Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Radikali juče prikazali stravične snimke masakra Srba u BiH  (Pročitano 28895 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Gotcha! 

A ionako pise samo na ovoj temi, po narudzbini.

1 post - 1 euro
5 postova - 4 eura
50 postova - 35 eura i komplet dela V. Seselja     
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 43
dokolenko,

Ne mogu da odolim da ne pitam: je l' tvoj nick znaci da hoces da kazes da nisi drugima ni do kolena samo intelektualno ili jos nekako?

Smile
Hehe odgovorio bih ti, ali cu ipak da budem fin...  Smile

To sto u nedostatku boljih argumanata posezes za licnim vredjanjem, nabolje govori ko je kome i do cega Wink.

Nego ajde da cujem imate li jos neku laz i izmisljotinu o radikalima, pa da vas ostavim da se krckate u Sorosevsko/B92/Kandicevskom blatu, to je izgleda vas "intelektualni" nivo Wink.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Kad bi pazljivije citao poruke na ovom forumu mogao bi da nadjes (konkretno na ovom topicu) sta ljudi na Bureku zaista misle o Kandicki, B92 i drugarima. Ne voleti Tomu nije isto sto i podrzavati Kandicku i slicno djubre.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 43
Da, ali je u "pljuvanju" po Tomi sasvim ok da se koriste njene lazi i izmisljotine? Kada su radikali u pitanju sve je dozvoljeno? Nije mi jasno cemu tolika mrznja prema njima?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Ja ne mrzim radikale, meni licno su smesni... Smile Jedino sto umeju da rade je da pljuju. Dalje, mnogo su cinicni, ljudski zivot im nista ne znaci (setimo se podsmevanja kada je ubijen Djindjic), nekad su kao bili cetnici a sad nisu (uspeli su mnogima da ogade cetnicki pokret bez razloga), ultra-desnicari koji glorifikuju Slobu levicara...

Cinjenica je da su oni zagovornici agresivne politike, a eto naturaju im se i zlocini na raznim ratistima... ne kazem da je to tacno ali gde ima dima ima i vatre.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 43
Ajmo opet na argumente Smile, koji se to radikal podsmevao kad je ubijen Djindjic? Dalje, na osnovu cega si zakljucio da radikali glorifikuju Slobu? Jedino sto ga ne napadaju i principijelno staju na stranu svakoga ko, svidjalo se to nama ili ne, pokusava da odbrani citav narod i drzavu. Dalje radikali nisu nikakvi ultradesnicari, naprotiv, programski gledano su umerena desnica, po socijalnom programu imaju dosta slicnosti sa levicom. Dalje, sto se cetnickog pokreta tice, Seselj je namerno to prepustio drugima, svi znamo ko je sve ove godine organizovao skupove na Ravnoj Gori gde su se sakupljali pijani likovi sa masnim bradama koji neodoljivo podsecaju na one iz Bulajicevih filmova. Za to vreme pravi cetnici i radikali su svoje zivote ostavljali boreci se za opstanak svoga naroda, nekoliko stotina dobrovoljaca SRS je poginulo dok su se "cetnici" napijali, a vodja im se drogirao.

U principu, sve ovo sto  zameras radikalima je vise-manje plod propagande i medijske kampanje onih centara moci ciji su eksponenti B92, Natasa Kandic i slicni. Malo mi je sve to kontradiktorno, odakle onda tolika spremnost da se prihvataju njihovi stavovi kada o njima mislis sve najgore? Upravo ono tvoje "gde ima dima ima i vate" je Kandicka svom ovom pricom i htela da proizvede, iako i sama dobro zna da to nije istina, medijska masinerija odradjuje posao, istina je tu manje bitna. Koja je danas alternativa Kandicki i slicnoj "djubradi"? I poslednji dogadjaji to najbolje pokazuju, budi realan pa priznaj ko se jedini usprotivio satanizaciji citavog srpskog naroda i drzave Srbije, ko se jedini danas bori protiv toga? Sta mislis zbog cega je upravo sada pustena ova prica o Tomi? Da bi se, naravno, uklonila i poslednja prepreka u prekrajanju svesti srpskog naroda, prihvatanju krivice i istorijskog pecata za nesto sto ni izbliza nije onako kako pokusavaju da ga prikazu. E sad, imajuci sve to u vidu, na vama koji "ne podrzavate" Kandicku i B92 je da odlucite sta je tu manje zlo, koliko napadajuci SRS takvima cinite uslugu i gde to moze da nas odvede.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
@ k. dokolenko

1. Fašizam(od fascio, što u prevodu znači "snop", "nacionalno bratstvo", "zajednica braće po krvi") je totalitarna, nedemokratska ideologija. Njeni osnovni principi(prema Musoliniju) su: jaka nacionalna država, podsticanje nacionalističkih osećanja, učenje o teoriji nacionalne čistoće i uzvišenosti u odnosu na druge narode, stvaranje veliko-nacionalne državne zajednice, teritorijalna osvajanja. Najekstremnija forma ove ideologije bio je Hitlerov nacizam. Savetujem ti da pročitaš Musolinijevu knjigu "La patria" i Hitlerov "Mein Kampf", shvatio bi  koliko su te ideje bile bolesne.
2. Politička doktrina SRS tokom 90-ih bila je: obnova veliko-srpskog nacionalizma, borba za "ujedinjenje svih srpskih zemalja", tj. tipičan fašistički veliko-državni projekat(na račun drugih naroda u SFRJ, a na najveću štetu upravo srpskog naroda!), izjave V. Šešelja "kako Hrvate treba klati zarđalim kašikama", ili ono čuveno skandiranje:"Oj Šešelju donesi salate, biće mesa, klaćemo Hrvate". Da nisu i ovo "laži", ipak sećaju se mnogi ovih parola i poziva, nisu baš svi pod amnezijom, kao ti. Uostalom, uzmi radikalski list "Velika Srbija" iz tog vremena, prelistaj malo... pa ćeš shvatiti i sam o čemu govorim.
3. Čak i da se dokaže da Toma Nikolić nije počinio zločin, ostaje moralna odgovornost za njegovo učešće u radu takve stranke, kao što je SRS!
Moralno je ljude ne deliti po veri i naciji. Nema "viših" i "nižih" naroda, intelektualan(misaoni) čovek ne sme da zastupa i brani ideje o "nebeskom narodu". Nije ovde reč samo o srpskom nacionalizmu(kao jednom od uzroka za rat), nego o svim nacionalizmima i šovinizmima. Sve je to jedno veliko zlo. To je moje ubeđenje, mislim samo svojom glavom, koristim razum(ratio). Nije mi potrebna nikakva Nataša Kandić, sam mogu da shvatim šta je dobro, a šta nije. Za tebe baš i nisam siguran, ali iskreno ni ne zanima me. Toliko od mene, ne bih da više gubim vreme u raspravljanju, jer ni ti ni ja nećemo promeniti mišljenja. Pozdrav! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Hvala Shogun!

Podsetio bih jos nesto: Seseljevo poredjenje Tita i Djindjica kada je bezao u Hag, nijedan clan SRSa na sahrani. Dovoljno.

SRS je uz onoga ko moze da im donese popularnost. Preuzeli su deo Slobinih glasova uz Slobin blagoslov (moj deda cist primer) iako te dve stranke ideoloski treba da budu dijametralno suprotne.

Dalje, kazes da su radikali "cetnici" ginuli dok su se neki drogirali? To verovatno baziras na Seseljevoj knjizi "Bulaznjenja Vuka manitoga" ili kako se vec zove. NIje bitno. Bitno je da se "cetnicka" partija bori za prava najvecih lopuza i komunjara u novijoj srpskoj istoriji - porodica Milosevic i drugari. Pitaj nekog pravog cetnika (i ne, ne mora da bude masan) sta misli o doticnom bracnom paru pa ces videti. Samo, moraces da izadjes iz partijskih prostorija SRS, nemate vi cetnike tamo...

Dalje, kako li je Seselj znao za atentat? Blizu mu je bila Silerova... Smiley Ah da, nemamo dokaze... Smile

Ko satanizuje srpski narod? Pokusavaju neki ali nije bitno, nece im uspeti. Bitno je sta zapad misli o nama i sta mi sami mislimo o nama. Zapadnjaci su od Balkana dobili sta im je trebalo - rat - i sada idu dalje. Na nama je da pocistimo za sobom, da isporucimo optuzene pa neka se brane. Ko je klao neka robija, zvao se Toma ili Ratko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Ja bih samo dodao par stvari. Slazem se sa tobom i ostalima koji imaju, ajde da budem fin i uzdrzan, negativno misljenje o liku i delu srpske radikalne stranke i njenih perjanica. Svdija mi se ovo sto si rekao marniko da biti protiv radikala ne znaci automatski biti za natasu kandic. Meni licno su podjednako odvratni i natasa kandic i tomislav nikolic i sonja biserko i kosta cavoski i biljana kovacevic-vuco i radovan karadzic. Namerno sam naveo i ove osobe koje nisu zvanicno clanovi srpske radikalne stranke zato sto je to sve jedna ista bolesna ideologija, sto bi canak rekao bazirana na krvi u tlu. Znaci meni su oni svi zajedno bolesni i svi zajedno mogu sto se mene tice da idu gde god hoce samo da mi ssklone da ne moram vise da ih svakodnevno gledam.

Citat
Podsetio bih jos nesto: Seseljevo poredjenje Tita i Djindjica kada je bezao u Hag, nijedan clan SRSa na sahrani. Dovoljno.

Bez obzira sta mislio o njima, a mislim sve najgore, ipak ne bih neposredno optuzio njih za ubistvo Djindjica. Ja bih pre rekao da je za situaciju u zemlji i ovo zivo blato u kome se nalazimo u jednoj dobroj meri kriva drzavna bezbednost koja je ostala gotovo netaknuta jos iz perioda slobodana milosevica. To je jedna velika greska sto to sve kao u Ceswkoj, Slovackoj i ostalim bivsim komunistickim zemlajma nije razmontirano i onda formirana potpuno nova sluzba. Znaci oni po meni drze sve i svakoga u ovoj zemlji. Svi su ucenjeni ovim ili onim i svako ima krug svog delovanja izvan koga ne sme da izadje. Zato ja mislim da ovom zemljom i dalje vladaju razni mracni tipovi poput joviec stanisica i ekipe. Zasto ovo pisem? Ovo pisem zato sto smatram da radikali kao jedini autenticni predstavnici bivseg rezima i svega loseg kroz sta smo prosli poslednje decenije proslog veka, imaju izuzetne veze sa ovom sluzbom. Znate i sami sa kakvim ekskluzivnim informacijama oni raspolazu. Oni cak to i ne poricu vec se hvale sa time i govore kako su to njihovi prijatleji iz sluzbe sto je tacno samo sto treba reci da je cela sluzba ustvair njiho prijatelj. E sada sluzba je delom i zemunski klan, zemunski klan je odgovoran za ubistvo Djindjica, seselj je blizak sa sluzbom, pa samim tim indirektno i sa zemunskim klanom. Znaci ja hocu da kazem da je seselj posredno, siguran sam u to, flertovao sa zemunskim klanom, dusanom spasojevicem i ekipom. Nisam siguran da li je znao za ubistvo djindjica, ali njegove izjave o tome kako ce srbija da gori kada on ode u hag i nikoliceva kako je i tita bolela noga pred smrt, su suvise indikativne kako bi se tek tako zanemarile.

Sve ostalo sto su marniko i shogun rekli o radikalima je potpuno tacno.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat sa teme Kad ce Srbija uci u EU
Citat
I nije normalno da Zorana Djindjica toliko uzdizete u nebesa. Zoran je izuzetan um, ali njega je u dobroj meri sacekalo ono sto je sam sebi zakuvao, njega su ubili oni sa kojima je on radio, ne kazem da je on kriv za to, niposto nije, ali on je bio svestan tih rizika ako je i malo mozga imao (a jeste). On je znao sa nekim stvarima ne sme da se igra, pa se igrao. Znao je da u ovoj zemlji ima ljudi sa kojima se ne sme mesati, pa se mesao. Jeste on to radio iz najbolje namere, ali to ne znaci i dalje da je radio pravu stvar. On je bio idejni tvorac 5 oktobra. On je okupio sve te ljude koji su pobedili sa tom koalicijom i on je znao da od tih 18 ljudi imaju mozda 2 cestita coveka a da su svi ostali i kriminalci i prevaranti. Izmedju ostalog, njegovo okruzenje u stranci je sasvim dovoljan primer. Svaka njemu cast za ono sto je uradio, ali on je zakuvao ovu corbu .. on je ove na vlast doveo iz potpune anonimnoisti. On je to napravio, i napravio je mnogo dobrih stvari, i mnogo toga pozitivnog je pokrenuo.... i plenio je brate, kad je on bio premijer imao si osecaj da idemo negde iako smo prilicno tapkali u mestu.. ali nije on svetac i treba to vec jednom shvatiti. On je samo imao mnoge stvari koji sadasnji policiticati a ni oni pre njega, a to je "becka skola" i maniri, i znanje i stav... nije drvoseca kao sto je to Velja, nije narkoman i manijak kao Vuk, nije pihtija kao Kostunica... imao je energiju i nacin da to podeli, ali aman.. nije bi andjeo, da jeste ne bi ga ubili njegovi. Da li njegovi iz stranke ili njegovi iz koalicije, nije bitno, svi oni su njegovi i sve njih je on napravio time sto jesu.

Evo, samo jedno pitanje, ali da cujem iskren i konkretan odgovor:
Ko je trenutno bolji izbor od Radikala? Dakle, na izborima, imas prilike da das glas DS-u, DSS-u, PSS-u, G17, SPO, SPS... i neko ce ovde da kaze da je bilo ko od navedenih bolji od Radikala po bilo cemu? Tesko u ovom zivotu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.