Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Put u drogu - Istraživanje  (Pročitano 27409 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
hiperbola
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
ko to hoce da me ubije i zasto Smile:  Wink
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
Nema veze,rad sa decom mi je otvorio oci,a sto se mog brata tice izrastao je u normalnu i divnu osobu,ipak neka mala zastrasivanja imaju veliki ucinak u malom decijem mozgu.Objasniti -zaplasiti je bolje nego pustiti ga da gurne prst u srtuju i ode u p.m.

Tako sutra sa drogom,u skolama treba lepo pokazati deci jednom za sva vremena ih uplasiti od droge.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli...

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 28108
mob
SonyEricsson X10 Mini Pro
Citat: SerbianFighter
Jednostavnu soluciju za problem dajem.
Okupiti decu u prvom osnovne u hol skole, doneti kavez od pleksiglasa i u njega srpati heroinskog zavisnika u krizi... postaviti decu da gledaju jedno pola sata kako covek cupa kozu, kosu i ostalo, i nakon toga im objasniti zasto se to desava...
Gasice drugima cigare a kamoli nesto da probaju, ja garantujem!

Bravo.. To je pravo resenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 3
Citat: Pahuljica
Citat: SerbianFighter
Jednostavnu soluciju za problem dajem.
Okupiti decu u prvom osnovne u hol skole, doneti kavez od pleksiglasa i u njega srpati heroinskog zavisnika u krizi... postaviti decu da gledaju jedno pola sata kako covek cupa kozu, kosu i ostalo, i nakon toga im objasniti zasto se to desava...
Gasice drugima cigare a kamoli nesto da probaju, ja garantujem!

Bravo.. To je pravo resenje.

E evo sada cu ja vama da odgovorim.Kao prvo Fighteru nemoj sebe da pronalazis u ulogama boga tj. kako bi bilo da iskuliras sa tvojim teorijama dobra i zla nisi ti nista posebno da bi mogao da postavljas teze na taj nacin.Mislim u redu je da postavis problem ali brate nemoj ti da savetujes nekoga kako da vaspitava dete bas u pogledu preventive kada je  heroinska zavisnost u pitanju.Znaci ti si izvukao neko misljene nekog doktora on je na osnovu nekih saznanja utvrdio da to ne valja i ajde sad svi cemo da prihvatimo da to ne valja.Pa ne moze to tako.Mislim da treba malo da razmislis o svemu.Svako ima svoju tripcinu zivljenja i ko zna iz kog razloga je heroin mozda i dobar za nekoga to ni ti niti bilo koji usrani doktor ne moze da zna.Zato bih te zamolio za malo paznje prema svim socijalnim kategorijama.Pozdrav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
Nazalost to je tematika sa kojom sam mnogo dobro upoznata.Put u pakao je blag opis.Cini mi se da je droga problem No1 danas.Kao i svaki otrov u pocetku je slatka i privlacna.Na prevenciji se nista ne radi,a za sve ostalo kasnije biva suvise kasno,jer su retki oni koji uspeju da se izvuku.Svi razlozi za pocetak uzimanja bilo koje vrste narkotika vrlo brzo se zaborave.Verujte mi jedini lek za to je strogo izbegavanje osoba koje imaju bilo kakve veze sa tim.Nemojte im pomagati,za to postoje strucne ustanove,jer je verovatnije da cete i vi potonuti,nego da cete narkomanu pomoci da se izvuce.Nazalost,opet ponavljam,ovo je iskustvo iz prve ruke.Moja cerka se zabavljala sa bivsim narkomanom,koji je vrlo brzo povukao sa sobom.Danas je negde na ulicama Italije,ne znam nista o njoj,sem da je ziva.Pokusavala sam na sve nacine da joj pomognem,milom i silom,lecenjem i molitvama,ali sam svaku bitku sa drogom gubila.Poslednji put dve godine nije nista uzimala,zapocela je novi zivot u novoj sredini,pa opet krah,na kraju.Sada je mladja cerka(15god.) ludo zaljubljena u decka koji je uzimao SAMO trodone i nikako ne moze da shvati zasto joj branim tu vezu,kada sam inace vrlo tolerantan roditelj.Po prvi put ostajem dosledna u primeni zabrana i kazni i boricu se do kraja protiv takve veze.
Slobodno mogu da kazem da sam doktorirala na ovoj temi,tako da bih volela da mi se obrati svako ko zeli nesto vise da sazna ili kome treba bilo kakva vrsta pomoci!Deco pamet u glavu,to je zarazna bolest,koja se vrlo lako siri,razjeda obolelog,ali i sve druge oko njega,a ishod je neizbezan a to je SMRT!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

What doesn't kill you will make you stronger

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 4499
Zastava Beograd
@katarinadimedici

Bas mi je zao da cujem da je vasa starija cerka otisla tim uzasnim putem,ali kakva je samo koincidencija da i je i mladja upoznala decka koji je "samo" na trodonima.Verujem da ce te uraditi SVE da bar nju otrgnete iz kandzi ljudozdera.Vidi li ona sta se desava sa starijom sestrom ukazite joj na to da moze i njoj da se desi.
Zelim vam snagu da spasete to dete od zla,a nadam se da ce i starija da se izvuce ako je to ikako moguce.

Srecno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
Citat: Estella
@katarinadimedici

Bas mi je zao da cujem da je vasa starija cerka otisla tim uzasnim putem,ali kakva je samo koincidencija da i je i mladja upoznala decka koji je "samo" na trodonima.Verujem da ce te uraditi SVE da bar nju otrgnete iz kandzi ljudozdera.Vidi li ona sta se desava sa starijom sestrom ukazite joj na to da moze i njoj da se desi.
Zelim vam snagu da spasete to dete od zla,a nadam se da ce i starija da se izvuce ako je to ikako moguce.

Srecno
Hvala na podrsci,epilog sledi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
Roditelji cesto grese iz prevelike ljubavi.Mnogo sam razmisljala kako da najbezbolnije resim situaciju,ali je to nemoguce.Zabrane stvaraju kontraefekat i premda sam zabranila cerki vidjanje sa njim,unapred sam znala da nece poslusati jer je prvi put zaljubljena.Resila sam da reagujem suprotno od svega sto se ocekuje,tako da njegovu pripremljenu "tuznu" ispovest kada,kako i ko ga je nagovorio,nisam htela da saslusam.Bio je iznenadjen,a njegova mama jos vise.Majke,sinova jedinaca su spremne da ih bezrezervno stite,tako da nisam ni pokusala da ga napadam,vec sam "saosecala" sa njom i objasnila joj da u sredini gde neko ima dodira sa drogom,njen sin ce samo da propadne,tako da treba da ga udalji od moje porodice,hvaleci ga onako uz put kako je divan decko.Posle nekoliko dana,nazvala me je i najzad otvorila dusu:taj DIVAN decak,umalo joj ruku nije slomio!Dve godine imaju problem,HEROIN,a ona je ostavila posao da bi ga lecila.Moja cerka joj se ucinila kao idealno resenje za decka koji je duboko posrnuo,krao iz kuce,pokrao ljude kod kojih je radio zajedno sa ocem na pravljenju fasada,prijatelje,drugove,pa i roditelje bivse devojke,zbog cega je osudjen na 9meseci zatvora ali mu je kazna preinacena u uslovnu.Sve je to krila u pocetku a i dalje bi da sam ja napadala.Ovako je obecala da ce ga drzati podalje od nas,i obecanje za sada drzi,premda mislim da je pre u pitanju to sto je on ostao bez para za drogu,tako da mu je to sada vaznije od ljubavi.
Moja cerka se dobro uplasila kada ga je videla mrtvog drogiranog i sama je zatrazila pomoc od mene da mu se potpuno skloni sa ociju.Prvu bitku sam dobila,da li cu i rat,videcemo!Od starije sam primila SMS da je ziva i da joj je zao sto mi nanosi bol...Posle toga vise nista.
Ova tema ne bi trebalo da se zavrsi,njen EPILOG je najcesce SMRT!Iako nisam lekar,mislim da mogu da pomognem kome god je pomoc potrebna,jer je DROGA deo zivota koji zivim!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
Roditelji cesto grese iz prevelike ljubavi.Mnogo sam razmisljala kako da najbezbolnije resim situaciju,ali je to nemoguce.Zabrane stvaraju kontraefekat i premda sam zabranila cerki vidjanje sa njim,unapred sam znala da nece poslusati jer je prvi put zaljubljena.Resila sam da reagujem suprotno od svega sto se ocekuje,tako da njegovu pripremljenu "tuznu" ispovest kada,kako i ko ga je nagovorio,nisam htela da saslusam.Bio je iznenadjen,a njegova mama jos vise.Majke,sinova jedinaca su spremne da ih bezrezervno stite,tako da nisam ni pokusala da ga napadam,vec sam "saosecala" sa njom i objasnila joj da u sredini gde neko ima dodira sa drogom,njen sin ce samo da propadne,tako da treba da ga udalji od moje porodice,hvaleci ga onako uz put kako je divan decko.Posle nekoliko dana,nazvala me je i najzad otvorila dusu:taj DIVAN decak,umalo joj ruku nije slomio!Dve godine imaju problem,HEROIN,a ona je ostavila posao da bi ga lecila.Moja cerka joj se ucinila kao idealno resenje za decka koji je duboko posrnuo,krao iz kuce,pokrao ljude kod kojih je radio zajedno sa ocem na pravljenju fasada,prijatelje,drugove,pa i roditelje bivse devojke,zbog cega je osudjen na 9meseci zatvora ali mu je kazna preinacena u uslovnu.Sve je to krila u pocetku a i dalje bi da sam ja napadala.Ovako je obecala da ce ga drzati podalje od nas,i obecanje za sada drzi,premda mislim da je pre u pitanju to sto je on ostao bez para za drogu,tako da mu je to sada vaznije od ljubavi.
Moja cerka se dobro uplasila kada ga je videla mrtvog drogiranog i sama je zatrazila pomoc od mene da mu se potpuno skloni sa ociju.Prvu bitku sam dobila,da li cu i rat,videcemo!Od starije sam primila SMS da je ziva i da joj je zao sto mi nanosi bol...Posle toga vise nista.
Ova tema ne bi trebalo da se zavrsi,njen EPILOG je najcesce SMRT!Iako nisam lekar,mislim da mogu da pomognem kome god je pomoc potrebna,jer je DROGA deo zivota koji zivim!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.