Trenutno vreme je: 23. Maj 2013, 05:14:21
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Rade Lackovic (Pročitano 35882 puta)
Krajnje beznadezan
~ za ljubav opet imam volje ~
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Glumica Tako mi malo treba da lepo krene mi dan verujem svojim ocima i znam da nije san Uzivas dok se snimas to radis sa bilo kim al' kako da umiris savest i kako da zivis s tim Na telefonu gledam tvoj film kako se dobro ljubis dok ljubav vodis sa mnom i s njim o, kako dobro glumis, glumice Ref. 2x Da l' zbog slave ili lude glave iz ljubavi, ili zbog reklame to sto radis, nije to sitnica to ne brise ni vreme, ni gumica Sta li si sa tim htela da li da mrzim te il' da te volim jos vise kada s drugim vidim te Ne brze od zivota mladost oprasta sve jer ovo ide samo uz lude godine Na telefonu gledam tvoj film kako se dobro ljubis dok ljubav vodis sa mnom i s njim o, kako dobro glumis, glumice Ref. Da l' zbog slave ili lude glave (2x) Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Jednim potezom Dobio sam te jednim potezom kao premiju i dve karte za zaljubljene dobio sam te jednim potezom kao zamenu za sve dane i noci propale Opila si me jednim pogledom hteo sam te noc, a dobio za zivot ceo htela ili ne, nateraces me da se zaljubim pa nek zalim sto sam te sreo Ref. 2x Ja znam iz dana u dan da vise nisam normalan i da mi niko nije kriv volecu te dok sam ziv Ooo, sto mi radis to Opila si me jednim pogledom hteo sam te noc, a dobio za zivot ceo htela ili ne, nateraces me da se zaljubim pa nek zalim sto sam te sreo Ref. 2x nikada ne volim, glavu da gubim a svakog dana sve manje mogu da ti odolim nikada ne volim, glavu da gubim ni to koliko tebe volim niko ne voli Ref. 4x
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Nije za pricu Pogledaj kako sada izgledam ja zar k'o neko, ko srecu ima ja sam onaj sto je s tobom imao sve, a vise ne Pogledaj sta si mi uradila nijedna vise mi nije k'o ti sada kad vratim film vidim da bili smo dve sudbine Ref. 2x Kako zivim, nije za pricu ti si bila moje neznanje pravi primer kako se sticu lazne ljubavi i rane Ponekad prodjes pored nekoga ko je nekad bio ja ponekad prodjes pored ljubavi koju si ubila Ponekad prodjes pored nekoga kome su ledja okrenuli ljudi k'o ljudi, nek me ostave svi a zasto bi ti Ref. 2x Ref. 2x Ref. 2x lazne ljubavi i rane
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Nisam znao da te cuvam Sad kad vidim da te gubim da zauvek sve se brise tek se sada pitam zasto nismo mogli mnogo vise Nisi dala za kraj da ti sa tvog lica brisem suze doslo mi je iz sveg glasa da samom sebi kazem baksuze Ref. Nisam znao da te cuvam iza ledja cujem price i da sve je bilo tako sta se to sad koga tice Nisam znao da te cuvam a sada bi svi da me uce i da sve je bilo tako gde ste bili svi do juce Sad kad pukli smo kao casa a znam da to nisam hteo shvatam da je bilo bolje da te nikad nisam sreo Nisi dala za kraj da ti sa tvog lica brisem suze doslo mi je iz sveg glasa da samom sebi kazem baksuze Nisam znao da te cuvam iza ledja cujem price i da sve je bilo tako sta se to sad koga tice Ref.
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.15
Poslednja stanica Ti si od mene samo uvek htela vise nisi mi nikad, da budem svoj dala sta da ti pruzim, kad sve sam ti dao a ti mi nisi nikad rekla hvala Svi su ti drugi uvek bolji bili valjao ti nisam, uzalud se trudim i sto te volim, nije bilo vazno bilo ti je bitno sta ce reci ljudi Ref. Poslednja stanica ja ovde silazim na ovom je mestu granica moje ljubavi Poslednja stanica ovde te napustam jer od lose ljubavi bolje je biti sam Ja sam za tebe samo uvek bio 'nula' bilo sta da radim, nista ti ne valja probao sam da ti pridjem malo blize ali ti si bila sve dalja i dalja Svi su ti drugi uvek bolji bili valjao ti nisam, uzalud se trudim i sto te volim, nije bilo vazno bilo ti je bitno sta ce reci ljudi Ref. Ref.
Trenutno vreme je: 23. Maj 2013, 05:14:21
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .