Da , imam predlog da svaka druga ulica u Srbiji dobije ime Vladimira Putina u znak zahvalnosti jer Rusija postuje medjunarodno pravo , za razliku od ovih drugih !
E to je utemeljenje demokratije !
Путинов булевар, Путиново сокаче, Путинов прилаз, Авенија Путин, Путинов трг, Путинов сквер... Јел мислиш да би ово мало отежало сналажење у граду?!
Kombi Ako ti odgovorim na moj nacin, moderatori ce izbrisati post zbog kako kazu "skretanja sa teme", a i popadace od smeha ... Tako da, bolje da ti odgovorim sa "no comment"
Uz sve to, rizikujem da me stave na "atomsko odbrojavanje" . Ipak, ne mozes da kazes bas sve sto mislis ... demokratija
Kombi Ako ti odgovorim na moj nacin, moderatori ce izbrisati post zbog kako kazu "skretanja sa teme", a i popadace od smeha ... Tako da, bolje da ti odgovorim sa "no comment"
Uz sve to, rizikujem da me stave na "atomsko odbrojavanje" . Ipak, ne mozes da kazes bas sve sto mislis ... demokratija
Не секирај се због тога. Ти си овде маскота, а маскотама се гледа кроз прсте!
Не секирај се због тога. Ти си овде маскота, а маскотама се гледа кроз прсте!
Mislis americke demokratije. Ne mogu da poverujem koliko je vama stranackim vojnicima milije americko govno od ruske torte. (Atributi nemaju veze sa gorepomenutim ljudima)