Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 20:17:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Put oslobodjenja  (Pročitano 25776 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
E sa tim se ne slažem.Nema toga koji se dobro oseća ako uradi nešto loše.A to što se neki tako predstavljaju ne znači da se i dobro osećaju.
problem je shto je to dobro/loshe prilichno razlichito za razlichite ljude ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Bas zato sto je lose i dobro su razlicite kod ljude i kod nas NLO-zima, sloboda jos ne poznaje sasvim svoju deff.-a. I u sadasnju drustvenu realitetu , svi veliki kapaciteti tako misle da sloboda nesto bolno, onda si slobodan kad izboris kroz bolu. Al uopste nije tako, ja bi kazao da onda si slobodan kad kroz ravnodusnost izboriti los izraz, gradis nesto, a u tom gradnju nisi sam. Jos bi trebalo i gradnje da pokaze prema neki cilja sto je ljudski, kao sto na primer davanje krvi. Mislim onda kad si dao krv, i pre i posle lepo si tracovao, da gde mozes bolje zaraditi i gde mozes kupiti lepe gacice za svoju ljubav, kao sto uzivas u tome sta radis, to je oslobadjajuca radnja.
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Shvatanje dobrog/lošeg je različito za različite ljude,a ne i da li se čovek dobro ili loše oseća.Svako najbolje za sebe zna da li se dobro ili loše oseća.
IP sačuvana
social share
Сети се одакле си пао и почни да чиниш своја прва дела!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Citat
Shvatanje dobrog/lošeg je različito za različite ljude
To ponovo to znaci da postoji vise vrsta ljudi, i ne samo Homo sapiens sapiens, stvarno treba da budemo ponekad i erectusi, u tom vreme bar 5-6 vrsta covek forma je ziveo zajedno i unistavali su jednog drugog. Sad je u pitanju samo intolerantnost, sto kazem institucialno je grejeno. Meni za to ne plate, dok ce ostati tako , pisacu ovako kako i mislim.
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Shvatanje dobrog/lošeg je različito za različite ljude,a ne i da li se čovek dobro ili loše oseća.Svako najbolje za sebe zna da li se dobro ili loše oseća.
pa jel tebi jasno da ima ljudi koji se dobro osecaju kad neshto ukradu ili chak ubiju nekog ? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Pa mislim da bas u tome je rec, da moze da bude put oslobodjenja za njih, asocijalne ljude. Asocialni ljudi uvek moraju da racunaju da masa i njih da smakne, ako sa tom ni ne dodje emocije kod njih. Al kad jedan masa nekome razbije glavu to je los osecaj, a i ako pre su asocijalni su i uzivali u kradju i ubijenju. To znaci da samo za jedan posto ljudima je isplatljivo da bude asocijalne, a fazon je u tome da genetski asocijalne, o tom nacin merenju mogao si citati u britanski casopisima, bas u tolikom posto su u ljudski populaciju koliko pre desethiljada godisnje civilizacije mogli su izdrzati asocijalne. A to znaci da i njih kroz emancipaciju, a strogo mislim na kognitivnu emancipaciju moguce  integrisati. Do sad to je bilo praxa da silovali su asocijalne ljide kroz emocije da ipak po neki cudo osecati neki drustvanu odgovornost, ja mislim ispljatjivijo bi bilo naspram taj razbijenja nepostojuca njihovi emocije da kognitivne seme bi dobijale kako moze da bez emocije kalokagaticno(lep iskren zivot) zive. A taj kalokagacije ne sme da bude konzervativna.
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
A jos nesto o kalokagaciju umetnika, danasnji umetnici su skoro ovde u isticnom evropu svi su asocijalne. a to to znaci da ne ili skoro nista ne osecaju iz tog umetnickog dela sto stvare. A to je zbog toga sto tako su svatile `jako pametne` ljudi da kroz silovanje emocije moguce internalizovati neki sadrzaj, eticki-emocionalne. A dobitak iz toga prazno umetnicke delovi. Jos to je `sreca`da institucije nisu kod nama brzo razvijale i zato ponekad jos moguce stvarati nesto vrednost, sto skoro niko ne poznaje ako nema veze sa verom ili politikom. Bez kreacija boga ili personificirana evolucija ponovo nema nista jos. Odgovornost skoro nije moguce da neko oseti zbog toga, ja ne vidim da bi postojale ovde o ovome pojavu polemije. A apologija bez nasilja nisam jos citao iz srpskog ruku o emancipiranost od postmodernizma. Odgovori te explicitne pitanje su put oslobodjenju. Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
pa jel tebi jasno da ima ljudi koji se dobro osecaju kad neshto ukradu ili chak ubiju nekog ? Smile

Meni je jasno da se takav možda trenutno dobro oseća,ali jel' tebi jasno da će taj posle loše da se oseća?Svaka radnja ima posledicu.

Al kad jedan masa nekome razbije glavu to je los osecaj, a i ako pre su asocijalni su i uzivali u kradju i ubijenju.

To je suština.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
Bas to mi ne svidja da i u govoru, smo nasilni, onda sta moze ocekivati od radnju, fizicku delovanju. Da moze krscani kazati da to je ljubav i stvarno je to je resenje, al ne primecuje da kroz ucenjivanju ne moze se voleti, ni vaskrstiti, ni spasiti covecanstvo. A zato je krscanstvo dogmatika, i u najvisu nivoju. Onda po meni sto mozemo uraditi da ne nasilno koristimo bar jezik. A to ne to znaci da ne lazemo, samo toliko da tragajuca resenje sedimo bar sa partnerom i pocinjemo diskurziju.
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Slažem se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 20:17:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.