Kao sto sam rekao , budite srećni sto mozete da krsite ustav i da za to ne odgovarate krivično . I molite boga da ova velika većina naroda ne dovede nekog Putina jer ćete onda završiti svoju karijeru
A i narod koji ga je doveo će završiti karijeru. Imaće reprizu 90-tih.
haha... ,,Repriza 90-tih" što volim te fraze , koliko ja znam 90-te su trajale 10god. i samo onaj koji je krajnje tendenciozan moze da kaze da je bilo losije nego sada , evo ja odgovorno tvrdim da je trenutno najgore od kad ja pamtim ! A ovi su na vlasti 8 god. ej! 8 godina ! pa jel cemo mi da zivimo kao kornjače pa da dozivimo to neko bolje ,po njima, A vidite kako je u Rusiji , imali su Jeljcina za vreme koga su propali , a onda je dosao Putin , iako ja ne zivim u Rusiji , mislim da narod nije lud da preko 70 % stanovnistva podrzava tog čoveka . Eto razloga da dovedemo naseg Putina
A ko je po tebi taj srpski putin ? Toma? Kako da ne. Sada je gore nego 90-tih? Verovatno to kažeš jer si tada bio malo dete, pa se ne sećaš praznih prodavnica i inflacije. Srbija je tada bila svetski rekorder u inflaciji. Ničeg nije bilo. Sve se kupovalo na crnom tržištu. A rezerve koje je imao narod su se polako topile.
Aha , znaci sve se kupovalo na crnom trzistu , a sad se ne kupuje i zivimo u blagostanju , pa gde idu te silne pare od ,,legalnih tokova" sto su onda isle na crno trziste ?
Ovo sto se sada desava je klasicno bacanje prasine u oci narodu koji danas pati u svakom smislu ,mozda vise nego ikad u poslednjih 20 godina.
Газимо напред трње је пут,Звезда пламти у борби је спас.Србијо поносна, народе наш,Обилић зове, завет је дат.О мајко сестро немојте плакат',Ми бранимо српство док одмара брат.Напред вукови!
Ludi Srbi, a po cemu to treba da bilo koja ulica nosi ime Vladimira Putina ili logicnije, po cemu je on to zasluzio da bude pocasni gradjanin bilo kog grada u Srbiji? Sta je on to tako dobro i plemenito uradio za Srbe i Srbiju? Ajd malo trezvenije razmislite, kako tako prizemno razmisljate?
Баш ме занима шта је Џорџ Вашингтон урадио за Србију, да у Београду и Земуну постоји његова улица?!
Pitanje da li je ikad Wasington i cuo za srpski narod . A Putin i cela Rusija sada daju , slobodno mogu reci , istorijsku podrsku nasoj zemlji u odbrani Kosova. E ako to nije dovoljno da jedan bulevar (npr. Avnoja , posto je IN menjati imena ulica ) dobije ime po Putinu onda ne znam sta jeste
« Poslednja izmena: 16. Dec 2007, 23:34:59 od cosa »
Газимо напред трње је пут,Звезда пламти у борби је спас.Србијо поносна, народе наш,Обилић зове, завет је дат.О мајко сестро немојте плакат',Ми бранимо српство док одмара брат.Напред вукови!
Руку на срце, да сам ја Путин, добро бих заврнуо уши овом досманлијском режиму, тачније десно, пошто им лево заврћу господари са запада. Србија мора да одлучи између запада и Русије, а не оћу каки, нећу каки, оћу евро интеграције, нећу нато. Доста смо ми били у средини, можемо да се играмо са несврстанима, али само под кровом Р.Ф. или ЗНД.
Руку на срце, да сам ја Путин, добро бих заврнуо уши овом досманлијском режиму, тачније десно, пошто им лево заврћу господари са запада. Србија мора да одлучи између запада и Русије, а не оћу каки, нећу каки, оћу евро интеграције, нећу нато. Доста смо ми били у средини, можемо да се играмо са несврстанима, али само под кровом Р.Ф. или ЗНД.
Опет то прикључење Руској федерацији?! Ми смо Срби и то треба да останемо, нисмо ни Руси, Немци, Французи, Италијани... Треба да будемо држава за себе, а не било чија марионета па чак и Руска.
Опет то прикључење Руској федерацији?! Ми смо Срби и то треба да останемо, нисмо ни Руси, Немци, Французи, Италијани... Треба да будемо држава за себе, а не било чија марионета па чак и Руска.
Potpuno si u pravu. Nama slobodu i državu nisu poklanjali za zelenim stolom. Samo su nam donosili nevolje na tenkovima i sa istoka i sa zapada. Ljudi zaboraviste li da je putin povukao Ruski kontingent sa KiM i time doveo Mitrovicu u ovaj položaj? Putin do pre dve godine nije hteo ni da se sretne sa Koštunicom. Nismo bili pozvani na Dan pobede u Moskvu. Alo malo! Imate li vi memoriju? Imate li logiku? Sa svima prijatelji to je u redu, ali nikome ne dam svoju zemlju.
Potpuno si u pravu. Nama slobodu i državu nisu poklanjali za zelenim stolom. Samo su nam donosili nevolje na tenkovima i sa istoka i sa zapada. Ljudi zaboraviste li da je putin povukao Ruski kontingent sa KiM i time doveo Mitrovicu u ovaj položaj? Putin do pre dve godine nije hteo ni da se sretne sa Koštunicom. Nismo bili pozvani na Dan pobede u Moskvu. Alo malo! Imate li vi memoriju? Imate li logiku? Sa svima prijatelji to je u redu, ali nikome ne dam svoju zemlju.
Citat
O čemu ti pričaš , pa naravno da niko nije zaboravio ni ono lizanje dupeta onima koji su nas bombardovali i razorili nasu zemlju , ali to ovde nije neki problem , prvo si agresor a onda si prijatelj , a ti ,,prijatelji " nam sad i KiM otimaju , ali nema veze , oni su nam i dalje prijatelji . Kuda ide Srbija sa ovima na vlasti
« Poslednja izmena: 17. Dec 2007, 00:29:57 od cosa »
Hocu da saradjujemo sa Kinezima njih ima najvise i najbolje bi bilo da nam oni budu braca, od brace Rusa nikada nista nismo dobili samo praznu rec. Oni mucenici svoju zemlju nisu uspeli da sacuvaju a hoce moju. Neka hvala!!! Braco Rusi nemojte nam pomagati izginusmo!!!!!!!!!!!