Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Путин у Београду средином марта  (Pročitano 58358 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Zemlju ne brane rakete, nego mudra politika i dobra ekonomija.

ок...дедер ми само још једно објасни: зашто онда 99,9% држава на планети има ракете,тенкове,авионе...?
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy IIs
Malo bi obazrivije leteli i to je to, ne bi menjalo konacni izhod operacije stim da bi pojacano tukli dok ne bi izbacili ta dva sistema iz upotrebe. Taj sistem je dobar ali za Ruse koji mogu da postave velik broj i imaju veliku zemlju sto im daje ogromnu prednost. U Srbiji koja je okruzena NATO-om i pored S300 je opet ukopavanje i sakrivanje.
pa,leteli su i tad obazrivo.kad su videli sta "Srpski divljaci" rade,potpuno su bili promenili taktiku.
nemoj pricati svasta.
da je bilo S-300,bilo bi njima jos veselije.

pa,sta mislis,sto su toliko bombardovali civile?pa,bas zato sto nisu znali sta da rade.odu nasi i postave obican transmiter iz mikrotalasne pecnice u sumu,i ovi ne znaju sta da gadjaju,koliko je ocitavanja bilo.
prekriju travu folijom,bude tri piste umesto jedne,ne znaju koju da gadjaju.ovih 5 Mig-29 su preziveli samo zato sto su bili napravili makete,postavili ih u hangare,a prave izveli napolje/nasred terena,pa majmuni mislili da je logicno da pravi budu unutra,a makete napolju,i rokali hangare/stajanke.  Smile

Sa' ce naravno @steva i @danilo da izmisle kako ja pricam da smo mi pobedili njih,ili nesto slicno.ali ne radi se o tome.ja samo kazem da smo im i sa onim resursima i tehnikama zadali brojne itrajne opekotine,a ko zna sta bi tek bilo sa S-300.Oni su cak svojevremeno i mislili da mi imamo S-300,i non stop su skenirali satelitima,trazeci bas njih,bas zato sto nisu mogli da veruju da su im tamo neki Srpski divljaci iz kamenog doba sjebali nevidljivu kantu.

Elem...

Sto se NATOa oko nas tice-slazem se,niko ovde ni ne prica o novim ratovima,i osvetama,jer to nema logike,.Ali,kad dodje momenat,bolje je uzeti ono sto nam zaista treba i koristi,a ne NATO krs koji je triput skuplji i komplikovaniji.O tome ja pricam.

Da je Srbija sad u ok stanju,da smo resili sve vece probleme,i da se sad odlucuje sta da se uzme,i da se odluci da se uzme Su-30,i onda bi @steva kukao.

Sad kuka i protiv jednih i drugih i trecih (I NATO i Rusije,i neutralnih).kobajagi-svejedno mu je.
A kad ne bi kukao oko toga,tj. kad bi privreda bila resena,onda bi bilo "A sto nismo uzeli Eurofajter?"

Koga bre boli uvo za makete koje su gadjali ili sta vec, imaju oni neograniceno bombi i aviona u odnosu na Srbiju. Nego koliko je nama trebalo vremena mostove da popravimo a ?

A sto se tice NATO, imajuci u vidu da okruzuje Srbiju, najverovatnije cemo uci u taj pakt.

Pravljenje neke ruske gubernijice bi bilo samo guranje prsta u oko. Sta mislis ako se nato zakaci sa rusima
ko ce pre da strada gubernijica ili rusija ?
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat

ок...дедер ми само још једно објасни: зашто онда 99,9% држава на планети има ракете,тенкове,авионе...?

I mi imamo rakete i avione i tenkove. Samo neke raketle koštaju 100 000 dolara a neke 100 miliona dolara.

Velika razlika priznaćeš, pre treba da očistimo kanal Dunav Tisa Dunav i krenemo da navodnjavamo Vojvodinu nego da kupujemo S-300. Ne treba nam, osim u očima nacionalnih megalomana koje je briga za sve to, nego samo misle kako ćemo ponovo da ratujemo sa celim svetom.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Koga bre boli uvo za makete koje su gadjali ili sta vec, imaju oni neograniceno bombi i aviona u odnosu na Srbiju. Nego koliko je nama trebalo vremena mostove da popravimo a ?

A sto se tice NATO, imajuci u vidu da okruzuje Srbiju, najverovatnije cemo uci u taj pakt.

Pravljenje neke ruske gubernijice bi bilo samo guranje prsta u oko. Sta mislis ako se nato zakaci sa rusima
ko ce pre da strada gubernijica ili rusija ?

Samo se ti pravi blesav. Smiley ja te znam-sad se kobajagi pravis "pustimo avione,bitna je privreda,a posle uzmimo bilo koje".a kad bi resili sve probleme,i onda presli na kupovinu aviona,onda bi bilo "a sto nismo uzeli Eurofajter?"

Nego,cekaj... aj,pomozi mi,ne mogu da se setim...  Smile gde sam ja to rekao d mi treba da budemo Ruska gubernija?  Smile i,sta sam ono bese rekao na onoj temi "Istok zove Srbiju"?  Smile aj,pomozi mi,nesto se ne secam...  Smile

a sto se mostova tice-pa,da nisu sruseni,ne bi mirali ni da se obnavljaju. Smiley
zamisli,to je tako prosto!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 9.0.597.98
Citat
Niko nije rekao da nam vojska ne treba. Ali smo ti rekli da nam ne trebaju skupe rakete i slicno, cija bi svrha bila da pokusamo da zapretimo nekom vojnom bloku (koji slucajno cine najbogatije drzave sveta).

Mozda se tebi cini da je Srbija velika ko' Rusija, ali nije.

Znaci slozili smo se da je vojska bitan faktor u drzavi... Sistem odvracanja od stranog napada...
Ocemo da se slozimo da je u najskorijem vojnom sukobu najvise falilo RV i PVO?

I da te naucim, S300 je sistem protiv vazdusne odbrane... A ne pretnja... Pretnja moze da bude samo NATO generalima jer svaki iole jaci sistem njih odvraca od potencionalnog sukoba... Ne znam za tebe meni su oni pored najblizeg susedstva jedini moguci neprijatelj u vojnom pogledu...

Citat
Fenor nije valjda da mislis da treba prodavati telekom i eps zarad s 300 i 20 migova?

Naravno da ne!!! Vec sam hiljadu puta rekao da Telekom a pogotovu EPS ne treba prodavati...
Za S300 sam se uvatio jer su rekli da nam ne treba jebeno oruzje za odbranu jer nemamo dobre puteve i te budalastine...

Citat
Pa samo su promenili taktiku ali nisu prestali sa napadom. A sada dal obazrivo il sigurno gadja cilj, ne igra bas veliku ulogu.
Inace, danas su drugaciji prioriteti kao i primarna uloga vojske, naravno, u sprezi sa politikom. Treba par dobrih moblinoh jedinica za suzbijanje teroristickih aktivnosti koje su manje vise realne u podrucjima sa vecinski albanskim stanovnistvom

Protivteroristicku akciju sprovodi policija sa sasvim dovoljnim kapacitetima... Nijedna zemlja sveta to ne istice u prvi plan...

Poenta vojske je da te zastiti od vojske druge drzave ili od saveza vise njih... U tom smislu nama su neprijatelji oni koji su se bar u bliskoj prolosti pokazali kao takvi... Pronadji ih sam...

Ajd sad maradicu, danilo i stanko, hop da vas vidim kako skacete i menjate temu po oprobanom receptu...

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Protivteroristicku akciju sprovodi policija sa sasvim dovoljnim kapacitetima... Nijedna zemlja sveta to ne istice u prvi plan...

Poenta vojske je da te zastiti od vojske druge drzave ili od saveza vise njih... U tom smislu nama su neprijatelji oni koji su se bar u bliskoj prolosti pokazali kao takvi... Pronadji ih sam...

Jasno, "odelenje u napadu"... Jos nisi cuo za "asimetricno" ratovanje i sta ce policija ako se podigne 10,000 Albanaca negde na jugu Srbije, da posalje 100 pripadnika policije da regulise saobracaj da ne dodje do guzve na putevima  Smile

Citat

Pa Srbija ima aviona, tenkova i nesto raketa, nije da se nema... A napisao sam, prema dubini dzepa
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat

I mi imamo rakete i avione i tenkove. Samo neke raketle koštaju 100 000 dolara a neke 100 miliona dolara.

Velika razlika priznaćeš, pre treba da očistimo kanal Dunav Tisa Dunav i krenemo da navodnjavamo Vojvodinu nego da kupujemo S-300. Ne treba nam, osim u očima nacionalnih megalomana koje je briga za sve to, nego samo misle kako ćemo ponovo da ratujemo sa celim svetom.

а шта тебе брига за војводину? Smile

Citat
Pa Srbija ima aviona, tenkova i nesto raketa, nije da se nema... A napisao sam, prema dubini dzepa

дубина џепа...хмммм...ок
рецимо ....наш гдп по глави становника је 8 пута већи од рецимо кеније...како то да имају видно боље наоружање и опрему од нас...шта ће им? Smile
« Poslednja izmena: 26. Feb 2011, 18:27:23 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Maradicu pa kad imaju 5000 uniformisanih dripaca da tuku Srbe imaju ih i da tuku siptare.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Maradicu pa kad imaju 5000 uniformisanih dripaca da tuku Srbe imaju ih i da tuku siptare.

Sada, sto su malo ispendrecili par navijaca sto su ih gadjali kamenjem bas nesto i ne vidim da tuku na svakom cosku Srbe  Smile
Drugo, Albanci u tom slucaju ne bi bacali kamenje pa ona plastika bas i ne bi stitila a obuka rukovanja pendrekom je prilicno jednostavnija od upotrebe vatrenog oruzja u kriznoj situaciji
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.