Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Radikali juče prikazali stravične snimke masakra Srba u BiH  (Pročitano 28918 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
DS, bez ikakvog razmisljanja. Imaju mnogo veci kredibilitet u svetu od radikala, imaju dovoljno strucnjaka, najkulturniji su, umereni su (nisu nacionalisti a nisu ni nesto kao Koraceva stranka), oni su prvi borci (uz SPO) protiv slobizma...

Sa radikalima mozemo da se radujemo divnim uspesima kao sto bi bili: nova medjunarodna izolacija, glorifikovanje ratnih zlocinaca, nerezonsko upravljanje u domenu finansija, jacanje veza sa Belorusijom... Dovoljno li je...

To sto ih narod podrzava ne znaci nista - narod ide za onim ko prica najlepse price, a radikali su puni prica koje gode uvu osobe sa osnovnom skolom ili seljaku koji takodje ima samo osnovnu skolu i briga ga za to da ova nasa Srbija egzistira u okruzenju drugih drzava a ne lebdi sama za sebe. Videcete, kada radikali pobede (sto je neizbezno) i odvladaju svoj mandat, opasce im podrska duplo. Kritikovati je lako, dovesti stvari u red nije.

P.S. Gluposti da su ga ubili "njegovi" su - gluposti i nagadjanja. Moralo se pregovarati i sa kriminalcima a oni koji to nece da shvate traze dlaku u jajetu... Djindjic da je saradjivao sa kriminalcima, jos uvek bi vladao a sada bi imao vilu na Dedinju vecu od Kariceve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
@SF

Tacno je da su svi losi, jako losi, izuzetno losi. Iskreno nema ni jednog coveka za koga bih mogao da kazem,e to on je pravi, a o stranci i da ne govorim. Ja mislim da su sada manje vise svi jadni, kako radikali, tako i ds, a o dss-u ne bih trosio reci. Jedina je razlika izmedju radikala i ostalih, koji su podjednako svi jadni, u tome sto ovako makar dobijamo neku bedu kako bi mogli da isplatimo palte i penzije, napnimo budzet, posto nam privreda kopletna stoji i kada bi od nje punili budzet usli bi ponovo u 93-u. Ako bi radikali dosli na vlast, sigurno bi svaka pomoc, sve donacije i ostalo sto sada dobijamo bilo obustavljeno, a radikali bez obzira sta pricali bez para ne mogu nista da urade i nista da pokrenu, tako da smo u tom slucaju osudjeni na propast. Znaci sada je uzasno, a sa njima, ili bez strane pomoci, to bi bio kraj.

Sto se Zorana tice, mislim da se vec zna moj stav o njemu na ovom forumu. Dakle, covek je za mene bio najveci Srbin koji je ikada hodao ovim prostorima. Znam da je to malo preterano govoriti, ali ja ga emotivno dozviljavam upravo tako i mislim da je on jedini covek koji je mogao da stane rame uz rame sa svakim evropskim ili svetskim politicarem i da ni malo ne bude inferiornoj poziciji. Cak naprotiv, cinilo mi se da je bio znatno superioran u odnosu na vecinu politicara koji su bili u razgovoru sa njim. Znam da on nije bio svetac, znam da on nije bio savrsen, sve ja to znam. Medjutim ja verujem, zelim da verujem, da je on imao jedan jedini cilj, a to je da od Srbije napravi jednu uredjenu, normalnu evropsku zemlju i u ostvarenju tog cilja imao je devizu, cilj opravdava sredstva. Znaci koristio je sve i svasta, dovijao se kako je znao i umeo, saradjivao cak i sa takvim ljudskim olosem kakac je lukovic i spasojevic, a sve je to radio kako bi dosao do cilja koji je imao. Ljudi to nece ili ne mogu da razumeju i zameraju mu sve i svasta, sto je delom tacno, ali kazem opet, mislim da ljudi od drveca ne vide sumu ili ne zele da je vide i zato on i ako je dao svoj zivot, ono najvrednije sto je imao, za buducnost Srbije, opet ima malo ljudi koji to umeju da cene i i dan danas mu prebacuju neke stvari koje su mu prebacivali dok je bio ziv. Evo samo nekoliko primera. Covek je isporucio Milosevica jos kada. Kostunica se bunio, plakao i ostalo. Onda posle 3 godine dodje isti taj Kostunica na njegovo mesto i prvo konstatuje kako tek sada razume Zorana Djindjica i kako tek sada vidi kako mu je bilo tesko, a onda Hag od 9 rupe na svirali postane pitanje svih pitanja i posle izgubljene sve godine i stagnacije drzave koja je trpela zbog toga on sada ipak shvata da mora da uhapsi Mladica i isporuci ga Hagu. Onda covek je kada se Kostunica i ostali ovde busaliu grudi kako je Kosovo nasa sveta srpska zemlja, kako necemo dati ni pedalj zlim Albancima i tako dalje, govorio "sad je prilika, sad je sansa" , " podela Kosova, sada", jer je video sta se sprema, a tada su svi bili drugacije naklonjeni nama i pristali bi na tako nesto. Ne, niko to nije hteo i sada smo dosli u situaciju, opet nekoliko godina kasnije da to vise niko ne  ne nudi i da sada mozemo da dubimo na glavi i molimo od podele Kosova nema nista.Seti se samos ta je Zoran Djindjic predlagao odmah posle petog oktobra. Ako se ne secas poslgeaj njegove govore na cd-u "ako Srbija stane". On je predlagao potpunu lustraciju, potpuno raspustanje sluzbe drzavne bezbednosti. Sta je bilo? Bilo je to da su svi nesto njakali na celu sa kilavim Kostunicom i da je taj predlog propao. I sta sada imamo? Imamo to da je Rade Markovic ostao 6 meseci direktor bia-e i da su svi moguci arhivi spaljeni. Sta dalje imamo? Imamo to da sada nema ni jednog dokaza protiv takvih dokazanih kriminalaca kao sto su Legija, Maka i ostali, pa tako sada gospodin Legija zajebava tamo sud i ocekuje se njegovo oslobadjanje za Ivana Stamoblica i ibarsku magistralu, a vec se pravi cirkus i za ubistvo Djindjica jer nema dokaza, a nema ih zahvaljujuci tome sto je Rade Markovic spalio sve dokaze posto ga je Kostunica drzao na celu bia-e toliko dugo protiv Zoranove volje. Da ne pricam o tome sto danas ne bi imali sudije koje su nam zagorcavale zivot svo ovo vreme i zbog kojih sudstvo i ne funcionise i zbog koji je korumpirano, da ne bi gledali po rts-u razne likove za koje smo svi mislili da vise nikada necemo videti, bar van optuzenickih klupa, posle petog oktobra. Sve bi bilo drugacije, potpuno drugacije i sam Djindjic bi bio ziv da je imao ko da ga poslusa, ali nazalost on je uvek bio u manjini i nikada nije mogao da sprovede ono sto je zeleo. Ovakvih primera ima puno, ali eto samo nekoliko sam naveo. Mi vec sada, svega dve godine posle njegove smrti vidimo koliko je on bio ispred desavanja i koliko je mogao da sagleda sire celokupnu situaciju. Sta mislis tek sta ce biti posle 10 ili 20 godina, kada se sa jedne zdrave distance okrenemo i vidimo koliko bi sve bilo lakse, lepse i uspesnije da je neko imao njega da poslusa i da je ostao ziv.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
DS, bez ikakvog razmisljanja. Imaju mnogo veci kredibilitet u svetu od radikala, imaju dovoljno strucnjaka, najkulturniji su, umereni su (nisu nacionalisti a nisu ni nesto kao Koraceva stranka), oni su prvi borci (uz SPO) protiv slobizma...

Sa radikalima mozemo da se radujemo divnim uspesima kao sto bi bili: nova medjunarodna izolacija, glorifikovanje ratnih zlocinaca, nerezonsko upravljanje u domenu finansija, jacanje veza sa Belorusijom... Dovoljno li je...

To sto ih narod podrzava ne znaci nista - narod ide za onim ko prica najlepse price, a radikali su puni prica koje gode uvu osobe sa osnovnom skolom ili seljaku koji takodje ima samo osnovnu skolu i briga ga za to da ova nasa Srbija egzistira u okruzenju drugih drzava a ne lebdi sama za sebe. Videcete, kada radikali pobede (sto je neizbezno) i odvladaju svoj mandat, opasce im podrska duplo. Kritikovati je lako, dovesti stvari u red nije.

P.S. Gluposti da su ga ubili "njegovi" su - gluposti i nagadjanja. Moralo se pregovarati i sa kriminalcima a oni koji to nece da shvate traze dlaku u jajetu... Djindjic da je saradjivao sa kriminalcima, jos uvek bi vladao a sada bi imao vilu na Dedinju vecu od Kariceve.

Tako je, slazem se. Medjutim ds posle Zorana vise nije taj ds. DS se pretvorio u nesto sto mnogo vise lici na dss, nego na DS. Pogledaj samo Tadica. Covek je potpuno izbuljen. On ne zna ni sta radi ni zasto radi, onda povremeno odigra neki basket ili ode na neku utakmicu i to je to. Ovi ljudi oko njega, onaj petrovic i onaj bradonja drugi, ne znam mu ime meni vise deluju kao neki radikali, kako vizuelno tako i po ponasanju nego na jednu proevropsku stransku levog centra kakvu je Zoran pravio. Slazem se da ima puno strucnjaka, poput Djelica, Vlahovica, Pitica i drugih, ali isto tako imas puno nekih leptirica, cvetica i pionira, poput NEde Arneric i ekipe koja sta tamo trazi meni stvarno nije jasno, a jos mi je manje jasno ko ih tamo drzi i zasto. Pretpostavljam da to ima neke veze sa onom glupom odredbom da mora da bude 30% zena u politici, ali da nisu mogli da nadju nekoga ko zna makar nesto da kaze sto ima smisla, to mi nije jasno. Nije ona jedina, imas onog Bojana Pantica ili kako se zove iz vojvodine, pa imas takvih likova koliko hoces. Znaci realno nema neke stranke za koju bih mogao da kazem da ima potencijal. Mozda ako bih birao da bih izabrao ipak ds, jer ipak ima tu ljudi poput ovih koje sam naveo koji to zasluzuju, ali sve je to mnogo jadno i nije ni bleda senka onoga sto je Zoran pravio i cem se nadao.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
DS, bez ikakvog razmisljanja. Imaju mnogo veci kredibilitet u svetu od radikala, imaju dovoljno strucnjaka, najkulturniji su, umereni su (nisu nacionalisti a nisu ni nesto kao Koraceva stranka), oni su prvi borci (uz SPO) protiv slobizma..
To bese ona stranka u kojoj su do juce 2 glavna lika bili narkoman-dramatrug i propali policajac? Ona ista stranka koja nikad nije resila ni jednu aferu u kojoj je ucestvovala , iako je receno da je to prvo sto ce Tadic i ekipa uraditi. Navesces mi 5 strucnjaka iz bilo koje oblasti koje znas kod njih.

Citat
... glorifikovanje ratnih zlocinaca
Imas neki dokaz za ovo ili lupas napamet? Uopste ne ulazim u to jeli neko zlocinac ili nije, dokle god se ne dokaze suporotno on je nevin covek nad kojim se neko izivljava.

Citat
.. nerezonsko upravljanje u domenu finansija
Na osnovu cega ovo? Najsredjenije finansije u drzavi imaju radikali, i gde god su imali vlast svaki dinar se zna na sta je otisao.
On the other hand, za prethodnih 5 godina vlasti prodato je sve, natureni su nam svi moguci porezi, pozajmljeno je 4 puta vise para nego za sve prethodno vreme racunajuci i tileta, i zemlja je i dalje u govnima kakvim nikad nije bila.

Citat
...jacanje veza sa Belorusijom
Rusijom, i Ukrajinom, te Kinom, jer su oni jedina trzista na kojima smo i onako koliko toliko konkurentni. U ostalom, ne vidim nista lose u tome jer i sam si svestan da nasi proizvodi sem par retkih nemaju sta da traze na zapadnom trzistu.

Citat
To sto ih narod podrzava ne znaci nista - narod ide za onim ko prica najlepse price
Tadic ima najlepse price.

Citat
Videcete, kada radikali pobede (sto je neizbezno) i odvladaju svoj mandat, opasce im podrska duplo.
Kao i svim ostalima, Dos da se sad sastavi ne bi 10% dobio.

Citat
Kritikovati je lako, dovesti stvari u red nije.
Oni i kazu da nije lako, za razliku od nekih.

Citat
P.S. Gluposti da su ga ubili "njegovi" su - gluposti i nagadjanja.
Ako ti covek koji je trebao, a bio onemogucen da vrsi uvidjaj kaze da je ekipa cedinih i zivkovicevih "telohanitelja" nesto cistila pre nego sto se on pojavio i da je ceda redovno posecivao drazesne kreature iz zemuna, te da mu pukovnik pise ljubavnu poeziju... Javna je tajna da je ekipa onih koji su izbaceni iz DS-a i deo DSS-a odgovoran za to, a to su oboje njegovi ljudi. U ostalom legija se predao jer ima poverenja u kostunicinu vlast. Kostunica ne bi prisao vlasti da ga na nju Djindjic nije postavio.

Citat
Djindjic da je saradjivao sa kriminalcima, jos uvek bi vladao a sada bi imao vilu na Dedinju vecu od Kariceve.
Tesko. Svako "prijateljstvo" te vrste zavrsi se prvi put kad se usprotivis onome ko ima veci pistolj od tebe.

Citat
Sto se Zorana tice, mislim da se vec zna moj stav o njemu na ovom forumu. Dakle, covek je za mene bio najveci Srbin koji je ikada hodao ovim prostorima. Znam da je to malo preterano govoriti, ali ja ga emotivno dozviljavam upravo tako i mislim da je on jedini covek koji je mogao da stane rame uz rame sa svakim evropskim ili svetskim politicarem i da ni malo ne bude inferiornoj poziciji. Cak naprotiv, cinilo mi se da je bio znatno superioran u odnosu na vecinu politicara koji su bili u razgovoru sa njim. Znam da on nije bio svetac, znam da on nije bio savrsen, sve ja to znam. Medjutim ja verujem, zelim da verujem, da je on imao jedan jedini cilj, a to je da od Srbije napravi jednu uredjenu, normalnu evropsku zemlju i u ostvarenju tog cilja imao je devizu, cilj opravdava sredstva. Znaci koristio je sve i svasta, dovijao se kako je znao i umeo, saradjivao cak i sa takvim ljudskim olosem kakac je lukovic i spasojevic, a sve je to radio kako bi dosao do cilja koji je imao. Ljudi to nece ili ne mogu da razumeju i zameraju mu sve i svasta, sto je delom tacno, ali kazem opet, mislim da ljudi od drveca ne vide sumu ili ne zele da je vide i zato on i ako je dao svoj zivot, ono najvrednije sto je imao, za buducnost Srbije, opet ima malo ljudi koji to umeju da cene i i dan danas mu prebacuju neke stvari koje su mu prebacivali dok je bio ziv. Evo samo nekoliko primera. Covek je isporucio Milosevica jos kada. Kostunica se bunio, plakao i ostalo. Onda posle 3 godine dodje isti taj Kostunica na njegovo mesto i prvo konstatuje kako tek sada razume Zorana Djindjica i kako tek sada vidi kako mu je bilo tesko, a onda Hag od 9 rupe na svirali postane pitanje svih pitanja i posle izgubljene sve godine i stagnacije drzave koja je trpela zbog toga on sada ipak shvata da mora da uhapsi Mladica i isporuci ga Hagu. Onda covek je kada se Kostunica i ostali ovde busaliu grudi kako je Kosovo nasa sveta srpska zemlja, kako necemo dati ni pedalj zlim Albancima i tako dalje, govorio "sad je prilika, sad je sansa" , " podela Kosova, sada", jer je video sta se sprema, a tada su svi bili drugacije naklonjeni nama i pristali bi na tako nesto. Ne, niko to nije hteo i sada smo dosli u situaciju, opet nekoliko godina kasnije da to vise niko ne  ne nudi i da sada mozemo da dubimo na glavi i molimo od podele Kosova nema nista.Seti se samos ta je Zoran Djindjic predlagao odmah posle petog oktobra. Ako se ne secas poslgeaj njegove govore na cd-u "ako Srbija stane". On je predlagao potpunu lustraciju, potpuno raspustanje sluzbe drzavne bezbednosti. Sta je bilo? Bilo je to da su svi nesto njakali na celu sa kilavim Kostunicom i da je taj predlog propao. I sta sada imamo? Imamo to da je Rade Markovic ostao 6 meseci direktor bia-e i da su svi moguci arhivi spaljeni. Sta dalje imamo? Imamo to da sada nema ni jednog dokaza protiv takvih dokazanih kriminalaca kao sto su Legija, Maka i ostali, pa tako sada gospodin Legija zajebava tamo sud i ocekuje se njegovo oslobadjanje za Ivana Stamoblica i ibarsku magistralu, a vec se pravi cirkus i za ubistvo Djindjica jer nema dokaza, a nema ih zahvaljujuci tome sto je Rade Markovic spalio sve dokaze posto ga je Kostunica drzao na celu bia-e toliko dugo protiv Zoranove volje. Da ne pricam o tome sto danas ne bi imali sudije koje su nam zagorcavale zivot svo ovo vreme i zbog kojih sudstvo i ne funcionise i zbog koji je korumpirano, da ne bi gledali po rts-u razne likove za koje smo svi mislili da vise nikada necemo videti, bar van optuzenickih klupa, posle petog oktobra. Sve bi bilo drugacije, potpuno drugacije i sam Djindjic bi bio ziv da je imao ko da ga poslusa, ali nazalost on je uvek bio u manjini i nikada nije mogao da sprovede ono sto je zeleo. Ovakvih primera ima puno, ali eto samo nekoliko sam naveo. Mi vec sada, svega dve godine posle njegove smrti vidimo koliko je on bio ispred desavanja i koliko je mogao da sagleda sire celokupnu situaciju. Sta mislis tek sta ce biti posle 10 ili 20 godina, kada se sa jedne zdrave distance okrenemo i vidimo koliko bi sve bilo lakse, lepse i uspesnije da je neko imao njega da poslusa i da je ostao ziv.
Prvo.. Zoran Djindjic nije najveci Srbin medju Srbima, moze eventualno da bude najveci Nemac medju Srbima (price o tome da je strani agent su naravno glupost i sl, ne kazem ovo zbog toga) zbog proste cinjenice da u onome sto je on radio nema trunke Srpskog mentaliteta i to mu je sto se mene tice bio najveci plus. To sta je njemu cilj bio mozes verovati ili ne, saznati nikad neces, ali da je sam sebi zakuvao corbu, zakuvao ju je. On je isporucio Milosevica koji sada realno ima daleko veci rejting nego nekad jer 3 godine svaki dan gledamo sudjenje na kome on pomera muda onim simpaticnim mentalno obolelim osobama u inkvizitorskim odorama (kad je ovo seki rekao odusevio me je...), covek treba debelo da najebe za ono sto je radio, sto bi se i desilo da je ostao ovde, tamo cak i da ga za nesto osude bice neosnovano jer za to sto zele na osnovu ovoga sto su pokazali nemaju ni jedan dokaz.
To sve sto je on predlagao a nije nista uradio njegova je greska, covece.. on je bio premijer... u zemlji ovakvog poretka nema mocnijeg coveka od njega, i ako on nije raspustio i resio probleme (koji su mu dosli glave) o cemu onda pricamo.
Njega bi ubili pre ili kasnije, onog trenutka kad je okrenuo ledja svojim kako i sam kaze saradnicima, potpisao je sebi smrtnu presudu.. da li ce se to desiti poloviom marta ili aprila ili februara nije bitno... Stvar je cisto organizacije... On je bio mrtav covek koji hoda i koga niko nije mogao da spase.. pa cak i da su ih sve pohapsili, neko bi ostao i neko bi pre ili kasnije odradio posao...
Tuzno je da on nije bio svestan toga.. ni pancir nije nosio...

I jos nesto...
To pateticno pricanje o 93coj, zaboravi. To sa radikalima apsolutno nikakve veze imalo nije, a dok je sloba bio na vlasti plate jesu bile manje nego danas, samo je njihova vrednost bila daleko veca nego danas. Sa 100 maraka mogao si da kupis pola prodavnice, sa 100e ne mozes ni kolica jedna da izvezes.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
@SF thanx na brisanju, misclick

Citat
To sto ih narod podrzava ne znaci nista - narod ide za onim ko prica najlepse price
Tadic ima najlepse price.

Narod ne misli tako

Djindjic bas nije bio tip koji mirise kriminal, previse je naivno usao u konflikt sa njima ali alal mu vera, polozio je zivot za ono sto je verovao. Da li bi Seki ili Toma uradili tako nesto? Jok.

Nisam lepo citirao, pola mi je posta izbrisao...
« Poslednja izmena: 25. Jun 2005, 10:37:40 od marniko82 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Narod ne misli tako
Ma misli narod tako, nego je i narodu jasno da kad neko prica tako kako on prica da ce da ide da kuka i place na Kosovu dok ga gadjaju jajima i da nece nista konkretno da uradi.

Citat
Djindjic bas nije bio tip koji mirise kriminal, previse je naivno usao u konflikt sa njima ali alal mu vera, polozio je zivot za ono sto je verovao.
Dzaba sve ako ti ode glava.

Citat
Da li bi Seki ili Toma uradili tako nesto? Jok.
Da vidimo...
Seki otisao u Hag gde ga bukvalno muce 2 godine ni zbog cega.
Seki isao u rat, vodio i sinove u rat, Toma takodje...
Izabracu odgovor pod a) Da.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Nastavak proslog posta

Finansije:

jedno je upravljati opstinskim odborom a drugo drzavom. Normalno je zaduzivati se, ti se dugovi posle slabo i vracaju (USA je najzaduzenija zemlja sveta pa im ne pada na pamet da vracaju pare)

Rusija:

Imas tu pravo, to nam zaista jesu najbolja trzista...

Tadic ima najlepse price:

Nije tacno, siju ga i radikali i Karic... (bar sto se tice primamljivosti prica)

Hmmm, Sekijeva deca su i dalje maloletna...

Ne radi on to zbog sebe - bolje sedeti u Hagu i izigravati heroja nego sedeti u CZu da ti se cela rodbina i prijatelji smeju i da te zale.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
jedno je upravljati opstinskim odborom a drugo drzavom. Normalno je zaduzivati se, ti se dugovi posle slabo i vracaju (USA je najzaduzenija zemlja sveta pa im ne pada na pamet da vracaju pare)
Well, to je dobar pocetak, najveca stranka ima najmanje rashode i najbolje stoji i ima najcistije racune. Ako umeju u svojoj kuci vece su sanse da ce i u zemlji umeti od nekih koji imaju sumnjive izvore prihoda i jos sumnjvije iste trose.

Citat
Imas tu pravo, to nam zaista jesu najbolja trzista...
To je nasa realnost. U ostalom, i velike zemlje sveta najvise merace to trziste zbog ogromne mase ljudi i solidnog kapitala a nikakve konkurencije

Citat
Ne radi on to zbog sebe - bolje sedeti u Hagu i izigravati heroja nego sedeti u CZu da ti se cela rodbina i prijatelji smeju i da te zale.
Za pocetak on ne bi mogao da zaglavi u CZ kao poslanik do onog trenutka dok to sam ne odluci, a radikali ce uvek imati dovoljno poslanika.
Sa druge strane sem pritvora koji je vrlo vremenski ogranicen, ovde bi im trebali cak i neki dokazi da tamo zaglavi, dokazi kojih nema i nece ih ni biti, hag je drugo.. oni kad nemaju dokaze cekaju 2 godine da sudjenje pocne ne bi li optuzeni umro ili naleteo neki taster koji ce radi svoga dupeta nesto nakenjati.

Citat
Hmmm, Sekijeva deca su i dalje maloletna...
Lose formulisao, Tomini sinovi su isli, mada ni Sekijevi nisu maloletni, bili su.. skoro je postao deda, ni unuka nije mogao videti covek...
« Poslednja izmena: 25. Jun 2005, 11:05:19 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Inace, ne verujem da ima osnova da se Seselj u Hagu optuzi. On je mozda nesto muvao oko Djindjicevog ubistva ali tesko da je isao licno da kolje Hrvate ili muslimane.

Radikali bi bili dobri za ministarstvo policije, mozda sudstvo, ali trgovina, spoljni poslovi nikako. Ne umeju jednostavno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
I ovi su dokazali da ne umeju, stoga ne bi bilo lose svakom dati sansu da se orpoba.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.