Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Путин у Београду средином марта  (Pročitano 58330 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy IIs
Ma kakvi avioni bre ! Ima 4-5 migova i nesto starijih aviona i to je to.

Dok privreda ne radi nema ni vojske ni nicega.
au...  Smile izdao si gospodu iz Eurofighter GMBH.   Smile   Smile

Znas li ti uopste posto je to ? Sta ces da im das za te avione ? EPS ? I sta onda ?
Prvo treba masu ljudi skinuti sa drzavne sise, smanjiti plate "organima" na razumnih
150-200 (sa sadasnjih 400). A ako strajkuju ... neka strajkuju, imajuci u vidu koliko rade nece
niko ni primetiti. Drugo, posto od politikanata pokradene pare ne mozes vratiti, mozes ukinuti monopole
i to je to, zatim sledi jako, jako usporeni rast (jedno par decenija).
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
Ako su oni mogli sa jednom eksportnom Nevom da sjebu jednu nevidljivu kantu

мислим да је данилу и станиславу то био најтужнији дан у животу Smile

Smile Smile Smile
Ti si stvarno otišao u aut i to totalno. Šta ti piše na kalendaru? 1998 ili 1999 godina?

Kakvo bombardovanje, kakvi bakrači. Ko će bre da te bombarduje? Izađi iz tog komedijaškog sna u kome živiš. Nema narod leba da jede, vlada totalna gologuzija a mi ćemo da se zamlajućemo sa "raketlama". Zemlju ne brane rakete, nego mudra politika i dobra ekonomija.

I sa čisto vojnog aspekta kupovina raketa bi bilo čisto bacanje para. Vojsku treba prvo obući i opremiti, nedostaju helikopteri za prevoz specijalaca ako ne daj bože bude nekog sranja u Sandžaku, nedostaje gorivo i rezervni delovi za ovo što imamo a ne "raketle" za naučnofantastične ratove sa NATO paktom.
On bi jos jednom da "pobedi" NATO. U transu je jer je Srbija oborila par aviona, a za to sto ni posle 10 godina steta nije u potpunosti sanirana za to ga boli uvo.

Oce raketle da odvraca nato (  Smile ) a nema ni redovan autoput. Pola zemlje mu na drzavnoj sisi, privreda stala a on 'oce da 'urchi raketlama.
Dobro,ako vec pricate o tome da nema sta da se jede,da vas pitam ja...

A kupovina EUROfajtera od 120 miliona $,ili ne daj Boze polovnih F-16ica je ok,pretpostavljam?  Smile

btw-@stevo,a sta se ti brines i mesas?  Smile pa,ti ne znas ni razliku izmedju instituta i mehanicarske radionice...  Smile pusti ti to...  Smile Bolje idi vidi kako ti stoji Matriks.  Smile

Naravno da nije ok. Koji će nam k...c Migovi, F-16 ili Eurofighteri?

Nemamo para da probijemo pišljivi tunel i izgradimo auto-put kroz Grdelicu a pričamo o nekakvim intergalaktičkim raketama i avionima. Smešno.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Znas li ti uopste posto je to ? Sta ces da im das za te avione ? EPS ? I sta onda ?
Prvo treba masu ljudi skinuti sa drzavne sise, smanjiti plate "organima" na razumnih
150-200 (sa sadasnjih 400). A ako strajkuju ... neka strajkuju, imajuci u vidu koliko rade nece
niko ni primetiti. Drugo, posto od politikanata pokradene pare ne mozes vratiti, mozes ukinuti monopole

ja znam,nesreco,ali je pitanje da li ti znas...  Smile

A tu postoji i nesto sto se zove uslovi servisiranja,kvalitet,performanse... no,dobro,o tome kad porastes. Smiley
e onda dobro.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Jedan, dva sistema S300 nece spasiti zemlju od bombardovanja
pa,od armade celog NATO copora nece.Ali bi znatno ojacao PVO,koja vec zastareva.

Pitanje je koliko bi mi jos opekli NATO 99te da smo imali S-300.(A mogli smo da ga imamo)

Malo bi obazrivije leteli i to je to, ne bi menjalo konacni izhod operacije stim da bi pojacano tukli dok ne bi izbacili ta dva sistema iz upotrebe. Taj sistem je dobar ali za Ruse koji mogu da postave velik broj i imaju veliku zemlju sto im daje ogromnu prednost. U Srbiji koja je okruzena NATO-om i pored S300 je opet ukopavanje i sakrivanje.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 9.0.597.98
Sto volim ove ne rade nam putevi i nemamo da jedemo postove...

Mislim ceo svet ima vojsku ali eto mi imamo strucnjake koji kazu da nam ne treba vojska... Koliko ste vi jebeno zabrazdili...

Svaka rasprava sa vama je suvisna... Sta god neko nesto rekao protiv vaseg argumenta vi skrecete temu i kenjate o glupostima... Dosadni ste...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy IIs
Sto volim ove ne rade nam putevi i nemamo da jedemo postove...

Mislim ceo svet ima vojsku ali eto mi imamo strucnjake koji kazu da nam ne treba vojska... Koliko ste vi jebeno zabrazdili...

Svaka rasprava sa vama je suvisna... Sta god neko nesto rekao protiv vaseg argumenta vi skrecete temu i kenjate o glupostima... Dosadni ste...  Smile

Niko nije rekao da nam vojska ne treba. Ali smo ti rekli da nam ne trebaju skupe rakete i slicno, cija bi svrha bila da pokusamo da zapretimo nekom vojnom bloku (koji slucajno cine najbogatije drzave sveta).

Mozda se tebi cini da je Srbija velika ko' Rusija, ali nije.

ja znam,nesreco,ali je pitanje da li ti znas...  Smile

A tu postoji i nesto sto se zove uslovi servisiranja,kvalitet,performanse... no,dobro,o tome kad porastes. Smiley
e onda dobro.  Smile

Koga briga. Pa mi to nemozemo ni da platimo.
« Poslednja izmena: 26. Feb 2011, 17:49:39 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Fenor nije valjda da mislis da treba prodavati telekom i eps zarad s 300 i 20 migova?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Pa skoro svi u svetu imaju vojsku, neko bolju, neko goru, kolko je dubok dzep, a Srbiji je dzep plitak i jos ima rupa. Oko Srbije NATO i da sada se kojim cudom odluce da napadnu, jedino sto bi ih odvratilo od te zamisli je atomska bomba koju Srbija niti ima niti bi je ko dao Srbiji
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Malo bi obazrivije leteli i to je to, ne bi menjalo konacni izhod operacije stim da bi pojacano tukli dok ne bi izbacili ta dva sistema iz upotrebe. Taj sistem je dobar ali za Ruse koji mogu da postave velik broj i imaju veliku zemlju sto im daje ogromnu prednost. U Srbiji koja je okruzena NATO-om i pored S300 je opet ukopavanje i sakrivanje.
pa,leteli su i tad obazrivo.kad su videli sta "Srpski divljaci" rade,potpuno su bili promenili taktiku.
nemoj pricati svasta.
da je bilo S-300,bilo bi njima jos veselije.

pa,sta mislis,sto su toliko bombardovali civile?pa,bas zato sto nisu znali sta da rade.odu nasi i postave obican transmiter iz mikrotalasne pecnice u sumu,i ovi ne znaju sta da gadjaju,koliko je ocitavanja bilo.
prekriju travu folijom,bude tri piste umesto jedne,ne znaju koju da gadjaju.ovih 5 Mig-29 su preziveli samo zato sto su bili napravili makete,postavili ih u hangare,a prave izveli napolje/nasred terena,pa majmuni mislili da je logicno da pravi budu unutra,a makete napolju,i rokali hangare/stajanke.  Smile

Sa' ce naravno @steva i @danilo da izmisle kako ja pricam da smo mi pobedili njih,ili nesto slicno.ali ne radi se o tome.ja samo kazem da smo im i sa onim resursima i tehnikama zadali brojne itrajne opekotine,a ko zna sta bi tek bilo sa S-300.Oni su cak svojevremeno i mislili da mi imamo S-300,i non stop su skenirali satelitima,trazeci bas njih,bas zato sto nisu mogli da veruju da su im tamo neki Srpski divljaci iz kamenog doba sjebali nevidljivu kantu.

Elem...

Sto se NATOa oko nas tice-slazem se,niko ovde ni ne prica o novim ratovima,i osvetama,jer to nema logike,.Ali,kad dodje momenat,bolje je uzeti ono sto nam zaista treba i koristi,a ne NATO krs koji je triput skuplji i komplikovaniji.O tome ja pricam.

Da je Srbija sad u ok stanju,da smo resili sve vece probleme,i da se sad odlucuje sta da se uzme,i da se odluci da se uzme Su-30,i onda bi @steva kukao.

Sad kuka i protiv jednih i drugih i trecih (I NATO i Rusije,i neutralnih).kobajagi-svejedno mu je.
A kad ne bi kukao oko toga,tj. kad bi privreda bila resena,onda bi bilo "A sto nismo uzeli Eurofajter?"
« Poslednja izmena: 26. Feb 2011, 17:54:13 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16

pa,leteli su i tad obazrivo.kad su videli sta "Srpski divljaci" rade,potpuno su bili promenili taktiku.
nemoj pricati svasta.
da je bilo S-300,bilo bi njima jos veselije.

Pa samo su promenili taktiku ali nisu prestali sa napadom. A sada dal obazrivo il sigurno gadja cilj, ne igra bas veliku ulogu.
Inace, danas su drugaciji prioriteti kao i primarna uloga vojske, naravno, u sprezi sa politikom. Treba par dobrih moblinoh jedinica za suzbijanje teroristickih aktivnosti koje su manje vise realne u podrucjima sa vecinski albanskim stanovnistvom
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 61
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.