zivom coveku davati ime ulice je, u najmanju ruku, degutantno.
A jel kršenje ustava za tebe ,,degutantno" pa ga sa radošcu činiš ? Kad bude dosao na vlast neko ko je odlučan u tome da ove ,,liberale" strpa iza brave zbog kršenja ustava , ja ću mu dati glas .
A bulevar Avnoja će uvek postojati za mene , bar dok se ne promeni u bulevar Vladimira Putina !
« Poslednja izmena: 17. Dec 2007, 01:32:41 od cosa »
Газимо напред трње је пут,Звезда пламти у борби је спас.Србијо поносна, народе наш,Обилић зове, завет је дат.О мајко сестро немојте плакат',Ми бранимо српство док одмара брат.Напред вукови!
Za sta ces ti mene strpati u zatvor smradu jedan. Drzis vucka u potpisu, logo mafijasa i najgorih krimosa koje je Srbija ikad imala.
Nego reci cosavi, gde su ti podaci u profilu?
Pa za kršenje ustava , i nemoj samo da se nerviraš , najgori krimos koga je ova drzava ikada imala je pretposlednji u tvom potpisu , pa je , izmedju ostalog, i ubio ovoga poslednjeg .
Ne brini , posto se bas interesujes za mene , povescu te na novi kosovsko-metohijski boj , da ako ne uspem da te prevaspitam , bar iskoristim kao zivi stit ili da te ostavim kod tvojih rodjaka Siptara
Mada , mogli bi da damo ime ruskog predsednika ulicama u svakom gradu u Srbiji ili bar u ovim najvećim ,šta mislite ?
Газимо напред трње је пут,Звезда пламти у борби је спас.Србијо поносна, народе наш,Обилић зове, завет је дат.О мајко сестро немојте плакат',Ми бранимо српство док одмара брат.Напред вукови!