Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Путин у Београду средином марта  (Pročitano 57900 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
sistem i njegovi odgovori,ti u klin on u ploču  Smile

ćupane čovek kaže da zna ljude koji nemaju ispod a ne da nemaju veće,lakše ti ...  Smile

covek je jednostavno bandoglavi glupan  Smile nije u stanju da prati jednu obicnu internet raspravu... To ti se zove funkcionalna nepismenost i kazu da je u Srbiji preko 50% takvih.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Pa sta sa tim ? Kakav ti je to podatak ? Plata u Moskvi je tolika i ? Prebroj nase dijaporce tamo i na zapadu, pa vidi razliku. Da ti nece Putin  obezbediti tu platu i tebi i njemu ?

3. put

Stanislave,bi li bio ljubazan da mi pokazes post gde sam rekao da su Slovenci Austrijski konjusari,da nista ne vrede,da zive losije od nas,i da ne treba ulagati u njih?

To je opsti stav, ne tvoj. Tvoj trenutni stav je slican, samo usmeren na druge drzave.

Smile

словенци нису коњушари....ти си станиславе коњушар...а и оно што рече орф Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Citat
Ne pocinjite sa vredjanjem, molim vas.

Pa kako da ne vredjam coveka koji na moju konstataciju da je isplativije ulagati u Srbiju jer je plata 6 puta manja nego u Rusiji kaze da je na zapadu plata jos veca nego u Rusiji Smile

Cesto u zivotu srecem glupe ljude ali ovaj covek stvarno nije normalan Smile U pravom zivotu bih mislio da me zajebava pa bi ga verovatno napusio ili zavalio samarom.  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat

Pa kako da ne vredjam coveka koji na moju konstataciju da je isplativije ulagati u Srbiju jer je plata 6 puta manja nego u Rusiji kaze da je na zapadu plata jos veca nego u Rusiji Smile

Cesto u zivotu srecem glupe ljude ali ovaj covek stvarno nije normalan Smile U pravom zivotu bih mislio da me zajebava pa bi ga verovatno napusio ili zavalio samarom.  Smile

Pa rekli smo ti da samo plate nisu dovoljan razlog, postoje i troskovi transporta, igrarije sa nasom administracijom i slicno.
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Citat

Pa rekli smo ti da samo plate nisu dovoljan razlog, postoje i troskovi transporta, igrarije sa nasom administracijom i slicno.

аха...а тога нема у русији? Smile  опет сам себе демантујеш Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
To je opsti stav, ne tvoj. Tvoj trenutni stav je slican, samo usmeren na druge drzave.

Aha... znaci,do malopre je bilo "Hkj rekao to i to",a kad te pitam gde sam to rekao,onda odjednom ispade kako je to opsti stav...  Smile

Ok,sad napokon razumem da pricam sa Forestom Gampom i da sve treba da ponovim i pitam nekoliko puta,kako bih dobio odgovor.  Smile

I,ne,moj stav nije slicanjer ja pricam o tome su Rumunija i Bugarska daleko od onoga kako ih ti i Danilo zamisljate.

Kao clanice EU gde teku med i mleko,i svi zive do jaja.A ne kao clanice EU koje su samo to-clanice EU,i u odnosu na ostatak Evrope apsolutna nula.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ovde plate radnika 300 evra (sto je ovde dobra plata), izvezu u Rusiju i isplati im se lepo ... A plus ce za tog radnika da dobiju pare od drzave da ga placaju 2 godine. Mi nemamo carine ni sa EU ni sa regionom ne vidim u cemu je problem sa tim sto ti pricas? Smile

Prosta ekonomska logika je da mi nismo losije mesto za ulaganje od Rumunije, Bugarske ili Hrvatske.

Kako im se isplati kad će radnika u Rusiji da plate isto ili još manje i pri tome nemaju transportne troškove?  Smile

Znam par ljudi koji rade u Rusiji i niko nema ispod 1300 evra platu ali niko.

Nemoj bre zezati.

Pričamo o radnicima za fabričkom trakom u Voronježu a ne o "belim kragnama" u Moskvi. Van Moskve i Petrograda prosečna plata je oko 10 000 rublji, što je nešto preko 300 dolara. Razlike su veće nego kod nas između Beograda i Kuršumlije.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Troskovi transporta samo u okviru same Rusije su ogromni ali prvenstveno radna snaga sama po sebi donosi veliku ustedu mnogo vecu nego sto je trosak na transport, administraciju i ostala sranja.... Posebno kada ti drzava zaposli 500 ljudi i placa ih umesto tebe 2 godine.

Ako imas 300 radnika ovde i 300 u Rusiji samo na njima ces imati preko pola miliona evra ustede mesecno. Posle dve godine ce se iznos smanjiti na 360000 mesecno. Mislim da to pokriva troskove transporta. Smile

Citat
Pričamo o radnicima za fabričkom trakom u Voronježu a ne o "belim kragnama" u Moskvi. Van Moskve i Petrograda prosečna plata je oko 10 000 rublji, što je nešto preko 300 dolara. Razlike su veće nego kod nas između Beograda i Kuršumlije.

Pricam o ljudima koji rade najobicnije fizikalije i koji nemaju papire za stalan boravak.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Sa' ce Danilo da te nauci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
Pricam o ljudima koji rade najobicnije fizikalije i koji nemaju papire za stalan boravak.

Pa da placaju fizikalce na crno 1300 dolara, po Srbije bi otislo tamo   Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.