Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 20:18:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ra materijal  (Pročitano 17366 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
ne kanalise nikog.
to se zove regresivna hipnoza gde se neko priseca svoje/ih predthodne/ih inkarnacije/a....
kontakt sa Ra je izuzetno tesko ostvarljiv. sami kazu da su dugo cekali povoljnu priliku da isprave koliko mogu ono sto su pogresili. ne verujem da ce se skoro ponovo ostvariti...

Ako sam ja dobro shvatila on se seca sebe iz neke civilizacije koja je u mnogo cemu naprednija od nase, zato sticem utisak da je to neko ko ih je kontaktirao, neko iz Konfederacije. Ko je onda ta napredna inkarnacija i gde da je istorijski "smestimo"? Iz kod perioda datira? Po nacinu na koji je obucen podseca me na staro rismko carstvo ali telepatija ga smesta negde izvan okviraa nase civilizacije...

IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
uopste nije Zemlja u pitanju cini mi se. u najboljem slucaju bi mogla biti Atlantida u pitanju.
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Nije Zemlja? Atlantida?
Onda bi znao gde je....po svim predanjima bili su nadmenni i puni sebe, znao bi gde zivi a ne da muca, znao bi i kako se zove....

Ne. Neke stvari su prosto gluposti, cak i one za koje mislis da si otvorio svoj um dovoljno. Ima tu mnogo dezinformacija. Treba slusati svoje Ja, i u ovom slucaju odbacujem ovo kao skart.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
kako bi znao gde je? mogu biti bilo gde iz ovog i jos nekoliko okolnih Logosa..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
On bi trebao da zna gde je. Znas li ti odakle si? Mislis li ti kad bi bio pod hipnozom da bbi znao da kazes nesto o sebi? Jesu li drugi i socio-memorijski kompleksi znali tacno odakle su?Jesu. Neki su cak rekli i koja im je svrha, i gde su, i ko su bili i sta se secaju.

Jos jedna stvar....da bi taj i taj bio neko ko je danas inkarnisan u coveka sa planete Zemlje morao bi da ima 555 proslih ljudskih zivota, jer je ovde od pocetka putovanja i ceka da se zavrsi ciklus kao svi ostali....zar se ne bi secao necega, negde, nekada? Bilo ko od nas ne samo ovaj sto je ispitivan. Koliko smo zivota proziveli ovde i izvan planete a ne secamo se. Nije li to cudno? Ako svako od nas nosi jedan dah iz predhodnog zivota gde je potvrda svega toga? Kako se niko od nas/velika vecina ne seca ama bas nicega, nikoga, nigde? Zasto je   90% populacije ubedjenno da iza smrti nema nista? Sto se ne pojavi bar osecaj u nama, kada nesto klikne "ja cu ziveti ponovo"

Bolje receno... da sumiram u jedno pitanje : Sto je ovo bolje od religije i klasicnog Boga?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
on nije socio-memorijski kompleks.
drugo, visi nivoi svesti se ne vezuju za imena (nazive).
trece, ne mora putnik da bude od pocetka ciklusa na Zemlji. moze da se ponudi da Sluzi samo jednu inkarnaciju ako zeli. i to je najverovatnije i slucaj sa ovima gore koji su hipnotizirani...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Rekla sam "drugi I socio- memorijski kompleksi"
Dakle, drugi pojedinci a i skupina znaju odakle su. Znaju da pokazu na mapi kojem sazvezdju pripadaju a ovaj samo muca i pominje bele odore. AKo pitas mene , a vidim i reakciju drugih to je isto kao kad se Mile naduvao pa pricao sa svetim Petrom.

I da nije ovde citav ciklus, opet se inkarnio negde, nekad, mozda je imao 200 zivota negde , nije bitno..kako to da se ne seca nijednog.

Hoces direktnije : jel se neko ovde bilo ko seca bilo kojeg dela iz bilo kojeg proslog zivota ukljucujuci i tebe Deki?
Ne moze direktnije.

I jos jednom: Kako je Ra materijal drugaciji od Biblije?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Ovakvi materijali su prilagođeni našem vremenu, za razliku od religija starog doba, koje su u mnogo čemu prevaziđene.
Ra mu dodje nekako fensi Smiley
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Dakle Ra materijal je prevazidjena Biblija?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Hoces direktnije : jel se neko ovde bilo ko seca bilo kojeg dela iz bilo kojeg proslog zivota ukljucujuci i tebe Deki?
Ne moze direktnije.

I jos jednom: Kako je Ra materijal drugaciji od Biblije?

Ne. Niti zelim da se prisetim. Veo Zaborava ima svoju svrhu...

Razlika je mnogo. Mrzi me da nabrajam, glavne bi bile...Yahve je samo lokalni logos, reinkarnacija je cinjenica, Pakao ne postoji, Sotona ne postoji, sam moras da se spases dobri Jehosua to nece ni za koga uraditi...i najvaznije, Biblija zastupa Jednog boga koji tako nadgleda sve i pazi a Zakon Jednog propoveda da smo mi Kreatori (bogovi) kroz koje uce drugi Kreatori o Sebi tj o sticanju iskustva Kreatora kroz Kreatora.
« Poslednja izmena: 06. Nov 2012, 16:49:49 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 20:18:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.