Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Racunar se pali tek posle svaka 3-4 sata!?  (Pročitano 1286 puta)
06. Feb 2011, 10:54:36
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 181
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Dešava se sledece: racunar se normalno upali i dobro radi, međutim kad ga ugasim on više nece ponovo da se upali samo mu vrti ventilator od hladnjaka ,sve  dok mu ne ištekam kabal iz uticnice i sacekam 3-4 sata onda tek može ponovo normalno  da starta , napojna nije isprobao sam drugu. Ja sumnjam na maticnu, zna li neko šta bi mogao još biti problem , da probam sa updatom bios-a?...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.84
Dešava se sledece: racunar se normalno upali i dobro radi, međutim kad ga ugasim on više nece ponovo da se upali samo mu vrti ventilator od hladnjaka ,sve  dok mu ne ištekam kabal iz uticnice i sacekam 3-4 sata onda tek može ponovo normalno  da starta , napojna nije isprobao sam drugu. Ja sumnjam na maticnu, zna li neko šta bi mogao još biti problem , da probam sa updatom bios-a?...
Meni to zvuci kao da se nesto pregreva... napajanje, maticna, cpu, grafa... nesto od toga a mozda i sve skupa...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 181
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Neznam probao sam samu maticnu sa procesorom upaliti isto nece i to skroz hladnu, ali nista... inace maticna je asrock 939S56-M, procesor AMD athlon 1.8 ghz 3000+
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
Verovatno nesto od trojke - maticna - grafika - ploca.Nista idi putem eliminacije.Ja sumljam da je napajanje otislo.Otvori napajanje i pogledaj kondenzatore.Ako su iscureli i naduvani onda je to to.Ja da sam na tvom mestu pozajmio bi od nekog napajanje i grafiku i prvo bi zamenuo napajanje pa ako nije onda grafiku.Ako nije ni jedno ni drugo onda je verovatno ploca.Mada ja mislim da je veca verovatnoca napajanje.U svakom slucaju ovako napamet ti niko od nas ne moze dati 100% odgovor koji trazis.Moras testirati da bi bio siguran.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 181
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
vec sam rekao da sam isprobao napojnu, imam drugu i da sam probao samu plocu bez grafike sa procesorom , znaci isto se dešava, e sad- ostaju procesor i ploca...kako znati šta je nemam drugi procesor, a ni plocu socketa 939
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S9+
Aha.Sad vidim da pise napojna.  Smile Nisam razumeo najbolje to napojna.Mislio sam da mislis na napojni kabel a ne napajanje.Pa ako si probao drugo napajanje onda je verovatno ploca otisla.Procesor nije 99.99%.Procesor crkava 1 od 1000.Drugo nevazno ti je sta je crklo od ta 2.Ako si 100% siguran da je nesto od ta 2 onda idi po oglasima i trazi CPU + ploca.Plocu samu tesko da ces da nadjes.A isto tako i CPU isto je tesko naci.Zato ti je jedina sansa da spases racunar da ides na limundo ili halo oglase pa da tu bauljas i trazis pomenutu kombinaciju.Memorija nije 100% a i grafika ne verujem da je.To sto si opisao je u vecini slucajeva ploca a moze biti napjanje a u redjim slucajevima i grafika.Dal ploca radi je najlakse testirati ovako: Izvadis plocu skroz iz kucista i na nju nakacis: memoriju i grafiku, tastaturu i misa i ukljucis monitor u VGA i povezes napajanje.Zatim srafcigerom upalis tamo gde ide onaj power SW iz kucista.Ako tad ne upali znaci ploca je cao.Naravno predpostavlja se da imas memoriju, grafiku, napajanje i monitor 100% ispravni.
« Poslednja izmena: 06. Feb 2011, 11:22:36 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 181
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Evo kako sam rešio problem! stavio sam produžni kabal sa prekidacem i kad ugasim komp. ugasim i prekidac na produžnom kablu, posle kad hocu da ga upalim samo upalim prekidac na produznom kablu i starta bez problema, mora da je nešto na maticnoj al, dok  može ovako ništa necu dirati!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.84
Evo kako sam rešio problem! stavio sam produžni kabal sa prekidacem i kad ugasim komp. ugasim i prekidac na produžnom kablu, posle kad hocu da ga upalim samo upalim prekidac na produznom kablu i starta bez problema, mora da je nešto na maticnoj al, dok  može ovako ništa necu dirati!
Ahahaha kakva tehnika  Smile
Ako je se to desava i sa drugim napajanjem, onda je sigurno do ploce... a to nazalost tesko da moze da se zakrpi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia c6
ploca rekla laku noc spasavaj sta mozes dok ne spalis ostalo sto bi ti mopglo koristiti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.