Što se Koštunija tiče on je kod vas nazi-ja sada in pošto polako mutira u Slobu.
Budi srećan i zadovoljan sto si tu gde jesi , udobno zavaljen u fotelju u toplom domu , umesto da guliš robiju u nekom kazamatu zbog nepostovanja ustava . Vidis , treba da ljubiš Kostunicu , ali ipak , mi nismo normalna zemlja ...
Газимо напред трње је пут,Звезда пламти у борби је спас.Србијо поносна, народе наш,Обилић зове, завет је дат.О мајко сестро немојте плакат',Ми бранимо српство док одмара брат.Напред вукови!
Pa Đinđić, ako ni zbog čega, treba da dobije ulicu jer je skinuo diktatora sa vlasti..
Ja vecu glupost u zivotu nisam cuo, ja sam pred skupstinom gutao suzavac za 200.000 drugih rusio vlast dok je tvoj zoki sedeo u dzipu u nekoj ulicici sa cedom i legijom sa svojim drugarima! Da nije bilo kostunija nikada ne bi sakupio toliko podrske oko dos-a dao je ljudima coveka bez biografije i bez prtljaga, zato smo svi glasali a ne za djindjica kriminalca! Zbog tog istog djindjica propali su protesti 96-97 zbog njega i vuka, sklopili su ko zna kakav dil sa slobom i ne samo to, djindjic kada je dosao na vlast nije gonio one koji su lazirali izborne rezultate i sprovodili kradju na birackim mestima, nije ih razapeo kao sto je obecao iako je takav cin(laziranje izbora) krsenje ustava i svih mogucih zakona! Kako se ne secas imao si 10 godina valjda si trebao da razumes nesto?!
izvinjavam se na off-u morao sam da mu skrenem paznju da djindjic nije bio nista drugo nego velka prevara!
A, još jedan od onih koji misle da je Koštunica promenio svet..
Ne pada sneg da prekrije breg, već da svaka zver pokaže svoj trag.
Bivši ministar za rudarstvo i energetiku je ministar vera; Bivši ministar za upravu i lokalnu samoupravu je ministar prosvete; Bivši ministar unutrašnjih poslova sa dosijeom je i dalje ministar unutrašnjih poslova.
Газимо напред трње је пут,Звезда пламти у борби је спас.Србијо поносна, народе наш,Обилић зове, завет је дат.О мајко сестро немојте плакат',Ми бранимо српство док одмара брат.Напред вукови!
Kao sto sam rekao , budite srećni sto mozete da krsite ustav i da za to ne odgovarate krivično . I molite boga da ova velika većina naroda ne dovede nekog Putina jer ćete onda završiti svoju karijeru
Kao sto sam rekao , budite srećni sto mozete da krsite ustav i da za to ne odgovarate krivično . I molite boga da ova velika većina naroda ne dovede nekog Putina jer ćete onda završiti svoju karijeru
A i narod koji ga je doveo će završiti karijeru. Imaće reprizu 90-tih.
Pa Đinđić, ako ni zbog čega, treba da dobije ulicu jer je skinuo diktatora sa vlasti..
Ja vecu glupost u zivotu nisam cuo, ja sam pred skupstinom gutao suzavac za 200.000 drugih rusio vlast dok je tvoj zoki sedeo u dzipu u nekoj ulicici sa cedom i legijom sa svojim drugarima! Da nije bilo kostunija nikada ne bi sakupio toliko podrske oko dos-a dao je ljudima coveka bez biografije i bez prtljaga, zato smo svi glasali a ne za djindjica kriminalca! Zbog tog istog djindjica propali su protesti 96-97 zbog njega i vuka, sklopili su ko zna kakav dil sa slobom i ne samo to, djindjic kada je dosao na vlast nije gonio one koji su lazirali izborne rezultate i sprovodili kradju na birackim mestima, nije ih razapeo kao sto je obecao iako je takav cin(laziranje izbora) krsenje ustava i svih mogucih zakona! Kako se ne secas imao si 10 godina valjda si trebao da razumes nesto?!
izvinjavam se na off-u morao sam da mu skrenem paznju da djindjic nije bio nista drugo nego velka prevara!
A, još jedan od onih koji misle da je Koštunica promenio svet..
Ne lupetaj vise ja kostunija volim kao i djindjica sve je to go olos, samo su ga iskoristili da bi imali pricu lika i dela koju su prodavali narodu tih dana. Opet ponavljam da su njih dvojica isti olos kao i svi politicari sto su u Srbiji samo je meni trebalo malo vremena da shvatim kao i tebi! Ja sam sa 18 bio revolucionar i sanjar verovao u bolje sutra a onda sam se iz oblaka spustio na zemlju i shvatio da srbiji i srbima ne zeli niko lose a ni dobro a posebno joj ne zele dobro njeni politicari kako iz pozicije tako i iz opozicije! Ali ja tebe razumem ti si mlad nevin i naivan verujes da sve sto leti to se i jede, dobronameran savet tebi je da stavri gledas malo sire i da ne verujes ni jednoj politickoj opciji, mada ima vremena opasuljices se kad zavrsis skolu pa ne mozes da se zaposlis jer su sve sinovi i kceri demonokrata popunile a 3x su gluplji od tebe!
A i narod koji ga je doveo će završiti karijeru. Imaće reprizu 90-tih.
haha... ,,Repriza 90-tih" što volim te fraze , koliko ja znam 90-te su trajale 10god. i samo onaj koji je krajnje tendenciozan moze da kaze da je bilo losije nego sada , evo ja odgovorno tvrdim da je trenutno najgore od kad ja pamtim ! A ovi su na vlasti 8 god. ej! 8 godina ! pa jel cemo mi da zivimo kao kornjače pa da dozivimo to neko bolje ,po njima, A vidite kako je u Rusiji , imali su Jeljcina za vreme koga su propali , a onda je dosao Putin , iako ja ne zivim u Rusiji , mislim da narod nije lud da preko 70 % stanovnistva podrzava tog čoveka . Eto razloga da dovedemo naseg Putina