Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Radikali kao sektaši  (Pročitano 8070 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
Alllllllllooooooooooooo. Čovek je izjavio što je izjavio i ti meni argument, ne sekiraj se ti za Tomu. Pa to vam je sve što znate. Jer vidiš kako napadaš na pogrešan način, ne bi ja voleo da vidim ni rascepkanu stranku ni Tomu uživo. Vole bi da ti vidiš šta sam ja napisao i koji je tvoj odgovor (argument) na to. Allllloooooooooo  Radikal.!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Као прво смањи доживљај, не довикујеш се самном преко брда Wink .

Citat: lala
Čovek je izjavio što je izjavio i ti meni argument, ne sekiraj se ti za Tomu.

Проблем је у томе што то нигде ниси тачно написао шта је то Тома изјавио него само дајеш своје небулозне коментаре које немају везе са здравим мозгом.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
Opet vapaj Radikalski i prkosna borba.
Derane daj neki argument za izjavu
NIJE MI ŽAO ŠTO JE UBIJEN ĆURUVIJA.
3 DINARA LEBAC
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Сва та извлачења из контекста и полуистине сам на овом форуму већ објашњавао више пута, мрзи ме да због сваког папана поново куцам. Ако те занима читај старе теме.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
Nije kontekst nego ja čuo na B92 svojim ušima.
NIJE MI ŽAO PA ŠTA SAD.
Proglasi me gluvim pa da ti narod Srbije i Crne Gore poveruje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 78
Izvini zaboravih.
Današnja tehnika je čudo. Možda je montaža.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Ево цитираћу  сам себе и одговорити ти на ове две већ толико пута прежвакане ствари. Убудуће сам тражи по старим порукама Wink .

NIJE MI ŽAO ŠTO JE UBIJEN ĆURUVIJA.

Citat: Радикал
Жалити некога или не је лична ствар и Тома бар није лицемер да говори оно што не мисли, Тома жали многе друге невине људе који су страдали у праведној борби за своја огњишта, искрено жали малу Милицу из Земуна која је погинула у истој тој агресији коју је Ћурувија у медијима покушавао да оправда, у свему ономе што нам се у протеклом периоду десио има толико много жалости да за људе као што је био Ћурувија једноставно није остало места. Никада ни један радикал није рекао да је било чије убиство добро, никада није подржао тако нешто и увек ће мо се борити да се такве ствари не дешавају. Мећутим ако неко за време најтежих дана по сопствени народ, за време бомбардовања и убијања својих сународника, правда агресију, правда један такав безочни злочин, у ратном стању шири антидржавну пропаганду, без имало саосећања са хиљадама погинулих невиних што војника што цивила, жена и деце, онда ни ја не видим ни један разлог да тог човека жалим. Наравно то не значи да бих га ја убио, напротив, али сматрам да није вредан саосећања, његова породица јесте али он не.

3 DINARA LEBAC

Citat: Радикал
Ово је очигледан пример како се политички противници хватају за нешто потпуно ирелевантно у недостатку бољих аргумената и како изврћу суштину онога што је речено. Тома је и ту био веома јасан. Рекао је да ће држава субвенционисати цену хлеба за најугроженију категорију ставовноштва, значи не за све него само за оне који су стицајем околности, захваљујући између осталог и ДОС-у, дошли у ситуацију да им је угрожена гола егзистенција. И у том контексту Тома је подсетио на време када је хлеб био 3 динара. То што ви немате потребе да размишљате о цени хлеба не значи да бар из пристојности не би требалои да покажете бар мало солидарности са онима који о томе морају да размишљају, да од тога не правите зајебанцију.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
Ja se izvinjavam, ako ja pisem rodoljubive pjesme jesam li i ja sektas?
IP sačuvana
social share
Господе Исусе Христе, сине Божији, помилуј нас грешне...
Edit by admin: Za avatare korisnici iskljucivo mogu koristiti coveculjke iz galerije ili ako zarade presonalizovcane. Slike u potpisu ne smeju biti vece od 468x60.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9

Слажем се да је оваква дискусија опште место. Општа места користе неуспешни писци кад немају инспирацију, а уредник их притишће. У политичким расправама општа места користе лоши политичари, неелоквентни и без снаге да квалитетно и аргументовано дискутују о иоле значајнијим темама - прибегавају извртању истине, тумачењу на начин који њима одговара. Али, то је кратког века и веома лако се препознаје и најчешће испада патетично.
IP sačuvana
social share
:cheesy:
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Lala, zajebano je to kad imas problem sa percepcijom ...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: sektasi radikali

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.