Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Radikali kao sektaši  (Pročitano 8084 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
Nije suština pisanja pesme već promena mišljenja kod osobe koja ja na neki sebi svojstven način popunjavala svoj emotivni ili bilo kakav drugi vid mira, a neko dođe i kaže ti piši nešto drugo to ti više godi i ubedi ga u to.
Sistem sekte.
Molim vas zamislite se nad tim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Vidi... ako ja na primer radim nesto svaki dan i nemam pojma da to radim, al oper radim jer sam ubedjen da sam do jaja... onda je za dobrobit moje okoline najbolje da mi neko kaze da batalim Smiley
Uzmimo da je takav primer, ne znam da li je, ali kakav god da je, toma se pokazao da nije povodljiv i ako je uradio tako, to je bila i promisljena i dobra odluka
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
Kako mi reče na početku Fighteru. Al dibidus.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Ма људи то око песама је чиста зајебанција, ни Шешељ ни Тома то сигурно не схватају озбиљно. Све у свему мени је веома драго када видим да је ово једини начин да се нападну радикали, да имате нешто конкретније сигурно се не би качили за овако небитне ствари и извлачили овакве несувисле закључке.

Иначе ја сам нешто начуо да Тома пише хаику поезију   .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
Voleo bih da se duboko zamaisliš nad onim što sam napisao.
Nije mi cilj da tražim način za napad radikala, ti to skoro (nikada) nećeš shvatiti zato što si zaglibio skroz u politiku, i čim neko spomene nešto negativno prema tvojima smatraš kao zlo.
Sve što je konkretnije na optužbu radikala pretvori se u izjave koje su toliko nedorečene i koje su toliko površne da to ponekad provocira.
Izgovori za izjave o ubistvu Ćuruvije su toliko nebulozni da se jasno vidi da želi da se zataška ono što je rečeno nehotice. To je vapaj pozivati se na neke druge žrtve i reći kako za ovu nema mesta ili ako hoćeš tako nije ljudski.
Zašto neko ne analizira duel Tadić - Nikolić. Koliko nedovršenih rečenica, koliko pokušaja provokacije od strane Nikolića.
Koliko puta da kažem da nije važno pisanje pesama, važano je ono što stoji iza toga.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Нема ја шта да се замислим, моја подршка радикалима је чисто идеолошка, иако изузетно ценим и поштујем Шешеља није он мене нити индоктринисао нити залудео као што ти покушаваш да представиш. Радикализам је дубоко укорењен међу Србима, свест о националиним интересима, љубав према свом народу и држави, правдољубивост, то су основни мотиви који покрећу нас радикале, можеш ти до сутра да се упињеш да показујеш како смо ми малоумни, затупљени, глупави, како неко манипулише нама а ми тога нисмо ни свесни. Тим причама можеш да сам себе тешиш и да се самозадовољаваш, да лечиш неке своје комплексе Wink .

Управо на мом примеру дебело грешиш, ја нити сам нити желим да се икада бавим политиком, моју активност у странци сам одавно свео на минимум, нико ми не наређује нити од неког зависим по том питању, нико ми не соли памет нити ми говори шта треба да радим. Све ово су моји лични ставови, моји идеали и уверења. Све и да нема ни Шешеља ни Радикалне странке ти моји ставови би били потпуно исти, странка како странка је само сретство за испуњење циља.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 329
Niko, a pogotovo mi, ne napada radikale vec iznosi moguce cinjenice. Naprimer, nezahvalni i zeljni vlasti, radikali izmisljaju gluposti i pokusavaju potcenjivati tek formiranu vladu koja ce, siguran sam, pokazati rezultate. Sve je to pokazivac da su radikali ucenjivaci, lazne patriote i sl.
IP sačuvana
social share

You gotta watch them,
Be quick or be dead,
Snake eyes in heaven,
The thief in your head..
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
Apsolutno si realan ovog momenta.
Ali nemoj mi reći da tvoji lični stavovi koje spominješ baš se idealno poklapaju sa programom i načinom delovanja Radikalne stranke.
Ja još nisam našao idealnu stranku iako mislim da ima dosta realnih. Ja ni jednom nisam primetio da ti kritikuješ nešto kod Radikala.
Naravno da ne priznajem kritike tipa trebali smo a nismo, sad smo se očistili od tog zla.
Nemoguće je da sve što sada vidiš u stranci je idealno ako to tako vidiš onda to nisu tvoji stavovo već partijski i misliš njihovom glavom, ili oni koriste tvoju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Citat: Dragon
Niko, a pogotovo mi, ne napada radikale vec iznosi moguce cinjenice.

Smile

Citat: Dragon
Naprimer, nezahvalni i zeljni vlasti, radikali izmisljaju gluposti i pokusavaju potcenjivati tek formiranu vladu koja ce, siguran sam, pokazati rezultate. Sve je to pokazivac da su radikali ucenjivaci, lazne patriote i sl.

Које глупости измишљамо? Кога то и чиме уцењујемо? Ајде дај нешто конкретно барем једном   .
Не непадамо ми владу без аргумената као што ви нападате радикале, ми само анализирамо раније понашање и дела људи који ту владу чине и на основу тога покушавамо да предвидимо каква ће та влада бити. Јел то можда забрањено? Јел народ не треба да зна те ствари? Шта је са демократијом и слободом говора?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Citat: lala
Apsolutno si realan ovog momenta.
Ali nemoj mi reći da tvoji lični stavovi koje spominješ baš se idealno poklapaju sa programom i načinom delovanja Radikalne stranke.
Ja još nisam našao idealnu stranku iako mislim da ima dosta realnih. Ja ni jednom nisam primetio da ti kritikuješ nešto kod Radikala.
Naravno da ne priznajem kritike tipa trebali smo a nismo, sad smo se očistili od tog zla.
Nemoguće je da sve što sada vidiš u stranci je idealno ako to tako vidiš onda to nisu tvoji stavovo već partijski i misliš njihovom glavom, ili oni koriste tvoju.

Наравно да ништа на овом свету није 100% идеално, али се моји ставови у великој мери поклапају са ставовима радикалне странке, идеологија (читај програм) се поклапа у потпуности, али наравно да у пракси има и ствари које ми се не свиђају, то је потпуно ноормално и не постоје два човека која би се 100% у свему сложила и која би све радила на исти начин. Међутим то је тренутно потпуно небитно, ради се о спашавању народа и државе, о томе да је тренутно једини спас за Србију да на власт дођу искрене патриоте и националисти, људи који више воле свој народ од свог џепа. Када се то деси, када Радикална странка буде имала моћ да суштински утиче на наше судбине онда ће ми ствари које евентуално буду лоше радили бити битне.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: sektasi radikali

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.