Nova sam na forumu,nisam pronasla odgovor na moje dileme,pa cu konkretno i direktno da pitam vas,svoje nove prijatelje :D-sta je i kako se odvija posao preko interneta?Imam neko opste znanje rada na racunaru,dosta slobodnog vremena i zelje za dodatnom zaradom,pa mi se to cini privlacnim. Molim vas da mi odgovorite vi sa iskustvom da li je taj rad legalan,nosi li neke zackoljice sa sobom,da li se moze zaraditi? Uf,mnooogo pitanja,ali sam sigurna da me razumete. :D A,da,jos jedno-molim za neki link ili uputstvo o konkretnom nacinu i svrsi toga rada. Puuuno hvala.
pa šta konkretno želiš da radiš ? mora te nešto interesovati. mislim, kako uopšte zamišljaš to... što reče telep, ti sjediš i klikćeš i dobivaš pare.... pa nije to to
« Poslednja izmena: 05. Mar 2012, 13:24:28 od Amalia »
Kako ti to zamisljas mislim da ne postoji.Da bi nesto slicno tome redila morala bi, po meni, da stupis u kontakt sa nekom veleprodajom,koja svoju robu prodaje putem interneta,posaljes im svoje podatke, i da recimo njihove proizvode plasiras u maloprodaju u svom gradi i svom regionu,i da radis od procenta.I takav posao ipak nebi mogla da radis samo od kuce, moralo bi se ici po terenu.Od kuce eventualno mozes,ali isto za drugog da sprovodis eventualno neke ankete i tome slicno.Inace na internet prodaji radi cerka moje sestre u SAD, u Cikagu, ali ona radi u firmi i ide na posao i odatle prodaje robu internetom.Vise ti nebih znao da pomognem od ovoga.