Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Radikali na vlasti- Sta bi bilo kada bi bilo?  (Pročitano 11624 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Citat
ja imam neku malu zelju u sebi da dodju na vlast,

zar se ti Kraljevicu ne zalazes za 6ti princip?
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Citat
ja imam neku malu zelju u sebi da dodju na vlast, pa da se ne zajebemo ko prosli put, nego stvarno da uradimo ono sto je masa i 'planirala'...na dedinje pa kao causesku...ali tako sve redom.
lepo razmisljas,bas demo(n)kratski Smile
Citat
e, sad se setih...da li se neko seca, kad se u zadnjih 6 godina desilo da policija prebija demonstrante-studente?
a da li iko vise zdrav misli da su protesti "studenata" bili eto tako spontani cin iskazivanja nezadovoljstva politickim stanjem u zemlji.Ma koliko tada bilo lose stanje danas je ono jos gore jer ljudi bauljaju bez nade u bolje sutra.Rezultat ove skaradne,izdajnicke vlasti je da je ubila bilo kakvu veru kod ljudi,a narocito mladih.
Gde ste to procitali da ce zapad izolovati Srbiju i uvesti joj sankcije ako pobede Radikali.Po tom istom pravu SAD i njeni poltroni mogu uvesti sankcije i Srbiji ako se plasiraju na prvenstvo evrope u fudbalu,ili zato sto voze desnom stranom kolovoza.

Bio, ponosan sto sam ucestvovao  Smile..a ti sto si sve gledao sa strane i sada malodusno komentarises i smisljas neke teorije zavere..mogu samo da te zalim zbog uskog pogleda na svet

Sto se tice radikala i njihovog dolaska na vlast - to bi se jako lose odrazilo na nase perspektive u Evropi, na nas razvoj i investicije koje su nam preko potrebne jer bez njih nece biti ni novih radnih mesta u Srbiji.

Direktor jedne multinacionalne kompanije koja radi u Beogradu mi je rekao pred izbore da u slucaju pobede crvenih/crnih oni prekidaju poslovanje u Srbiji i sele svoje aktivnosti u Rumuniju...jer nece ni da razmisljaju o tome sta bi radila partija koja i danas spominje Karlobag, Karlovac, Ogulin, Viroviticu...

« Poslednja izmena: 14. Mar 2007, 20:15:39 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Radikali će zahvaljujući ovim nesretnim demokratama,pre ili kasnije sigurno doći na vlast,u Beogradu su na zadnjim izborima bili ispred ds,što govori da će na sledećim izborima biti verovatno vlast u BG.
A nemaju sada šanse da izgube birače jer su u opoziciji i ne mogu da naprave neke greške koje bi ih koštale glasača.
A i treba da dođu na vlast,jer tada nema više prazne demagogije,već zapni, radi pa da vidimo ko si i šta si.Tada će i njihovim biračima biti mnogo jasnije ko su radikali i koliko su sposobni,i mislim da posle toga nikad više neće doći na vlast,
i da će im politička snaga mnogo opasti.I tada dobijamo demokratsku Srbiju,tek tada.

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Citat
,u Beogradu su na zadnjim izborima bili ispred ds,što govori da će na sledećim izborima biti verovatno vlast u BG.

u Beogradu na rezultat DS-a slobodno dodaj i glasove LDP-a Wink

demokratsku Srbiju dobijamo onda kada DS oznaci DSS kao nedemokratsku stranku i povede nas u 6. oktobar Wink
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ako narod zeli reprizu 90-tih godina...i voli da mu bude jako lose...neka izvole...onda cemo lepo da budemo iza Albanije..ako to ljudi budu odabrali, nista bolje ni ne zasluzuju...

Uopste me ne cudi sto je sav lumpenproletarijat u Srbiji uz radikale - svi zale za samoupravljackim vremenima kada se nista nije radilo, a platica je kapala..na bolovanje se moglo kad god hoces..krade se wc papir i repromaterijal iz fabrike...sindikat deli secer i butkice...a tu je i rad na pijaci i trgovina lukom & prasicima u slobodno vreme...prava zemlja dembelija.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Citat
,u Beogradu su na zadnjim izborima bili ispred ds,što govori da će na sledećim izborima biti verovatno vlast u BG.

u Beogradu na rezultat DS-a slobodno dodaj i glasove LDP-a Wink

demokratsku Srbiju dobijamo onda kada DS oznaci DSS kao nedemokratsku stranku i povede nas u 6. oktobar Wink
Cela koalicija je nabrala jedva 5%na izborima,koliko će to LDP sam da pomogne,slaba je to pomoć.
Radikali im beže više 2-3%,koliko je jačina samog LDP.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16345
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
@DB
da,da i svi ucesnici bi trebalo da dobiju zasluzene boracke penzije,samo da pronadju dva svedoka koji ce to da potvrde.ruzne stvari brisem iz secanja,a narocito kada sam bio prevaren i zaveden,a ovo nije mesto da se time hvalim niti je ovo mesto gde treba se pordimo ko je ispao veca ovca.
Slusaj primer:decko zavrsi stomatologiju sa prosekom 9.4 u roku i ne moze da se zaposli.Da je zavrsio pre 10 godina mirne duse bi mogao a okrivi Milosevica i Seselja,ali prvi je vec godinu dana mrtav,a drugi u zatvoru vec 4 godine.I sta sad da podrzava nulti ili sesti princip,da se uclan u neku stranku i bude podguzna muva,da sa 26 godina lepi plakate i larma o evropskoj buducnosti Srbije i naravno krivi radikale zbog buvlje pijace u Zemunu.Ovakvih i slicnih primera je mali milion,pa niko ni studenti,a ni njihovi roditelji ne izlaze na ulice.Gde su sada te studentske organizacije sem onog "studenta" od 50 i kusur leta sto,nesrecnik,zabada po svom gradu neke kolceve,juri vampire i bele miseve
Citat
...onda cemo lepo da budemo iza Albanije..ako to ljudi budu odabrali, nista bolje ni ne zasluzuju...
...a sad smo ne samo ispred Albanije,vec po standardu i ispred Madjarske,Ceske,Slovenije,Poljske,Grcke,Spanije i ozbiljno pretimo da ugrozimo Dansku i Svedsku..... Smile,samo eto sto mi jadni i ne znamo kako dobro zivimo
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

hehe

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 98
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
SonyEricsson K800i
radikali na vlasti,bio sam u zemunu pre par dana to je bogu plakati kako je prljavo ljudi tezge izneli ispred robne kuce,grafiti ispisani na opstini,to je nedaj boze.Radikali su ti jedne majmuncine isfolirane lazu narod lopovi itd..Ako dodju slede godine bede jos vece
[/qu
radikali na vlasti,bio sam u zemunu pre par dana to je bogu plakati kako je prljavo ljudi tezge izneli ispred robne kuce,grafiti ispisani na opstini,to je nedaj boze.Radikali su ti jedne majmuncine isfolirane lazu narod lopovi itd..Ako dodju slede godine bede jos vece

Necu da branim radikale,ali ako ces da pricas o gradovima u kojima su oni na vlasti prvo treba pogledati Novi Sad,u kome je za poslednje dve godine mnogo uradjeno
slazem se...
to nije merodavno...u vezi opstina..

ja imam neku malu zelju u sebi da dodju na vlast, pa da se ne zajebemo ko prosli put, nego stvarno da uradimo ono sto je masa i 'planirala'...na dedinje pa kao causesku...ali tako sve redom.

ali to bi mnogo kostalo spoljnu pollitiku...svet bi nas jos 10 godina duze smatrao divljacima(kakvima u sustini i jesmo, cim ih je toliko)...zato, bolje da to ostavimo po strani..

lepo kazem, da kulturno uzdignemo naciju, i skolujemo je, i nista od stoke, najbukvalnije stoke, nece biti na sceni srpske politike..ni raznih ceca, ni seselja koji se kao svinja baca na sred skupstine, ni psovanje u skupstini, ni prebijenih taxista, ni ubijenih studenata...

e, sad se setih...da li se neko seca, kad se u zadnjih 6 godina desilo da policija prebija demonstrante-studente? Smile

Necu da branim radikale,ali ako ces da pricas o gradovima u kojima su oni na vlasti prvo treba pogledati Novi Sad,u kome je za poslednje dve godine mnogo uradjeno
slazem se...
to nije merodavno...u vezi opstina..

ali to bi mnogo kostalo spoljnu pollitiku...svet bi nas jos 10 godina duze smatrao divljacima(kakvima u sustini i jesmo, cim ih je toliko)...zato, bolje da to ostavimo po strani..

lepo kazem, da kulturno uzdignemo naciju, i skolujemo je, i nista od stoke, najbukvalnije stoke, nece biti na sceni srpske politike..ni raznih ceca, ni seselja koji se kao svinja baca na sred skupstine, ni psovanje u skupstini, ni prebijenih taxista, ni ubijenih studenata...

e, sad se setih...da li se neko seca, kad se u zadnjih 6 godina desilo da policija prebija demonstrante-studente? Smile
Pa otkuda tebi ta ideja o radikalima i dedinju, mozda bi oni i krenuli na juris ali da se usele tamo, ta stoka je zajedno sa Milosevicem bila na vlasti i ne daj boze da ikada vise i budu na vlasti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 226
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
@DB
da,da i svi ucesnici bi trebalo da dobiju zasluzene boracke penzije,samo da pronadju dva svedoka koji ce to da potvrde.ruzne stvari brisem iz secanja,a narocito kada sam bio prevaren i zaveden,a ovo nije mesto da se time hvalim niti je ovo mesto gde treba se pordimo ko je ispao veca ovca.
Slusaj primer:decko zavrsi stomatologiju sa prosekom 9.4 u roku i ne moze da se zaposli.Da je zavrsio pre 10 godina mirne duse bi mogao a okrivi Milosevica i Seselja,ali prvi je vec godinu dana mrtav,a drugi u zatvoru vec 4 godine.I sta sad da podrzava nulti ili sesti princip,da se uclan u neku stranku i bude podguzna muva,da sa 26 godina lepi plakate i larma o evropskoj buducnosti Srbije i naravno krivi radikale zbog buvlje pijace u Zemunu.Ovakvih i slicnih primera je mali milion,pa niko ni studenti,a ni njihovi roditelji ne izlaze na ulice.Gde su sada te studentske organizacije sem onog "studenta" od 50 i kusur leta sto,nesrecnik,zabada po svom gradu neke kolceve,juri vampire i bele miseve
Citat
...onda cemo lepo da budemo iza Albanije..ako to ljudi budu odabrali, nista bolje ni ne zasluzuju...
...a sad smo ne samo ispred Albanije,vec po standardu i ispred Madjarske,Ceske,Slovenije,Poljske,Grcke,Spanije i ozbiljno pretimo da ugrozimo Dansku i Svedsku..... Smile,samo eto sto mi jadni i ne znamo kako dobro zivimo

svaka cast,jedan od boljih postova na forumu
jos jednom kazem ne branim radikale,ali voleo bih da vidim kako ce oni vladati(tek kada budu vladali jedan mandat,na izborima ce se pokazati koliko su zaista jaki,jer onda bi se pokazali kakvi su stvarno)
doduse to sam i 5. oktobra rekao za DOS ali kada sam video da od obecanja nema nista predomislio sam se
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Citat
voleo bih da vidim kako ce oni vladati

i ja bih voleo da vidim kako bi oni vladali, ali u nekom dobrom filmu, jer stvarno nemam vremena za tu torturu uzivo Wink
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.