Trenutno vreme je: 24. Maj 2013, 15:00:58
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Rade Lackovic (Pročitano 35889 puta)
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Da mi je jos jedan dan Da mi je jos jedan dan grlititi se s tobom a onda nek ceo svet ide s milim Bogom Hteo bih da ostanem a ne vredi to sutra cu vec ko zna gde biti daleko Da mi je jos jedan dan usne da ti ljubim jer sa mojim odlazkom za uvek ih gubim Da mi je jos jedan dan da ti drzim ruku pre nego sto me vetrovi od tebe odvuku
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Da sam srecan ne bih pio Ko je pijan zaspao za stolom Ko se druzi sa tugom i bolom Ja sam ljudi sto bih krio da sam srecan ne bih pio Zadnju paru dok sve mu je fino ko je dao za pesmu i vino Ja sam ljudi sto bih krio da sam srecan ne bih pio Ko se pijan smejao i plako ko jos mladost procerao je tako Ja sam ljudi sto bih krio da sam srecan ne bih pio
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Devojka kao ona Gde da nadjem devojku ko ona trazim nekog samo da mi kaze Gde da nadjem utehu do jutra kada mi ni staro drustvo ne pomaze Dali ona sada nije vise sama ili kao ja nema nikoga Ref. Samo jedna, samo jedna jedna koju volim nije vise moja pijem da prebolim samo jedna, samo jedna jedna koju volim nije vise moja pijem da je prebolim Gde da nadjem devojku ko ona koja ima osmeh kao njen da se smirim Gde da nadjem sjaj u ocima sto greje na tren samo staru ljubav da ozivim Ref. Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Druze Neka su joj srecne sve, sve ove godine, sve ove godine, godine bez mene. Neka su joj proste sve, nevere od mene, nevere od mene, i lazi njene. Ref: Druze vina mi natoci da pijane oci kad je s drugim vide da me slazu da je ne vide. Svima cu da priznam to, da sam je voleo, da sa je voleo i prokleo. Svima cu da priznam to, na sve bi pristao, na sve bi pristao, da snjom sam ostao. Ref:2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Gde nevera lezi Kako mogu ja da ti budem sve kako mogu ja kada lazem te kako mogu ja Ref. Kad mi srce lutajuce kad iz grudi ko iz kuce bezi kad ne moze da se smiri kad mora bar da proviri gde nevera lezi Sta ces sa mnom ti s mojim nemirom sta ces sa mnom ti ja ti nemam dom sta ces sa mnom ti Ref. Zasto volis me nisam vjeran ja zasto volis me ja sam prevara zasto volis me Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Godine me nisu promenile Godine me nisu promenile ja jos uvek bolji zivot slutim i muke me nisu namucile samo ti si odkada te gubim aaaaaaaa samo ti si odkada te gubim Ref. 2x Sve ima svoj pocetak i kraj sa ovog sveta svi bi u raj kaznit ce te Bog za grehe tvoje jer tamo nema mesta za oboje Godine me nisu promenile jos mi pesma krati noci duge ni lazi me nisu umorile vec ti sto si gladna moje tuge aaaaaaaa ti sto si gladna moje tuge Ref. 4x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Idi dok si mlada Ne treba ti niko kada nemas sutra besane ti noci a dani bez jutra Da li mirno spavas ti sto sve mi srusi ti koja ces mnoge nositi na dusi (2x) Ref. 2x Idi dok si mlada ostavi me sada idi trazi sebi bolje siroko ti polje Ne treba ti niko zato nikog nemas ti ne sanjas snove ti za tugu ne znas Da li mirno spavas ti sto sve mi uze ti sto si me lako sklonila na suze (2x) Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Jedini lek Hteo sam da budes ljubav srca mog mesto toga dobio sam bol zivota svog 2x Ref. 2x Jedini lek za moju dusu znam lakse ce mi biti kada Bogu dusu dam Hteo sam da budes sunce neba mog a meni je hladno od tog sunca kamenog 2x Ref. 2x Hteo sam sa tobom da ostvarim snove da mi sutra radjas ceri i sinove 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Jedna ljubav nocas umire Jedna ljubav nocas umire Ti ni suzu neces pustiti Koliko je tuge vredno To sto tebi je sve jedno Sto u meni sve ces ubiti Kako bez tebe sutra Kako bez tebe svakoga jutra Sam da se budim, sam da se budim A da ne poludim Kako bez tebe sutra Kako bez tebe svakoga jutra Sam da se budim, a da ne poludim Jedna ljubav nocas umire Ti zbog toga neces zaliti I da sve je bilo lazno To vise i nije vazno Ja cu te po dobru pamtiti
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Kao da sam stranac Sto me gledas kao da sam stranac kao da sam stranac ja ko da nisi nikad bila moja nikad bila moja Ref. Kazi jednom sta ti je na dusi il' je tama il' se nebo rusi kazi jednom, da cekam ne mogu da se nadam il' se molim Bogu Sto si takva, sto ubijas sebe sto ubijas sebe ionako imam samo tebe imam samo tebe Ref. Ako moras svojim putem poci svojim putem poci u kafani ubice me noci ubice me noci Ref.
Trenutno vreme je: 24. Maj 2013, 15:00:58
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .