!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.