Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Putarina za ulaz u centar Beograda?  (Pročitano 10079 puta)
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 6300
A да ли сте можда помислили да мало возите бицикле? А и то што рече Анеа, центар се брзо обиђе пешке.

Е сад што се тиче кинте, то је она друга, лепша страна једностране примене споразума о стабилизацији и придруживању, мањак пара долази у све буџете, па шта мислите зашто су сада почел ида заплењују имовину Шарићу и осталим мафијашима, зашто Тадић спомиње "безобразно" богате људе, да ли вас подсећа све то мало на национализацију? Smile Већина предузећа, фирми и фабриак је продато, треба некако напунити буџет(е).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
A да ли сте можда помислили да мало возите бицикле? А и то што рече Анеа, центар се брзо обиђе пешке.
da,biciklom do stanice za prevoz,pa ga tu ostavljamo citav dan "na izvolte" lopovima,ili mozda biciklom na faks,ili posao,5 km svakog dana,ko Kenjazi.

kako da ne.
bicikl rado vozim.ali,rekreativno i na nekim kratkim relaccijama.i tacka.

a sto se "brzog obilazenja centra " tice,da vas vidim sto biste pricali takve stvari da ste vi ti koji bi svakog dana morali da pesace par kilometara i ustaju pola sata ranije da bi stigli na posao.ili da uzmu tako pa odseku vase naselje od ostalih mreza saobracaja,pa da morate da ustajete pola sata ranije i pesacite pola sata do stanice.
ko oce da pesaci-ima kej i pesacke zone.mi drugi bismo da izvrsavamo svoje obaveze.i to bez zrtvovanja svog vremena i zivaca zato sto pojedince boli kurac za centar i probleme grada.

ljudi,mesate teze,poistovecujete problem prevelikog broja vozila u CELOM gradu i lopovluk i dranje naroda.mesate resenja za smanjivanje guzvi,i nameru gradskih trutina da se dokopaju para odsecanjem citavog CENTRA od ostatka grada,iako se guzve u njemu ne stvaraju u tim oblasima koje bi bile odsecene,vec bas u onim drugim.nema to nikakve veze sa guzvama i brojem vozila,radi se o cistoj zaradi!!!odsecanje nekih delova grada,koji pritom NEMAJU guzve,i razjebavanje citave mreze saobracaja,ne resava nista.samo pogorsava stvari.

sve sami Bobici,jbt...  Smile "ovde nesto ne valja-odseci!onde nesto ne valja-seci!".cim njega ne dotice taj problem-odma je resenje-seci,izoluj.a da ga pitas kako onda misli da resi to,pojma blagog nema.e tako i vi-ne zivim u centru/Beogradu-sta me boli kurac-seci.iako ne kapirate da se tako,ponavljam opet po hiljaditi put,NE RESAVA problem prevelikog broja vozila ili guzvi,vec samo pogorsava stanje u citavom gradu.
треба некако напунити буџет(е).
postoji jedno veoma jednostavno i brzo resenje za taj problem-neka prestanu da kradu,i imace dovoljno para!
« Poslednja izmena: 10. Jun 2010, 17:42:20 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 6300
Ма шта је 5 км бициклом, лагана вожња. И то у једном правцу. И још кад не би било моторних возила, милина. Иначе чешће пешачим по 2-3км него што се возам аутом.

Мада опет нормално да не треба забранити вожњу колима кроз центар, јер то је понекад стварно хитно, као нпр. када се мора отићи до болнице.

А што се тиче буџета, они га и пуне како би првенствено могли да краду, крадуцкају...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
A sta cemo sa ljudima koji nisu iz Bg-a? Kako oni da prodju kroz centar? Ili npr. danas na +35 da vidim junaka koji ce da ide bajsom na posao ili na sastanak. Pa kad dodje sav smrdljiv na znoj moze samo otkaz da dobije. Dakle, postoje i drugi nacini da se resi problem guzvi u saobracaju,gradu i parkiranju. Po meni dodatno punjenje ionako velikog i bogatog gradskog budzeta grada Beograda nije jedno od tih.
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ма шта је 5 км бициклом, лагана вожња. И то у једном правцу. И још кад не би било моторних возила, милина. Иначе чешће пешачим по 2-3км него што се возам аутом.
naravno,naravno.ali,ja bih da to ostavim za popodne,za kej,kad se relaksiram i rekreiram.ne da ujutru trcim ko blesav do busa,ili se cimam i znojim biciklom do odredista zato sto ove boli uvo.
tu je i ovo sto @Paxon kaze
Citat
A sta cemo sa ljudima koji nisu iz Bg-a? Kako oni da prodju kroz centar? Ili npr. danas na +35 da vidim junaka koji ce da ide bajsom na posao ili na sastanak. Pa kad dodje sav smrdljiv na znoj moze samo otkaz da dobije.
slazem se.

jednostavno-odsecanje centra nije resenje ni za sta.
ne samo za problem prevelikog broja kola,nego i za ostalo.
Мада опет нормално да не треба забранити вожњу колима кроз центар, јер то је понекад стварно хитно, као нпр. када се мора отићи до болнице.
pa,naravno.
ako su vec svi zapeli za odsecanje centra,onda nek se uvedu privilegije za one koji zive unjemu,za dostavna i druga vozila sa potrebom,i za linije gradskog prevoza.
mislim,meni je citava ideja odsecanja blesava,ali,ajde,pricamo o tome sta treba raditi kada/ako se to vec odradi.(mada se nadam da ce ih ta blesava ideja proci kao sto su ih i druge prolazile,pogotovu kad bi nasli druge metode pljackanja...)
ali,to naravno nece biti tako,jer ovde nikada nista nija kako treba da bude,nego ce verovatno biti primenjene neke druge,lose metode.
А што се тиче буџета, они га и пуне како би првенствено могли да краду, крадуцкају...
pa,naravno.
kupuju najgore materijale i opreme,deru ceo grad za parkiranje,postavljaju blesave tajmere i ugradjuju se u te poslove,prave se ludi pred problemima...
sve je to radi sto boljeg pljackanja.
i onda se posle zale-nemamo para.
« Poslednja izmena: 10. Jun 2010, 17:57:35 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 6300
Него како су они мислили да изведу одвајање центра од остатка града, да поставе на свакој улици која води ка центру наплатну рампу?  SmileПа то би изазвало још више гужви.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ja bih rekao da ste vi što vam ne pada na pamet da vozite bajs sem reakreativno stvarno razmaženi ili gledate na život kao na takmičenje pa vam svaki sekund bitan.

Em vozim bajs po 40+ C, i po gradu, kiši, snegu, em ustajem po sat vremena ranije za faks, em se ne bunim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Него како су они мислили да изведу одвајање центра од остатка града, да поставе на свакој улици која води ка центру наплатну рампу?  SmileПа то би изазвало још више гужви.
pa...da...valjda.
tako je nekako otprilike u Londonu,ali,mislim...London je London.drugi svet.
tamo su rampe automatske i brze,i ulaz imaju privilegovana vozila(ko zivi tu,ko radi)dostava,i ja mislim-autobusi.ali,mislim,to je sasvim druga stvar.nemam sada vremena da pricam o tome,ali,recimo ukratko da Beograd ne ispunjava ni cetvrtinu uslova za tako nesto,i da prosto nema takve mogucnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sheikh Don PaXon The Greatest !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2736
Zastava Ispred kompa!
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Pa ovde neki na forumu zaista nemaju veze sa zivotom a pogotovo sa ekonomojom. Pa kad bi svi vozili bajs a ne kola od cega bi drzava zivela? Tad bi verovatno uvela porez na obrtaj pedala ili sl. Dakle demokratija nam je dosla upravo iz razloga da bi stvari poput voznje autom bile zabranjivane? O uvodjenu metroa, tramvaja, povecanju broja gradskih autobusa, povecanju broja parking mesta, kupovini elektro automobila koji bi sluzili kao taxi, uvodjenju jbn. rikse izgleda da nko nije razmisljao? Prva i jedina opcija je bila harac od gradjana  Smile
IP sačuvana
social share
Востани Сербије,
давно си заспала,
у мраку лежала,
сада се пробуди!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Nokia 
A niko se ovde ne pita zasto je guzva u Beogradu i ne samo u Beogradu nego u svakom malo vecem gradu u svetu. Guzva je zbog toga sto su ljudi retardirani i glupi i zato sto su svi idioti, ustvari ljudi su toliko retardirani da se ja pitam kako smo dosli do toga da meni treba samo sat vremena prevozom do centra, a pesaka mi treba oko sat i 20 min. E posto su ljudi toliko retardirani verovatno ni ne zasluzuju bolji prevoz i treba da budu srecni sto ustede 20 min, a za uzvrat izgube malo zivaca.
A ni mi koji ovde diskutujemo o tome koje je najbolje kratkorocno resenje nismo mnogo pametniji.
« Poslednja izmena: 10. Jun 2010, 18:22:01 od Marco V »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.