Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 04:30:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Queen i Pol Rodžers u Areni  (Pročitano 14459 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.

nisam ni mislio, nego poslah dvije iste poruke, pa sam ovu drugu izmijenio jer nisam znao kako da je obrisem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
Spisak pesama turneje sastava Queen

U susret koncertu koji će sastav Queen i Paul Rodgers održati u beogradskoj Areni 29. oktobra u okviru svoje evropske turneje predstavljamo vam spisak pesama koje možete da očekujete na ovom koncertu. Prošle godine Queen & Paul Rodgers dosli su u žižu interesovanja kada je, posle desetogodišnje diskografske pauze, grupa, ovog puta sa svojim novim frontmenom britanskom rok-legendom Polom Rodžersom, 1. decembra objavila sasvim novi singl "Say It’s Not True", kako bi na taj način obeležili Svetski dan borbe protiv side.

Zajednički su objavili novi album pod imenom The Cosmos Rocks krajem septembra ove godine, koji će ujedno promovisati u Beogradu.

Od benda možete očekivati koncert od preko 2 sata i tačno 30 pesama.

Set lista 1.

One Vision
Tie Your Mother Down
The Show Must Go On
Fat Bottomed Girls
Another One Bites The Dust
Hammer To Fall
I Want It All
I Want To Break Free
A Kind Of Magic
Seagull
Love Of My Life
’39
I’m In Love With My Car
Say It’s Not True
Wishing Well
Shooting Star
Bad Company
Bijou
Last Horizon
Crazy Little Thing Called Love
C-lebrity
Feel Like Making Love
Radio Ga Ga
Bohemian Rhapsody

Bis:
Cosmos Rockin’
All Right Now
We Will Rock You
We Are The Champions
God Save The Queen

Set lista 2.

Surfs Up…Schools Out
Tie Your Mother Down
Fat Bottomed Girls
I Want It All
I Want To Break Free
C-Lebrity
Seagull
Love Of My Life
39
I’m In Love With My Car
It’s A Kind Of Magic
Say Its Not True
Bad Company
We Believe
Bijou
Last Horizon
Radio Ga Ga
The Show Must Go On
Bohemian Rhapsody

Bis:

Cosmos Rocks
All Right Now
We Will Rock You
We Are The Champions

Izvor: Kontra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
uuu, isao bih da cujem samo Bad Company i Shooting Star Smile
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3325
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Samsung S4 mini
da li neko zna jel jos ima karata???
Planiram sutra doci u bg pa tamo kupiti pred arenom....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia onaj veliki
da li neko zna jel jos ima karata???
Planiram sutra doci u bg pa tamo kupiti pred arenom....
Ima uvek karata... Smile
I ja planiram sutra da uzmem...
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
Pol Rodžers, uoči koncerta sa „Queen” u „Areni”
Obećavam veliki rokenrol šou

Autor: A. Novaković | Foto:Fonet/AP | 29.10.2008. - 05:00

Pevač Pol Rodžers, koji će večeras sa britanskim bendom „Queen” nastupiti u „Beogradskoj areni”, u intervjuu za „Blic” obećava fantastičan šou i kaže da se raduje prvom nastupu u Srbiji.

Takođe, Rodžers tvrdi da mu ne smetaju poređenja sa Fredijem Merkjurijem, legendarnim pevačem grupe „Queen” koji je preminuo 1991. Nekadašnji frontmen sastava „Bad Company” i „Free” iskreno priznaje da niko ne može da zameni Merkjurija.

- Radujem se što ćemo prvi put nastupiti u Beogradu. Biće to fantastičan šou jer „Queen” sve radi na najvišem nivou. Imaćemo fenomenalno ozvučenje, najveći LED ekran na svetu, pevaćemo stare hitove, ali i numere sa novog albuma… Znam da naši obožavaoci u Srbiji dugo čekaju da čuju „Queen”. Dođite na koncert jer, ko zna, ovo je možda jedina prilika da nas vidite uživo.
Kako je došlo do saradnje sa bendom „Queen”?
- Sa Brajanom Mejom sam sarađivao mnogo puta, snimili smo album posvećen Madiju Votersu, svirali smo na nekoliko humanitarnih koncerata, ali tada nismo razgovarali o mogućnosti da nastupam sa grupom „Queen”. Pre četiri godine zajedno smo se pojavili u jednoj TV emisiji, izveli smo nekoliko numera benda, kao i dve moje pesme… Nakon toga, Brajan i Rodžer (Tejlor) su me pitali da li želim da budem njihov pevač. Mislim da je to bilo veoma hrabro sa njihove strane, a ja sam ponosan što sam postao deo jednog od najvećih rokenrol bendova na svetu.
Da li nakon završetka turneje nastavljate zajedno ili…?
- Od početka ne pravimo dugoročne planove. Na početku, odlučili smo da odsviramo nekoliko koncerata, zatim smo krenuli na evropsku, pa zatim i na svetsku turneju… Turneju završavamo u decembru i trenutno zaista ne znam da li ćemo nastaviti zajedničku saradnju.
Naravno, fanovi će vas uvek porediti sa pokojnim Fredijem Merkjurijem…
- Nisam o tome razmišljao kada sam prihvatio Brajanovu i Rodžerovu ponudu. Fredi je nezamenljiv! Bio je neverovatan pevač sa jedinstvenim scenskim nastupom. Njegov uticaj na muziku je nemerljiv. Zato smo od početka jasno stavili do znanja da se novi projekat zove „Queen” i Pol Rodžers. Mi smo prosto udružili snage.
Prošlog meseca ste objavili ploču „The Cosmos Rocks”, prvi studijski album grupe „Queen” nakon 13 godina pauze.
- Pre dve godine nakon koncerta u Vankuveru, odlučili smo da uđemo u studio i počnemo da pripremamo zajednički materijal. Uživali smo u snimanju, Rodžer je odličan bubnjar i veoma talentovan kompozitor, Brajan je sjajan gitarista… Neke numere su veoma pažljivo producirane, dok su neke nastale kao proizvod trenutne inspiracije. Na primer, numera „Voodoo” predstavlja pravi džem sešn, ja sam počeo da sviram gitaru, a zatim su mi se i ostali pridružili. Mislim da smo na albumu uspeli da zadržimo tu pozitivnu atmosferu koja je vladala tokom snimanja.
Kakvi su vaši planovi za budućnost?
- (smeh) Znate, ne sviram samo sa superstarovima. Imam i svoj bend sa kojim nastupam u pauzama turneja sa bendom „Queen”, sarađivao sam sa sastavom „Trans-Siberian Orchestra”, čak su me i „Bee Gees” zvali da pevam s njima… Iskreno, potreban mi je odmor, da dobro razmislim o svemu. U Kanadi imam prelepu kuću, sa pogledom na jezero, i želim što pre da odem tamo jer nema boljeg mesta za odmor.

Omiljena pesma

Koje pesme grupe „Queen” najviše volite da pevate na koncertima?
- Uh, moram malo da razmislim. Sve su sjajne, ali omiljene su mi „Another One Bites the Dust”, „I Want It All”… obožavam da pevam „The Show Must Go On” koja uživo zvuči fantastično.

Set lista

1. „Hammer To Fall”
2. „Tie Your Mother Down”
3. „Fat Bottomed Girls”
4. „Another One Bites The Dust”
5. „I Want It All”
6. „I Want To Break Free”
7. „C-Lebrity”
8. „Surf’s Up…
School’s Out!”
9. „Seagull”
10. „Love Of My Life”
11. „’39”
12. „I’m In Love
With My Car”
13. „A Kind Of Magic”
14. „Say It’s Not True”
15. „Bad Company”
16. „We Believe”
17. „Bijou”
18. „Last Horizon”
19. „Radio Ga Ga”
20. „Crazy Little Thing Called Love”
21. „The Show
Must Go On”
22. „Bohemian Rhapsody”
23. „Cosmos Rockin’”
24. „All Right Now”
25. „We Will Rock You”
26. „We Are The Champions”

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
Vidimo se veceras Smile

Queen i Paul Rodgers večeras nastupaju u Beogradu    

Kultni britanski sastav Queen nastupiće večeras u Beogradskoj Areni na svom prvom koncertu koji će održati u našoj zemlji. Queen nastupaju zajedno sa pevačem Paul Rodgers-om u okviru svetske turneje na kojoj promovišu album The Cosmos Rocks. Nekadašnji pevač sastava Free i Bad Company, Paul Rodgers, preuzeo je veliki zadatak da pokuša da nadoknadi gubitak Freddie Mercury-ja i okuša se u ulozi pevača sastava Queen.

Saradnja Brian May-a i Roger Taylor-a sa Rodgers-om je započeta 2005.godine i jedan od rezultata te saradnje je prvo studijsko izdanje benda posle 13 godina povremenim zajedničkih nastupa. Iako je veliki broj obožavalaca benda ostao podeljen da li je Paul Rodgers adekvatna zamena, bend nastavlja da puni stadione i arene širom sveta priređujući vrhunski koncertni užitak svojim obožavaocima. Bend na koncertima izvodi poznate hitove koji su ih proslavili, nekoliko novih pesmama kao i par pesama iz karijere Paul Rodgers-a. Rodgers ipak insistira da nije Fredijeva zamena i da je on pevač sa sastavom Queen, a ne pevač sastava Queen. Ono što večeras možemo da očekujemo svi kritičari prema svojoj zapremini, izvedbi i produkciji nazivaju 'pravim Queen' koncertom. Videćemo produkciju koja obiluje rasvetom, velikim ekranima, nastup prepun emocija i horsko pevanje publike. Bend je do sada na turneji koristio dve set liste koje se nebitno razlikuju, uglavnom možemo očekivati 30 pesama i preko 2 sata koncerta. Rodgers i May u prvih par pesma šetaju binom i specijalnim prolazom dugačkim 30 metara kojim ulaze među obožavaoce. Takođe možemo da očekujemo i bubnjarski solo od celih 15 minuta kao i pojavljivanje nikada prežaljenog Freddie Mercury koji će se sa ekrana pojaviti i slikom i zvukom. Uz zvuke postojećeg koncertnog snimka bend će sa Fredijevim glasom izvesti pesmu Bohemian Rhapsody. Na kraju numere u pesmu će se uključiti i Rodgers, publiku verovatno stavivši u trans.

Najverovatniji spisak pesama beogradskog koncerta:
Hammer to Fall - kraća verzija
Tie Your Mother Down
Fat Bottomed Girls
I Want It All
I Want To Break Free
C-Lebrity
Seagull
Love Of My Life
39
Bubnjarski solo
I'm In Love With My Car
It's A Kind Of Magic
Say Its Not True
Bad Company
We Believe
Gitarski solo
Bijou
Last Horizon
Radio Ga Ga
The Show Must Go On
Bohemian Rhapsody

Bis:
Cosmos Rocks
All Right Now

Izvor: Kontra
« Poslednja izmena: 29. Okt 2008, 15:00:57 od ziledin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
SonyEricsson k750i
Kakva je ovo lista, kada nema We Are The Champions i We Will Rock You?????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
ici ce na bis...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 417
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
SonyEricsson k750i
Meni je ovde najbolje ona 1. lista... Nadam se da ce nju svirati  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 04:30:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.157 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.