Pre nekoliko dana, racunar je poceo sam da se restartuje prilikom koriscenja igrica.Bez ikakvog upozorenja,uglavnom posle par minuta, racunar se restartuje.Pretrazio sam gotovo ceo internet i pronasao dosta mogucnosti da se ovaj problem resi ali nijedan nije uspeo.Reinstalirao sam Windows,formatirao hard-disk,instalirao nove drivere za graficku,skenirao racunar BitDefenderom,Nod32 i MalwareBytes ali nisu pronasli nikakve viruse.Cackao sam u Control Panelu neke stvari vezane za Startup and Recovery i Error Reporting koje se nalaze u opciji System>Advanced ali ni to nije uspelo.Proveravao sam u Device Manageru,svi delovi su u redu.Temperatura CPU je oko 40C a evo i SS ostalih temperatura Da li neko ima ideju u cemu je problem ?
Sve sam uradio pomocu Hiren boot.Memoriju sam skenirao za malo vise od sat vremena sa goldmemory i hard disk za isto toliko sa PowerMaxTo sam imao na CD-u..Poceo sam sa testiranjem pre tvog odgovora jer sam shvatio o cemu pricas u medjuvremenu.
Svaka ram memorija mora posebno da prodje najmanje 3 passa, znaci pojedinacno. Da ne pominjem da bi bilo jos bolje kada bi istu memoriju testirao na drugom slotu. To vazi za svaku posebno. Isto i za HD. Kad vec vadis memorije ocisti ih obavezno nekom gumicom, mislim na kontakte, i izduvaj slotove. Sto znaci da test ne moze da traje manje od recimo 5 sati, e sad ako ocemo da se zezamo.
« Poslednja izmena: 05. Sep 2009, 19:00:13 od ivicaspas »
Ovako... Uzmi i testiraj memoriju na nacin koji ti je Ivicaspas objasnio. Pusti MHDD test hard diska ( znaci MHDD), uradi skeniranje ( dok ne zavrsi ne gasi) i vidi rezultat. Ako bude losih sektora, napisi koliko i kakvih. Kad to uradis javi se.
Evo sad sam skinuo novu verziju GoldMema i MHDD.Pokrenem goldmem(GM.exe),pojavi se prazan crni prozor (DOS valjda) stoji tako par sekundi i nestane.A MHDD kada pokrenem pise mi sledece : Primary Channel disabled.To enable see mhdd.cfg Autodetect disabled.To enable see mhdd.cfg Pokrenem skeniranje na F4(Scan or repair surface) i pise mi : Drive is not ready.This drive does not support LBA or not detected.
« Poslednja izmena: 05. Sep 2009, 19:36:36 od peja92 »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.