Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 09:33:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Računar se zaledi  (Pročitano 1792 puta)
13. Apr 2014, 00:07:50
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49
Zastava Banja Luka
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia N95 8gb
Pozdrav forumaši.Imam jedan problem sa kompom koji nikako da riješim evo već mjesec dana..
Šta se dešava? Računar nakon nekog vremena (otprilike 3 sata rada), zakoči,ali bukvalno. Npr. ako surfam ili bilo šta drugo radim samo se zaledi i ništa ne mogu sa njim da radim. Ni strelica ne radi,takođe primjetio sam da lampice na kućištu ne trepere (inače trepere svake 2 sekunde kad je sve ok).Nakon restarta upali se normalno i nikad ne znam kad ce opet da se to isto javi. Nekad svakih 5 minuta,nekad sat i tako dalje.
Temperature su ok, nisu baš najidealnije ali su daleko od kritičnih.
Sa sistemom je sve ok (Windows 7 pro).
Nedavno sam ga očistio od prašine tako da to nije uzrok.
E sad, nekad ali ne uvijek mi se desi i ovo kao na slici:

I tada,isto, jedini lijek je restart pa dokle ide ide.

I da napomenem: nosio sam ga kod majstora čim se prvi put pojavilo ovo. On mi je rekao da je otišao procesor te ga je zamjenio. Kao što vidite kvar i dalje postoji bez obzira na drugi procesor.
Da nije možda napajanje?  Smile

Konfiguracija izgleda ovako:
AMD Athlon 64 X2 3800+
ASUSTeK Computer INC. M2N68-AM SE2 (AM2)
Radeon HD 5450 (MSI)
1.00GB DDR2
300GB HDD

Star je 4 godine (jednom je graficka crkla kao i napajanje,majstor mi je ugradio polovno,na njemu piše AC 220V)
Poslije je radio dobro sve do sada. Meni bolji komp ne treba samo da je ispravan  Smile
Ako se još nečega sjetim napisaću, i pomagajte ljudi izludi me ovo..  Smile

Smile  Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2014, 00:18:23 od acko159 »
IP sačuvana
social share
ništa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Opera 12.15
mob
Samsung SGH-E630
Možda je napajanje, a možda i hard disk. Probaj da osluškuješ da li se čuje nešto iz kućišta nekoliko sekundi pre nego što sve zaledi. Neki "cak" ili zvuk ubrzavanja diskova, kao kad se uključi kompjuter.

A možda je i softverski problem  Smile
« Poslednja izmena: 13. Apr 2014, 12:22:02 od enaB »
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
SonyEricsson k750i
hard disk sigurno. imao sam isti problem pri skidanju torrenta. resenje je bio neki program ( nemogu da se setim imena ) za formatiranje i petljanje sa particijama, on mi je nasao deo diska koji ne valja i napravio sam particije bez tog dela   Smile izbacio sam oko 2 gb i sada radi glatko  Smile

usput probaj da skeniras disk iz windowsa....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49
Zastava Banja Luka
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia N95 8gb
hard disk sigurno. imao sam isti problem pri skidanju torrenta. resenje je bio neki program ( nemogu da se setim imena ) za formatiranje i petljanje sa particijama, on mi je nasao deo diska koji ne valja i napravio sam particije bez tog dela   Smile izbacio sam oko 2 gb i sada radi glatko  Smile

Da nije možda neki program odavde? - http://softadvice.informer.com/Top_10_Hard_Disk_Repair_Software.html

@enaB - Nije se danas za divno čudo gasio,ako bude obratiću pažnju na zvukove mada čini mi se da se ne čuje ništa..
IP sačuvana
social share
ništa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 966
Zastava Kalinovik
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
Samsung s21+
Proveri hard disk programom Hard Disk Sentinel?
IP sačuvana
social share
Stevaniđa91_FK Crvena Zvezda
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Ja sam isto ima problema sa zamrzavanjem sistema, nekada posle sat vremena, nekada posle par dana, i hard disk je bio problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1940
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Cim sam procitao naslov teme pomislio sam na hard ali posle ove slike ne verujem. Meni je graficka najsumnjivija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Cudni smo ti mi pingvini!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6178
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
SonyEricsson k750i

Da nije možda neki program odavde? - http://softadvice.informer.com/Top_10_Hard_Disk_Repair_Software.html

@enaB - Nije se danas za divno čudo gasio,ako bude obratiću pažnju na zvukove mada čini mi se da se ne čuje ništa..

stvarno se nesecam  Smile

probaj , ja sam probao gomilu dok nisam nasao tog sto je pomogao, sa ostalima se komp kocio tokom testa...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
Meni se isto to desavalo kao kod tebe sa slike, prvo sam promenio graficku (koja jeste crkavala), ali je nastavio da se zamrzava, pa sam promenio i hard. Sada radi normalno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 375
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Isti problem i sa mojim starim kompjuterom. U pitanju je bio hard disk. Čim sam ga zamenio više nisam imao problema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 09:33:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.